22 voedingsmiddelen die buikvet verbranden en metabolisme verhogen

Bepaalde voedingsmiddelen die buikvet verbranden en het metabolisme verhogen, zijn geweldig. Sommige voedingsmiddelen nemen namelijk meer energie om te verbranden (of meer calorieën) dan het caloriegehalte van het voedsel, wat resulteert in negatieve calorieën. De meeste van deze voedingsmiddelen zijn natuurlijke plantaardige voedingsmiddelen. Enzymen zijn nodig voor een goed metabolisme, en enzymdeficiënties worden vaak veroorzaakt door het niet eten van voldoende vers voedsel. Eiwit en zuivelproducten zijn ook nuttig bij het verbranden van vet.

Mannen Klik hier - tips om lelijk buikvet te verliezen (specifiek voor jongens)

Dames Klik hier - vreemde tips en verrassend voedsel die je helpen om een ​​platte buik te krijgen (specifiek voor vrouwen)

Hier is een lijst met enkele van de beste dranken en voedingsmiddelen die buikvet verbranden.

 1. Citrusvruchten - Citrusvruchten zijn niet alleen rijk aan vitamine C, maar zijn ook goede bronnen van vezels. Vitamine C helpt het lichaam vet te metaboliseren. Vitamine C kan vet verdunnen en het gemakkelijker maken om het uit het lichaam te verwijderen. Grapefruit is een goed voorbeeld van een citrusvoeder dat rijk is aan vezels. Het lichaam moet extra calorieën verbranden om het af te breken.
 2. Yoghurt - Yoghurt is een uitstekende vetverbrander omdat het vol zit met probiotica om het spijsverteringsstelsel te helpen stimuleren. Ook vereist het hoge eiwitgehalte van yoghurt dat er meer energie wordt verwerkt, wat betekent dat je lichaam meer calorieën moet verbranden om het voedsel te verwerken. In feite kunnen alle calciumrijke zuivelproducten u helpen buikvet te verliezen door de afbraak van vet in cellen te vergroten. Zuivelproducten zijn veel effectiever dan calciumsupplementen.
 3. Koffie - Van de cafeïne in koffie is aangetoond dat het de stofwisseling sterk verhoogt. Het drinken van 4 tot 5 kopjes per dag kan de stofwisselingspercentages met maar liefst 18% verhogen. Wees voorzichtig als u gevoelig bent voor cafeïne, omdat deze hoeveelheid de hartslag zeker kan verhogen.
 4. Appels - Het hoge vezelgehalte van appels vereist het verbranden van calorieën om het af te breken. Bovendien beperkt de pectine in appels de opname van vet in de cellen en stimuleert het de opname van water, waardoor vetafzettingen worden afgebroken.
 5. Bonen - Bonen bevatten veel vezels, bevatten veel eiwitten en bevatten weinig vet. Het kost energie om deze gezonde voedingsmiddelen te verbranden.
 6. Hete pepers - De capsaïcine die wordt aangetroffen in hete pepers versnelt het metabolisme.
 7. Volkoren granen - Volkoren granen bevatten veel vezels en koolhydraten, waardoor we ons langer vol voelen en de insulineniveaus van spikaten behouden. Een piek in insuline kan ervoor zorgen dat het lichaam vet opslaat.
 8. Havermout - Havermout bevat in vet oplosbare vezels, die de insuline verlagen en uw metabolisme versnellen.
 9. Avocado's - Enzymen zijn nodig voor een goede stofwisseling. Avocado's bevatten het vetverbrandende enzym, lipase.
 10. Noten - Noten zijn goede bronnen van enzymen, evenals essentiële vetzuren, en verbranden ook vet. Beperk je inname echter, want ze bevatten veel calorieën.
 11. Tonijn en zalm - De essentiële vetzuren in vissen verhogen het metabolisme. Kies vis met een hoge omega-3 en omega 6, zoals zalm of tonijn. Omega 3 verlaagt de niveaus van het hormoon leptine in uw lichaam. Lagere leptine-niveaus zijn gekoppeld aan een hogere calorische verbranding.
 12. Kaneel - Kaneel is nuttig voor het metaboliseren van suikers en is ook effectief om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.
 13. Broccoli - Broccoli is een goede bron van vitamine C en calcium, die het metabolisme helpt versnellen. Broccoli bleek ook de bloedsuikerspiegel te stabiliseren.
 14. Kardemom - Kardemom is een kruid dat helpt om het metabolisme te verhogen en buikvet te verbranden.
 15. Curry - Curry is gevonden om vet en gifstoffen in ons lichaam weg te spoelen.
 16. Eieren - Eieren zijn een goede bron van vitamine B12, dat helpt om vet af te breken.
 17. Groene thee - Groene thee wordt in veel dieetproducten gebruikt, omdat is gebleken dat het metabolisme versnelt en snel buikvet verbrandt.
 18. Kip en kalkoen - Pluimvee heeft een hoog metabolisme-verhogend eiwit, omdat het je lichaam nodig heeft om meer calorieën te verbranden om te verteren dan vetten of koolhydraten. Verwijder de huid en je elimineert ongewenste calorieën.
 19. Varkensvlees - mager varkensvlees is een andere grote bron van eiwitten, die helpt metabolisme te versnellen.
 20. Rundvlees - Kies mager vlees van rundvlees voor een goede bron van metabolisme-verhogende eiwitten.
 21. Visoliecapsules of sardines - Visolie is zeer effectief gebleken voor het verbranden van vet.
 22. Anijs - Anijs helpt bij de spijsvertering en verhoogt de stofwisseling.

Het is belangrijk om geen maaltijden over te slaan, omdat dit het metabolisme vertraagt ​​en ervoor zorgt dat het lichaam meer vet opslaat. Eet voedingsmiddelen met veel mineralen, waaronder calcium, magnesium, koper en zink. Zorg ook voor voldoende vitamines B en C. Neem Essential Fatty Acid-supplementen, of eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega 3 en omega 6. Het eten van deze voedingsmiddelen en het krijgen van wat lichaamsbeweging helpt om buikvet te verbranden en het metabolisme te verhogen.

Heb je goede tips over voedsel dat buikvet verbrandt? Zo ja, deel deze door hieronder een reactie achter te laten!

Vergelijkbare berichten:

Tweet