Hoe Slim te worden in 3 tot 10 dagen

Ooit wilde je er magerder en fitter uitzien om je goed gestemde lichaam te laten zien voor een strandvakantie, het oudejaarsfeest, het huwelijk van een neef, of een grote date? Zo ja, dan hebben we tips voor u om er dunner, slanker, slanker en beter dunner uit te zien. Nee, het is geen optische illusie.

Of je nu 3 dagen, 7, 10, 14 dagen, 2 weken of 1 maand hebt, je kunt deze tips gebruiken om er dunner uit te zien voor de grote dag.

1. Drink water

Begin uw dag met een glas of twee van gewoon water. Onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van water 's ochtends helpt om je stofwisseling op gang te brengen en helpt bij het verwijderen van gifstoffen uit je lichaam. Ook, als u een drankje wilt, maak het dan water, want water is een drankje en heeft geen calorieën. Het drinken van gewoon water helpt ook bij het beheersen van honger en voorkomt dat je onnodige calorieën eet. Schakel over naar water of groene thee en voel het verschil binnen een dag. Lees meer groene thee om af te vallen.

2. Loop na je maaltijden

Als je niet uit bent voor hardlopen of sporten, hebben we misschien iets eenvoudiger voor je. Probeer na elke maaltijd een wandeling van tien minuten te maken. Dit kan u helpen een paar calorieën snel te verbranden en de spijsvertering te bevorderen.

Wist u dat: die wandeling van 5 minuten, kort na elke maaltijd genomen, de dagelijkse bloedsuikerspiegels in grotere mate kan verbeteren dan een enkele wandeling van 45 minuten in de ochtend. Onderzoekers zeggen dat een wandeling na de maaltijd glucose uit de bloedbaan helpt verwijderen in deel omdat meer van het wordt opgenomen door de spieren. Plaats uw maaltijd de volgende keer de bank over en maak een korte wandeling.

3. Eet meer vezels

Vezelrijk voedsel is goed voor uw gezondheid en voor gewichtsverlies. Vezelrijk voedsel kan helpen het gewichtsverlies te vergroten door u te helpen voller te worden nadat u hebt gegeten. Maar de meesten van ons eten maar half zoveel vezels als we zouden moeten. Vezelrijke voedingsmiddelen vereisen over het algemeen meer kauwtijd, waardoor uw lichaam de tijd heeft om zich te registreren wanneer u geen honger meer heeft, waardoor u minder snel te veel zult eten. En vezelrijke diëten hebben ook de neiging minder 'energiedicht' te zijn, wat betekent dat ze minder calorieën hebben voor hetzelfde voedselvolume. Dus de beste manier om meer vezels aan uw dieet toe te voegen, is door uw dag te beginnen met een ontbijt met vezels verpakt in de vorm van haver, volkorenvlokken en muesli. U kunt ook fruit bij elke maaltijd opnemen en uw maaltijd beginnen met een kom verse, seizoensgebonden salade.

4. Eet thuis

In de Indiase stad met dagelijks nieuwe restaurants opent een persoon gemiddeld 4 maaltijden per week buiten zijn / haar huis. Voor sommige echt drukke professionals is dit aantal zo hoog als gemiddeld één maaltijd per dag. Hoewel restaurants tegenwoordig voedzamer voedsel bieden, zijn de keuzes vaak beperkt. De meeste voedingsmiddelen die in restaurants worden geserveerd, bevatten veel vet en calorieën en ze kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid als ze regelmatig worden geconsumeerd. Naast zijn verschillende om volledig te beheersen wat gaat in de voorbereiding van uw eten in een restaurant. Als u thuis eet, hebt u meer controle over hoe het voedsel wordt bereid. Thuis eten is een van de beste manieren om een ​​gezonde levensstijl te promoten en af ​​te vallen. Beperk uw eetuitjes per week en voel het verschil.

5. Eet minder zout

Ga lekker aan de zoute snacks, zoals namkeen, chips, hoog natriumbrij, pretzels en bewerkte voedingsmiddelen met veel natrium. Extra zout wordt als conserveermiddel in dergelijke voedingsmiddelen toegevoegd. Zout bevat natrium en voedingsmiddelen met een hoog natriumgehalte veroorzaken waterretentie in het lichaam, waardoor u er opgeblazen uit kunt zien. Bovendien is zout zo verslavend dat je niet tevreden kunt zijn met één chip. Je zult zeker snakken naar het hele pakket. Het trieste nieuws is dat een pakketje kleine chips bijna 500 calorieën bevat! Deze vele calorieën zullen minstens 45 minuten rennen om te verbranden. We hebben een eenvoudigere oplossing: sla dit pakket gewoon over om de extra calorieën te vermijden en gewicht te verliezen! Lees meer om te weten waarom verwerkte voedingsmiddelen moeten worden vermeden?

6. Rennen

Ja, je leest het goed: RUN. Hardlopen helpt je calorieën te verbranden, stress te verminderen en eetlusthormonen te onderdrukken. Als je gewend bent om te lopen, voeg dan een beetje jogging toe in intervallen. Hardlopen / joggen helpt je meer calorieën te verbranden en sneller te klonen dan te wandelen in dezelfde hoeveelheid tijd! Maar hier eindigt het niet. Onderzoek bevestigt dat oefeningen zoals hardlopen resulteren in "na het branden", wat betekent dat je nog steeds meer calorieën verbrandt tot twee uur nadat je bent gestopt met rennen.

7. Doe push-ups / squats

Veruit een van de meest effectieve oefeningen om calorieën te verbranden. Als je niet genoeg tijd, geduld of uitrusting hebt, kun je gewoon op de vloer stappen met simpele push-ups en squats. Push-ups en squats vereisen slechts 15 minuten van je tijd en de resultaten zullen het lijken alsof je een serieuze tijd hebt doorgebracht met zweten in de sportschool. Beide zijn fantastische oefeningen om vet te verbranden, armen en benen te tonen in een mum van tijd.

Tweet