Slimming World Extra Easy SP

Hallo Funky en welkom!!

Er zijn waarschijnlijk genoeg recepten waarvan je al weet dat ze virtueel EESP zijn voordat je erover nadenkt.
Een 'fry up' zou bijvoorbeeld sowieso SP zijn ... bacon, bonen, tomaat, ei en paddenstoelen zijn allemaal SP, dan kun je je hex b gebruiken en ook toast hebben
Je kunt een huisje / herders taart - gehakt, uien, tomaat, knoflook, welke ingrediënten dan ook, maken en de topping maken van puree van knolselderij en koolraap.
Of een gewokte vegetarische omelet. Gebruik 3-4 calorieën kookspray, roerbak paprika's, lente-uitjes babygraan, broccoli, een chili en ½ theelepel geraspte verse gembergember en voeg dan je eieren toe.
Quiche - Leg gehakte uien, paprika's, courgettes en champignons in een ovenschaal. Voeg gesneden baby-suikermaïs, asperges en tomaten toe. Meng 3 eieren, 150 g vetarme / vrijwel vetvrije kwark en wat gehakte peterselie. Giet de kwarkmengeling over de groenten en laat ze ongeveer 30 minuten in de oven op 190ºC / 170ºCFan / gas 5 komen, of totdat de quiche is gezet en goudbruin is. Serveer met stapels salade.
Boonsalade - Combineer veel ingeblikte rode kidneybonen, snijbonen en flageoletbonen met minstens een half bord gemengde salade, gehakte cherrytomaatjes, gemengde paprika en komkommerbrokjes. Gooi in een vetvrije vinaigrette en vers gehakte kruiden.
En er zijn altijd de klassiekers, kipfilet (of welk stuk vlees je ook wilt) en vegetarisch naar keuze, ik geef de voorkeur aan geroosterd vlees in de over met een strooi kruiden erover om wat smaak toe te voegen

Zolang het eten in de categorieën 'Snelheid' of 'Eiwit' valt, vult u uw bord met beide en bent u gesorteerd Heb je de nieuwere boeken zodat je weet wat er in de categorieën 'S' & 'P' valt?

Met betrekking tot de V & T's is er niets mis met deze nog steeds te hebben, of het nu doordeweeks is of in het weekend. Zelfs op SP krijg je nog steeds je syns, dus gebruik ze in elk geval.
En ja, u kunt syns 'opslaan' voor een bepaalde gebeurtenis. Je krijgt 105 om te gebruiken tijdens de week (tussen 5-15 per dag), dus als je weet dat je op een avond een bepaald evenement hebt (de mijne is een vertrek op vrijdag, dus wat eten en een paar drankjes) beperk je gewoon je syns tot 5-10 tijdens de week, en je hebt extra om te gebruiken voor het weekend / eten / etc.

En de zoetekauw ... probeer in de magnetron gedurende 10 seconden 2 Alpen-lichtbars in de magnetron te smelten, in de bodem van een rameken-schaal te persen en dan een deel van de Quark of vetvrije verse kaas / yoghurt te mengen met een zakje warme chocolademelkproducten ( en zoeter naar smaak als je dat wilt), verspreid over de alpen-lichtbalken, top met frambozen of andere bessen, en je hebt een mini-cheesecake
Of je kunt de kwark, enz. Mengen met sweetner, wat bessen of fruit naar keuze toevoegen, en een meringue nest (ongeveer 3 syns per medium nest), en je hebt je eigen Eton puinhoop

Ik hoop echt dat dit logisch is ... ik heb de neiging hier doorheen te lopen! Veel succes hun! X

Tweet