Calorieën verbrande rekenmachine

Zes eenvoudige manieren om meer calorieën te verbranden

Afvallen kan een ontmoedigend proces lijken. Niet alleen moet je een beperkt dieet volgen; je moet ook tijd vinden om te oefenen. Als je schema al vol is, lijkt het misschien alsof je geen tijd hebt om af te vallen.

Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om meer calorieën te verbranden en je gewichtsverlies te stimuleren. Hier leert u over zes eenvoudige manieren om uw calorie-verbranding te verhogen en uw gewichtsverlies te laten beginnen! Je bent in een mum van tijd vertrokken in dat nieuwe lichaam.

Een koud vest dragen.

Ook bekend als een koelvest of ijsvest, moeten de revolutionaire vesten op de juiste manier worden gebruikt om de beste resultaten te ervaren. Je moet het alleen gebruiken als je op een aangename temperatuur bent. Voorbeelden van deze scenario's zijn het zitten in uw auto, het kijken naar een voetbalwedstrijd, autorijden, werken op kantoor of rusten in een kamer of in een buitenruimte wanneer u niet traint.

Je bewaart het vest in de vriezer wanneer je het niet gebruikt. Het duurt minder dan een minuut om het uit de vriezer en op uw lichaam te halen. Daarna kunt u uw dagelijkse taken uitvoeren alsof het vest niet bestaat. Draag het zolang je je prettig voelt of totdat het ijs smelt. Verwijder het koude vest en plaats het terug in de vriezer.

Als je het twee keer per dag draagt, verbrand je meer calorieën dan je zou verbranden in de sportschool (calorie-verbrandingsclaims zijn maar liefst 500 calorieën per dag). Het zal je conditie niet verbeteren zoals een reis naar de sportschool, maar alles dat ons kan helpen het metabolisme te stimuleren zonder chemicaliën is een zegen.

We raden het hoog gewaardeerde en betaalbare koude vest aan. (Klik hier)

Drink een kopje koffie om te laten vallen

Uw kop van de ochtend van Java kon uw inspanningen van het gewichtsverlies eigenlijk helpen. Volgens de resultaten van een onderzoek uit 1990 in het American Journal of Clinical Nutrition kan het verbruik van cafeïne de verbranding van calorieën verhogen. Een tweede studie, gepubliceerd in een uitgave van de International Journal of Obesity uit 1994, vond dat het verbruik van 200 milligram cafeïne de verbranding van calorieën met 6,7 procent verhoogde gedurende een periode van drie uur.

Drink uw koffie zwart en vermijd het toevoegen van vetmesten en zoetstoffen, of u annuleert de calorie-brandende voordelen van cafeïne.

Beklim de trap om meer calorieën te verbranden

Traplopen is een calorierijke oefening. Volgens onze calculator verbrandt een vrouw van 140 pond 9 calorieën per minuut door de trap op te rennen. Als je een tijdje ingedrukt blijft, zullen een paar minuten lopen op en neer de trap voldoende calorieën verbranden om je gewichtsverlies te versnellen.

Spice dingen voor gewichtsverlies

Je kunt je calorie-verbranding verhogen door wat hete saus op je eten te miezeren. Hete saus is gemaakt van hete pepers, die een kruid bevatten dat capsaïcine wordt genoemd. Volgens een onderzoek uit 2012 in het tijdschrift Chemical Senses verhoogt capsaïcine zowel de verbranding van calorieën als de vetverbranding. Gebruik de hete saus om wat smaak toe te voegen aan een kipfilet voor een gezond diner, of meng wat hete saus om je roerei op te fleuren.

Sta op en beweeg om calorieën te verbranden

Fidgeting kan uw calorieverbranding verhogen en uw gewichtsverlies versnellen. In 1986 ontdekten onderzoekers voor het Journal of Clinical Investigation dat friemelen een grote bijdrage leverde aan de dagelijkse calorieverbranding. In feite resulteerde dit type beweging in een calorieverbranding variërend van 100 tot 800 calorieën per dag! Tik met uw voet op de muziek op de radio terwijl u op kantoor zit, of sta op en loop heen en weer terwijl u aan het telefoneren bent.

Focus op High Intensity Interval Training voor meer calorieënverbranding

Intervaltraining met hoge intensiteit, waarbij afwisselende perioden van intensieve inspanning met herstelperioden zijn betrokken, kan u helpen calorieën weg te blazen. In 2014 ontdekten onderzoekers van het tijdschrift Applied Physiology, Nutrition, & Metabolism dat een 20 minuten durende intensieve training met hoge intensiteit de stofwisseling net zo goed stimuleerde als 50 minuten fietsen in een gestaag tempo gedurende de 24 uur na de oefening. In de studie fietsten de deelnemers aan de intervaltraining groep gedurende 60 seconden in een sprint tempo en herstelden daarna gedurende 60 seconden na elke sprint. Voeg intervaltraining met hoge intensiteit toe aan je routine om je metabolisme in minder tijd te vergroten!

Door intervaltraining workouts aan je routine toe te voegen, kun je je calorie-verbranding een hele dag opvoeren. Bekijk het HealthStatus-programma op basis van HIIT en voeg dit toe aan uw routine. Daarnaast zijn het drinken van cafeïne, het consumeren van capsaïcine-rijke hete saus, friemelen en het beklimmen van de trap manieren om calorieën te verbranden zonder veel tijd of moeite. Met deze strategieën hoeft gewichtsverlies niet ingewikkeld te zijn!

Vragen over calorieën

Hoeveel calorieën moet ik eten om af te vallen? Gebruik onze Hoeveel calorieën om gewicht te verliezen calculator.
Hoeveel calorieën moet ik eten om aan te komen? Gebruik onze Calorieën om het gewicht te berekenen.
Hoeveel calorieën verbrand ik per dag? Dit is uw basaalstofwisseling, onze BMR-rekenmachine zal u het antwoord vertellen.
Hoeveel calorieën verbrand je een kilometer lang? Afstand is niet relevant bij het meten hiervan, tijd en gewicht zijn de belangrijkste elementen voor het bepalen van het aantal calorieën.
Hoe kan ik calorieën verbranden zonder te sporten? Lees ons artikel over hoe je calorieën kunt verbranden zonder te oefenen. Scheten verbrandt calorieën? (Ja, mensen stellen deze vraag echt) Lees hoeveel calorieën een scheet verbrandt?

Een andere belangrijke maatstaf voor u om te overwegen, is uw body mass index, ook bekend als BMI, u kunt uw BMI vinden met onze Body Mass Index - BMI Calculator

Caloriebesparende voedingsmiddelen

Hoeveel calorieën zitten er in een banaan?

Een grote banaan die ongeveer een kopje gesneden is, heeft ongeveer 121 calorieën, kleine bananen draaien rond de 90 calorieën. Bananen zijn een goede snack.

Wat zijn de calorieën in een ei?

Een groot rauw, hard gekookt of gefrituurd (zonder toevoeging van vet) ei is slechts 78 calorieën!

Wat zijn de calorieën in een sinaasappel?

Een kopje sinaasappelschijfjes of een middelgrote sinaasappel bevat 62 calorieën, dit aantal kan afhankelijk van het ras variëren, maar dit is een redelijk goed gemiddelde.

Rekenmachine Bron: Oefening en uw hart - een gids voor fysieke activiteit. National Heart, Lung, and Blood Institute / American Heart Association, DHHS, PHS, NIH Publication No. 93-1677.

Neem de resultaten hiervan een dag en voeg het toe aan de resultaten van de Basal Metabolic Rate-calculator en u weet hoeveel calorieën u elke dag verbrandt.

Tweet