EatSmart Precision Digital Badkamerweegschaal review - Body Fat Genius

Home »Beoordelingen» EatSmart Precision Digital Badkamerweegschaal review

17 oktober 2016

De digitale smart scale EatSmart Precision is een van de best verkochte goedkope smart scale-machines op de markt en blijft de markt domineren.

Hoewel er mensen zijn die denken dat het eenvoudig zijn naam niet goedkeurt, kan het een goede keuze zijn, gezien de prijs. In dit artikel gaan we enkele functies en specificaties van EatSmart Precision Digital Bathroom-schaal, een goedkope weegschaal, van nabij bekijken.

Overzicht belangrijkste functies

Om te beginnen heeft deze slimme weegschaal een gewichtsbereik van 0 tot 180 kilogram. Dit is een heel goede zaak omdat het lichaam van elk gewicht kan meten.

Bovendien heeft dit apparaat een nauwkeurigheid van 100 gram opgenomen, dit is behoorlijk verbazingwekkend, vooral als je het vergelijkt met andere typen smart scale-apparaten.

Bovendien moet u vier krachtige AAA-batterijen hebben om de machine naar behoren te laten werken. De batterijen komen echter samen met de machine, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het kopen van nieuwe paren.

De weegschaal wordt geleverd met Auto Recognition-technologie, wat handig is omdat de software u toestaat om op blote voeten op de weegschaal te staan ​​en vervolgens te identificeren wie u bent.

De weegschaal is zeer eenvoudig te gebruiken en stelt u in staat om informatie automatisch op te slaan. Met deze nauwkeurige schaal, als u eenmaal bent opgeklommen, voert u uw geslacht, leeftijd en lengte in en de schaal meet ook uw gewicht, BMI en watergewicht.

Mensen benadrukken soms dat de weegschaal niet in staat is om onderscheid te maken tussen mensen met een vergelijkbare lengte en gewicht, maar elke persoon heeft een naam zoals W1 of W2 en de schaal geeft overeenkomende profielen op het scherm weer en u gebruikt eenvoudig de linker- en rechterzijde. pijlen om naar uw specifieke profiel te komen.

De meeste modellen worden ofwel in kilogram en in ponden gemeten. Dat is niet alles, het apparaat beschikt over automatisch aanzetten of automatisch gekalibreerd.

Wat interessanter is aan dit product, is het aantal klantbeoordelingen dat het heeft ontvangen. Het heeft meer dan 15.000 op Amazon en is al meer dan een jaar een van de bestsellers.

De voordelen van de EatSmart Precision Digital Bathroom-weegschaal

Als het op uiterlijk aankomt, heeft de schaal van EatSmart Precision Digital het beste ontwerp ooit. In feite past het probleemloos in elke badkamer. Dat is waarom veel mensen het verkiezen boven vele andere modellen.

In tegenstelling tot andere typen slimme weegschalen is een andere opvallende functie de automatisch aan-functie. In tegenstelling tot andere slimme schaalmachines, waarbij je je teen moet tikken om de machine te laten starten, hoef je alleen maar op de machine te staan ​​en is het goed om te gaan.

Ook zult u dol zijn op het display omdat het opvallend is, dit maakt het gemakkelijk voor u om te lezen. Een ander interessant ding is de blauwe gloed die van pas komt bij plaatsen met weinig licht.

Met de EatSmart-weegschaal kunnen maximaal 8 personen hun gegevens opslaan. Met dat gezegd, hoef je je geen zorgen te maken dat iemand anders je persoonlijke gegevens bekijkt, omdat alle gegevens die je invoert, privé blijven.

U voert informatie in zoals gewicht, lengte, leeftijd, geslacht en activiteit. De schaal meet ook het percentage lichaamsvet, de bot- en spiermassa en het totale lichaamsvochtpercentage.

De weegschaal is geschikt voor gewichten tot 400 lbs. Met de schalen BIA-technologie ontvangt u elektrische pulsen via uw blote voeten.

Het pakket wordt ook geleverd met een meetlint om u te helpen uw taille te controleren, wat een heel groot iets is.

De voor- en nadelen

Het gewicht toonde afwijkingen na enig gebruik. Dus misschien niet een product dat je jarenlang zal uithouden.

Voors:

● Een aantrekkelijke aanvulling op uw badkamer - gestroomlijnd en trendy ontwerp
● Deel de schaal met veel gebruikers

nadelen:

● Een of twee mensen hebben de nauwkeurigheid van de schaal mis treffend maar als je hun opmerkingen leest, krijg je de indruk dat ze zich gedwongen voelden om op zijn minst iets negatiefs te zeggen over de schaal.
● Mensen zouden willen dat de schaal Wi-Fi-capaciteit heeft om bijvoorbeeld gegevens naar hun telefoon te uploaden.

7 Totale score

We kijken naar een betrouwbare goedkope digitale weegschaal om uw lichaamsgewicht te controleren.

Makkelijk te gebruiken

5.5

Nauwkeurigheid

3

functies

4

PROS

  • Geweldig ontwerp
  • Automatische 'Aan'-functie
  • Groot display - gemakkelijk te lezen
  • Nachtlichtje
  • Wordt geleverd met een meetlint voor de tailleband

CONS

  • Niet de meest nauwkeurige schaal
Gebruikersbeoordeling: 5 (1 stemmen)
Tweet