12 dingen die u moet weten over Rhinoplasty (Nose Job) Chirurgie

 1. Neuscorrectie (of neusvernieuwing) is een van de moeilijkste van allemaal cosmetische ingrepen - een slechte chirurgische techniek kan tot permanent leiden misvorming, dus kies uw chirurg zorgvuldig.
 2. Geen resultaat van een neuscorrectie is ooit absoluut perfect, maar een voldongen feit chirurg gespecialiseerd in neuscorrectie komt vaker in de buurt. Zonder ervaring, artistieke vaardigheden en technische expertise, een goede cosmetica resultaat is allesbehalve onmogelijk.
 3. De modernste neuscorrectie kan soms een misvormde neus transformeren dramatisch, maar de basisarchitectuur kan alleen zo veel veranderen. Worden realistisch.
 4. Hoewel je misschien een specifieke stijl, een neus, wenst dat ziet er goed uit voor iemand anders kan er vreemd uitzien. Een maat past zeker niet allemaal.
 5. Alle goede neuscorrectie-uitkomsten hebben minstens één ding gemeen: a natuurlijk uiterlijk. De aantrekkelijkste neus is er een die in harmonie is met je andere gelaatstrekken. Het zou moeten opgaan in, niet opvallen.
 6. Grote chirurgische vaardigheden alleen zijn geen garantie voor een goed resultaat. Goed weefsel en gunstige genezingsreacties zijn ook noodzakelijk voor een succesvol verloop neuscorrectie. Slechte genen kunnen zelfs ruïneren de meest bekwame operatie, vooral in combinatie met zwak kraakbeen en een slechte huid.
 7. Alle andere factoren gelijk, een jong individu, met een vlotte duidelijke teint, stevig neuskraakbeen, vergevingsgezinde huid en goed algemeen gezondheid heeft de beste prognose voor een gunstige neuscorrectie.
 8. Een sterk en goed geproportioneerd nasaal skelet is de sleutel tot blijvend schoonheid en functie. Een nieuwe vorm geven aan de neus door grote hoeveelheden te verwijderen van tip kraakbeen verzwakt skeletale ondersteuning, vaak lelijke produceren misvorming. In plaats daarvan moet skeletondersteuning worden behouden of verbeterd door het tipkraakbeen niet te hervormen, opnieuw te positioneren of te versterken verwijderen.
 9. In de meeste gevallen zal chirurgische zwelling de neus vervormen voor meerdere maanden na de operatie. Zelfs goede resultaten kunnen in eerste instantie teleurstellend lijken, vooral als u een dikke talgachtige huid of aanzienlijke acne heeft. Blijf geduldig.
 10. Als je erop staat een perfecte neus te hebben, kan je obsessie leiden tot een gebroken hart. Bijna-perfectie is moeilijk te bereiken bij neuscorrectie, dus denk twee keer na voordat je een bijna perfecte neus in gevaar brengt met revisie operatie - u kunt uiteindelijk een fortuin uitgeven om uw oude neus te krijgen terug.
 11. Revisie-operatie is soms geschikt om een ​​kleine imperfectie aan te vullen, maar het risico van complexe revisie-rhinoplastiek is alleen gerechtvaardigd voor repareren van een misvormde of slecht ademende neus. Revisie rhinoplastie is aanzienlijk gecompliceerder, veel duurder en vaak minder effectief dan een eerste (primaire) neuscorrectie - dus neem de tijd om uw opties te onderzoeken en een doordachte beslissing te nemen.
 12. De neuscorrectie van tegenwoordig is nu voorspelbaarder, nauwkeuriger en nog veel meer effectief dan op enig ander moment in zijn geschiedenis. Met de juiste combinatie van chirurgische vaardigheid en gunstig weefsel, cosmetische neuscorrectie kan produceren een van nature mooie neus die het gezicht zal vleien en een leven lang meegaat.
Tweet