Trainingen van 10 minuten - NHS.UK

Short op tijd? Een hekel aan de sportschool? Te moe om te oefenen na het werk? Deze trainingen van 10 minuten zijn precies wat u nodig hebt.

Deze apparaatvrije fitnessroutines zijn geweldig om thuis te doen en kort genoeg om gemakkelijk in uw dagelijkse schema te passen.

Er zijn 6 trainingen, 1 voor elke dag van de week als u een rustdag opneemt, die elk aan een ander onderdeel van uw conditie werken.

Probeer dagelijks een van deze routines uit te voeren om je algemene gezondheid te verbeteren en verschillende spiergroepen te versterken en te versterken.

De trainingen kunnen ook worden vastgeschroefd aan uw normale trainingssessies als u uw buikspieren, benen, triceps of billen wilt laten klemmen.

6 minuten warming-up vóór de training

Marcheren ter plaatse

Opwarmen en goed uitrekken voor het trainen om blessures te voorkomen en uw workouts effectiever te maken. Deze warming-up en stretching-routine duurt ongeveer 6 minuten.


Cardiotraining van 10 minuten

Tik terug

Train uw hart en longen met deze 10 minuten durende cardiotraining voor aerobe conditie. Als u een springtouw heeft, vervangt u alle oefeningen door 60 seconden overslaan.


10 minuten durende stimulerende training

Druk op omhoog

Zet je buik, buikspieren, benen en armen stevig vast met deze 10 minuten durende stimulerende training. Je hebt een weerstandsband nodig voor sommige oefeningen, maar als je er geen hebt, kun je waterflessen gebruiken.


10-minuten poten, zwervers en tums workout

Brug uitrekken

Zet het vet van je buik, heupen, dijen en billen op en zet het vast met deze 10 minuten durende training voor benen, zwervers en toms.


Abs-workout van 10 minuten

Maagcrunch

Toon je buikspieren en krijg een platte buik met deze 10 minuten durende buikspieroefening. Deze buikspieroefeningen versterken de spieren rond uw romp.


Stoot workout van 10 minuten

Bil strekken

Verlies de droopy buit en krijg de perfect getinte posterior met deze stevige workout van 10 minuten. Deze oefeningen versterken je billen, dijen en rug.


10-minuten bovenarm blaster

Bankdips

Verban deze slappe bovenarmen voorgoed met deze 10-minuten bovenarm training. Deze armversterkende oefeningen tonen je triceps, de spier boven je elleboog.


5 minuten durende afkoelroutine

Binnenste dij rekt

Stretchen en afkoelen na de training om te ontspannen, de flexibiliteit te verbeteren en uw hartslag te vertragen. Deze afkoelroutine duurt ongeveer 5 minuten.


Pagina voor het laatst herzien: 11/07/2018
Volgende beoordeling verwacht: 11/07/2021

Tweet