Krachtig voedingsbeheer tijdens de zwangerschap, interactief tussen moeder en arts / GrowBaby®

OVER GROWBABY®

Als u wist dat er een manier was om het risico op chronische ziekte bij uw baby te verminderen, zou u dan de veranderingen tijdens de zwangerschap aanbrengen? De juiste energie en voeding die door je heen en naar je baby gaat tijdens het groeien, zal een omgeving creëren met het potentieel om het risico op astma, allergieën, cardiometabolische aandoeningen, autismespectrumstoornissen, obesitas en metaboolsyndroom te verminderen. Wist u dat u door het benaderen van de zwangerschap de GrowBaby Way het risico op zwangerschapsdiabetes, door zwangerschap veroorzaakte hypertensie en klein en groot voor zwangerschapsduurbaby's drastisch vermindert? Met GrowBaby leer je dat je beslissingen krachtig zijn. De voedingsmiddelen die u kiest, zullen de manier veranderen waarop uw lichaam reageert op zwangerschap en uw gezondheidsresultaten en die van uw kind verbeteren.

OVER EMILY EN LESLIE

Emily Rydbom, B.A., CNC, CNP, CHN is een Certified Nutrition Consultant en Certified Nutrition Professional, Board Certified in Holistic Nutrition, evenals een Certified Lifestyle Educator. Ze is de eigenaar van GrowBaby, LLC, moeder van 2, en oefent al meer dan 5 jaar de functionele voedingsbenadering van zwangerschap. Ze publiceerde de studie 'Aangepaste voedingsverbetering voor zwangere vrouwen lijkt te wijzen op lagere incidentie van gewone moeder- en neonatale complicaties', gedrukt in - Wereldwijde vooruitgang in gezondheid en geneeskunde met Dr. Leslie Stone en anderen. Ze heeft een actieve klinische praktijk, werkzaam naast Dr. Stone, en helpt vrouwen hun voedings- en zwangerschapsgezondheidsdoelen te bereiken. Haar passies omvatten empowerment van vrouwen tijdens de periode van vooropstelling, zwangerschap en postnatale periode, en het onderwijzen van gezinnen over een gezonde balans tussen voeding en levensstijl vanaf 6 maanden-5 + jaar. Haar bachelordiploma is afgerond aan de Southern Oregon University, gevolgd door haar postdoctorale opleiding via Bauman College, Berkeley, Californië.

Leslie P. Stone, MD, IFM-CP, board gecertificeerd in de huisartsenpraktijk, met een fellowship in chirurgische verloskunde. Ze is een internationale spreker op het gebied van ontwikkelingsprogrammering van ziekten en toepassing van geïndividualiseerde functionele geneeskundige zorg tijdens de zwangerschap. Haar passie is om ouders te helpen het wonderbaarlijke tijdens de zwangerschap vast te leggen door gewoontes, hun leven te veranderen en het leven in en uit de baarmoeder te versterken. Zij is de primaire consultant voor GrowBabyHealth.com, een geïndividualiseerd voedings- en levensstijlprogramma dat generatieve gezondheid bevordert. Ze levert baby's sinds 1982 en heeft bijna 5000 kinderen afgeleverd. Ze is eigenaar van Ashland Comprehensive Family Medicine-Stone Medical in Ashland, Oregon, waar ze blijft oefenen.

Haar voortdurend klinisch onderzoek richt zich op aspecten van de ontwikkelingsprogrammering van de gezondheid, de benadering van de functionele geneeskunde tot zwangerschap, en het vergelijken van geboortepraktijken, waaronder vaginale geboorten na keizersnede en watergeboorten met andere geboorteaservaringen.

Haar undergraduate degree was van de Washington State University in Physiological Psychiatry werd gevolgd door haar MD van de University of Washington Seattle, Stage in OB / GYN Oregon Health Sciences University, Residency bij UCLA in Family Medicine, Chirurgische Obstetric Fellowship bij UCLA Ventura en verdere certificering in Functional Geneeskunde.

Tweet