Beenvet verliest

Naarmate de zomer nadert en we beginnen na te denken over hoe we er in korte broeken uit zullen zien, zullen velen zich haasten om manieren te vinden om hun benen te verzachten.

Hoewel er niet zoiets bestaat als een snelle-spotbehandeling die specifiek op uw benen is gericht, kunt u een routine ontwikkelen die het algehele overtollige lichaamsvet verlost. Kies oefeningen die uw beenspieren helpen klaren, en u zult er gezonder uitzien en voelen bij uw eerste stranddag.

Hoe ontwikkelt zich beenvet?

De eerste dingen eerst: het is normaal en gezond om lichaamsvet te hebben. Volgens de American Council on Exercise (ACE) hebben mannen met een normaal gewicht gemiddeld 18 tot 24 procent lichaamsvet, terwijl vrouwen 25 tot 31 procent hebben. Lichaamsvet wordt vaak gelijkmatig verdeeld, maar je hebt misschien een paar 'probleemgebieden'. Dit komt meestal door je genen.

Beenvet kan uit verschillende soorten vetcellen bestaan:

 • Onderhuids vet: meest voorkomende in de dijen en bevindt zich direct onder de huid
 • Intramusculair vet: vet verspreid in de spier zelf, ongeveer zoals het gemarmerde vlees

Het grootste deel van het beenvet is onderhuids, wat minder gezondheidsproblemen op de lange termijn oplevert.

Lees verder op drie manieren om je beenmassa te verminderen en je benen te verzachten.

1. Voer aerobics uit

De eerste stap naar het verbranden van algehele lichaamsvet is aerobics. Het American College of Sports Medicine beveelt ten minste vijf dagen per week 30 minuten lichaamsbeweging aan. Of u nu wandelt, zwemt of fietst, het is belangrijk om een ​​soort oefening te kiezen die u met een gemiddelde intensiteit kunt voltooien om uw hartslag te verhogen en de verbranding van calorieën te maximaliseren.

Een van de beste aërobe oefeningen voor de benen is fietsen. De lage intensiteit is vooral handig voor beginners, en het belast de knieën niet. Fietsen verhoogt ook het spieruithoudingsvermogen in de:

 • kalveren
 • hamstrings
 • bilspieren (gluteale spieren)
 • quadriceps

Als je geen zin hebt in een fietsles, kun je overwegen om thuis te investeren in je eigen hometrainer. Sterker nog, spring op een fiets en ga naar buiten voor wat frisse stralen frisse lucht.

2. Versterk de spieren

Alleen al het verliezen van vet kan je achterlaten met slappe benen, dus je zult wat tijd moeten investeren in het bepalen van je spieren. Gewichten en roeimachines zijn effectieve hulpmiddelen voor beenversterkende oefeningen, maar u kunt net zo effectief aan beenspieren werken zonder speciale apparatuur.

Lunges behoren tot de meest uitgebreide beentrainingen omdat ze de quads en de hamstrings versterken, terwijl ook de binnenkant van de dijen en billen wordt afgevlakt. Volg deze stappen voor een perfecte uitval:

 1. Sta rechtop. Plaats je handen op je heupen voor extra balans, indien nodig.
 2. Steek uw rechterbeen naar voren, linkerbeen naar achteren en buig uw rechterbeen naar de knie, zodat een hoek van 90 graden ontstaat.
 3. Zorg ervoor dat uw rechterknie niet voorbij uw enkel loopt om letsel te voorkomen.
 4. Druk je gewicht naar beneden op je hielen.
 5. Druk op back-up naar uw startpositie.
 6. Voltooi je gewenste aantal herhalingen (herhalingen) en verander dan de benen.

Andere versterkende oefeningen thuis:

 • kalf verhoogt
 • been liften
 • squats

3. Verminder calorieën

Oefening is de meest effectieve manier om je beenspieren te trainen, maar je moet ook vetcellen van binnenuit bestrijden.

Het verminderen van je calorie-inname is de eerste stap om te nemen, omdat je lichaam op natuurlijke wijze overtollig vet zal gebruiken als zijn volgende energiebron. Denk aan de calorieën die u eet als een budget - probeer binnen de meeste van de week binnen uw budget te blijven.

Er is geen magisch dieet om beenvet kwijt te raken, maar kijken naar wat je eet, kan helpen.

Voordat u belangrijke veranderingen in de voeding aanbrengt, moet u met uw arts of diëtist praten, vooral als u onderliggende medische aandoeningen heeft.

Legtransformatie kost tijd

Veel voedingsbedrijven en bewegingsmagnaten beloven snelle beentransformaties met hun programma's. Net als bij gewichtsverlies kost het nemen van de benen die u wilt tijd en consistentie. Geduld gaat een lange weg naar het bouwen van een slanker, sterker fundament voor je lichaam.

Beenvet verliest

16 juli Dijvet verliezen

53K Aandelen

Zowat elke vrouw die ik ken wil weten hoe ik dijvet kan verliezen ... en zowat elke blogpost en dijtraining die ik online vond, was pure rommel. Als iemand die daadwerkelijk dijvet kwijt is (40 pond totaal), wilde ik je leren hoe je dat ook kunt.

Als je moeite hebt om je dijen te knippen, dan is de aflevering van CCtv deze week voor jou! In deze video leg ik uit hoe je dijvet verliest plus, ik deel een aantal van de beste dij-afslankoefeningen die echt werken.

Als je iets van het onweer in je dijen wilt verliezen, zul je het geweldig vinden.

Hoe je dijbeentraining kunt verliezen

Om deze hele workout te doen, doe je elk van de volgende dijenoefeningen totdat je de verbranding voelt ... als je eenmaal voelt dat de verbranden 5 meer doet om een ​​set te voltooien. Je moet 3 volledige sets van elke bovenbeenoefening doen om de training te voltooien.

Alfabettracers

(niet afgebeeld) Ga op je rug liggen met je armen langs je lichaam. Begin door met je linkervoet te richten, alsof je met je tenen naar het plafond reikt. Begin met het traceren van het alfabet op het plafond met je tenen, beweeg je hele been, maar houd je heupen stil. Til uw linkerheup niet van de vloer. Ga door met het traceren van het alfabet totdat je klaar bent met de letter 'Z'. U kunt hoofdletters of kleine letters gebruiken ... afdrukken of cursief - het maakt niet uit. Als je klaar bent, verwissel je benen en herhaal je het alfabet aan de andere kant om een ​​set te voltooien. Neem een ​​pauze als dat nodig is!

Plié Squat

Ga staan ​​met je voeten iets breder dan schouderbreedte uit elkaar met je tenen naar voren gewezen. Houd je buikspieren stevig vast en inhaleer terwijl je je kont recht naar beneden laat zakken, zodat je bovenlichaam rechtop blijft staan. Lager tot je achterwerk in lijn ligt met je knieën, adem dan uit en duw omhoog naar de startpositie om één rep te voltooien. U kunt dit doen terwijl u een gewicht vasthoudt (zoals afgebeeld) of alleen met lichaamsgewicht. Doe zoveel als je kunt totdat je de brander voelt ... zodra je voelt dat de verbranden 5 meer doet om een ​​set te voltooien.

Curtsy Lunge

Ga met je voeten op schouderbreedte uit elkaar staan. Adem in en neem je linkerbeen naar achteren en tegenover je rechterbeen, terwijl je naar beneden valt in een 'curtsey'-beweging, waarbij je ervoor zorgt dat je knie niet voorbij je tenen komt. Adem uit terwijl je terugkeert naar de startpositie. Herhaal dezelfde beweging aan de andere kant en steek je rechterbeen naar achteren en achter je linkerbeen. Doe zoveel als je kunt totdat je de brander voelt ... zodra je voelt dat de verbranden 5 meer doet om een ​​set te voltooien.

Tafelblad Cross Overs

(niet afgebeeld) Ga op handen en knieën zitten met je armen en benen op schouderbreedte uit elkaar. Strek uw been naar de zijkant met uw tenen wees. Houd je kern strak en in één vloeiende beweging trek je je been naar achteren en omhoog over je lichaam met een kleine trap aan het einde, en keer dan onmiddellijk terug naar de startpositie. Doe zoveel als je kunt totdat je de brander voelt ... als je eenmaal het branden hebt gevoeld, doe er nog 5 om een ​​set te voltooien. Herhaal hetzelfde aantal herhalingen met elke poot om je set te voltooien.

Pijpende beenliften

U kunt pulserende beenliften op uw rug, vanaf uw zij (binnen- en buitendijen), vanuit een tafelstand of staand doen. Pulse je benen op en neer met puntige en gebogen tenen. Doe zoveel als je kunt tot je het verbranden voelt en begin dan te tellen tot 10 (voor beginners) tot 30+ ... of zoveel als je kunt doen met behoud van de juiste vorm. Doe hetzelfde aantal herhalingen met beide benen om je set te voltooien.

Schaar schop

Ga met je gezicht naar de grond liggen met je armen aan de zijkanten, de handpalmen naar beneden en de benen gestrekt. Richt je tenen en til je benen ongeveer 6 centimeter van de grond. Doe snel je benen open en dicht, steek de rechter dij over links en draai de beweging vervolgens om. 'Schaar uw benen' terwijl u ze optilt en laat zakken en vervolgens teruggaat tot ongeveer 15 centimeter van de grond zonder de grond te raken. Ga door met het knippen van benen totdat je de verbranding voelt ... als je eenmaal het branden hebt gevoeld, doe dan nog eens 5 om een ​​set te voltooien.

Stabiliteit kogelbeencirkels

Leun achterover op de mat met je armen langs je zij en je handpalmen naar beneden. Begin met het plaatsen van een stabiliteitsbal tussen je voeten, houd hem op je plaats met je enkels en knijp in elkaar. Verleng de bal recht omhoog zoals afgebeeld. Adem in en begin met het draaien van de bal in cirkels met de wijzers van de klok mee, waarbij je heupen stil blijven staan. Alleen je enkels moeten de bal bewegen en je kern moet strak staan ​​om je te helpen de beweging te beheersen. Til uw linkerheup niet van de vloer. Doe zoveel als je kunt totdat je de brander voelt ... zodra je voelt dat de verbranden 5 meer doet om een ​​set te voltooien.

Deze training werkt alleen als je eraan werkt, dus werk eraan. JIJ bent het zo waard!

Ik raad aan om deze routine minstens twee keer per week te doen. Als je van deze workout houdt, ga je LIEFDE van mijn Lazy Girl Dij-workout. Je kunt het in bed doen 🙂 Ik heb ook deze 2 workouts voor je gemaakt die gericht zijn op de binnenkant van de dijen en de buitenste dijen. Ik denk echt dat je ze nuttig zult vinden.

TIP: Volg voor de best mogelijke resultaten een maaltijdplan en voltooi het volledige lichaamstrainingprogramma. Als je hulp nodig hebt, heb ik je gedekt.

Resultaten met behulp van mijn Total Transformation-programmaJe zult merkbare resultaten zien in DAYS niet weken !! Gegarandeerd.

Je coach en grootste cheerleader

XXOO

new-signature

Pin deze workout zodat je het voor altijd hebt.

 

53K Aandelen

Tweet