Platte maag eindelijk! Toptips om de toon te zetten en de-bloat.

De meeste meisjes met wie ik dagelijks praat, willen allemaal weten hoe ze hun buik moeten platteren en hun buikspieren kunnen verzachten. Ik heb jarenlang aan mijn buikspieren gewerkt en de beste formule bedacht om een ​​geweldig buikje te krijgen. Wat ik heb ontdekt, is dat het allemaal om drie dingen gaat: het eten van het juiste voedsel, slimmer oefenen en een goede spijsvertering om elk opgeblazen gevoel te verwijderen. Dus als je eindelijk de platte buik wilt hebben, zijn hier mijn belangrijkste tips voor het verzachten en de-bloat.

Toon de buik

Als het erom gaat je middel strakker te maken, moet je ervoor zorgen dat je een goede oefeningsroutine hebt en dat je je lichaam voedt met het juiste voedsel. Je kunt een heilige zijn in de sportschool, maar als je het niet combineert met de juiste voedingsstoffen, krijg je misschien nooit het platte buikstuk dat je wenst.

Train slimmer
100 crunches dag in dag uit doen, zal niet resulteren in een platte buik. Getinte buikspieren komen van het doen van een reeks verschillende oefeningen die de kern op verschillende manieren richten om het lichaam te helpen om vet te smelten. Ik neem een ​​meer holistische benadering van het bereiken van een grote buik, het uitvoeren van andere oefeningen dan alleen ab crunches om mijn resultaten te krijgen. Ik combineer sterktesessies (die zich richten op de kern en het hele lichaam) samen met HIIT (om vet af te smelten) om deze doelen te bereiken.

Gerelateerd: Beste Abs ooit met deze workout

Krachttraining
Het opnemen van krachttraining in je trainingsroutine is zonder twijfel een belangrijk ingrediënt voor het bereiken van een strakke buik. Hijsgewichten helpen het lichaam spieren op te bouwen; hoe meer spieren je hebt, hoe sneller je metabolisme zal zijn en hoe meer vet je verbrandt. Daarom voeg ik gewichten toe aan al mijn trainingsprogramma's. Maak je alsjeblieft geen zorgen meisjes - je gaat dit ook niet massaal doen.

HIIT
Het hebben van een platte buik komt ook neer op het verminderen van het percentage lichaamsvet. HIIT (High Intensity Interval Training) is een van de meest effectieve methoden gebleken om vet te versnipperen. Een HIIT-schakeling is heel eenvoudig. Je neemt een handvol oefeningen en voert ze vervolgens elk met een hoge intensiteit uit, terwijl je de rest tussen de oefeningen tot een minimum beperkt. Het beste aan HIIT is dat je oefeningen kunt opnemen die op elk lichaamsdeel gericht zijn dat je maar wilt. Ik vind het leuk om HIIT-circuits te maken die een kern-, cardiovasculaire en weerstandstraining inhouden in de ene workout. Door uw hartslag te verhogen, versnelt u uw stofwisseling en helpt het lichaam het vet effectiever te verbranden.

Eet het juiste voedsel
Als je je lichaam niet voedt met de juiste voedingsstoffen, zul je niet de vruchten plukken van al je harde werk in de sportschool. Een slecht dieet kan vaak leiden tot vermoeidheid en lusteloosheid. Als u te weinig doet, kan dit ook uw metabolisme beschadigen. Om fit te worden en je goed te voelen, moet je een uitgebalanceerd dieet met volledige voeding eten dat je lichaam de juiste voedingsstoffen geeft. Hongerslachtoffers en hongersnoden zullen niet werken. Om de buik beter te laten kloppen, is het goed om weg te blijven van voedingsmiddelen zoals geraffineerde koolhydraten. Deze voedingsmiddelen spike uw insuline niveaus, die vervolgens vetverbranding in het lichaam voorkomt. Geraffineerde koolhydraten zitten in voedsel zoals wit brood, pasta, crackers, suiker en witte rijst. Vervang geraffineerde koolhydraten door gezonde complexe koolhydraten van dingen als groenten, zoete aardappelen, bruine rijst of quinoa.

Gerelateerd: Creatief met je koolhydraten

Hoe zich te ontdoen van een opgeblazen gevoel

Zoveel meisjes die ik spreek, lijden aan een opgeblazen gevoel. Sommigen snappen het alleen af ​​en toe, terwijl anderen er dagelijks last van hebben. Niets maakt je ongemakkelijker dan een gezwollen buik. Een opgeblazen gevoel kan uit veel verschillende dingen komen, maar wordt voornamelijk veroorzaakt door onjuiste spijsvertering en slechte voedingskeuzes. Andere oorzaken kunnen te snel eten, koolzuurhoudende dranken drinken of te veel eten. Ik had jarenlang een opgeblazen gevoel van niet-gediagnosticeerde voedselintoleranties. Vaak nadat ik gegeten had, voelde ik me verschrikkelijk en had ik grote pijn. Door de jaren heen heb ik een paar dingen geleerd over hoe om te gaan met een opgeblazen gevoel wanneer dit optreedt.

Drink appelciderazijn om de spijsvertering te helpen
Apple cider azijn is een geweldige manier om het lichaam te helpen een opgeblazen gevoel te voorkomen, omdat het de spijsvertering in de maag in gang zet. Neem voor elke maaltijd een eetlepel in een glas water op kamertemperatuur.

Kruidenthee
Er zijn veel kruidentheeën die je kunt drinken die helpen de spijsvertering te verbeteren en een opgeblazen gevoel te voorkomen. Sommige van mijn favoriete theeën zijn pepermunt, zoethout en kamille thee. Het toevoegen van verse gemberwortel kan ook helpen om ontstekingen te verminderen.

Gerelateerd: Brandstof je lichaam met deze snacks

Neem probiotica
Een belangrijke oorzaak van een opgeblazen gevoel kan komen van een onbalans van goede of slechte bacteriën in uw darm. Dit gebeurt meestal als u op antibiotica bent geweest. Wanneer de bacteriën in uw darm uit balans zijn, kan dit tot allerlei spijsverteringsproblemen leiden. Het dagelijks nemen van een probiotic van goede kwaliteit kan helpen om de balans te herstellen en de bloat kwijt te raken.

Controleer je eiwitpoeders
Zoveel eiwitpoeders op de markt kunnen buikpijn veroorzaken. Ik heb mijn deel geproefd en er waren er niet veel die ik eigenlijk kon verdragen. Veel eiwitpoeders hebben allerlei vulstoffen en additieven die niet overeenstemmen met mensen en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Veel eiwitpoeders worden ook vaak gemaakt van wei en soja-eiwit, en veel mensen zijn ook intolerant. Ik geef er de voorkeur aan zoveel mogelijk eiwitten uit het hele voedsel te halen. Als ik een eiwitboost nodig heb, dan is mijn regel om vast te houden aan een schoon, organisch eiwitpoeder dat geen vreemde additieven en vulstoffen bevat. Ik ga persoonlijk vegan omdat ik geen lactose kan verdragen.

Ik hoop dat je sommige van deze tips nuttig hebt gevonden, zodat je je weg kunt banen naar een plattere, gezwollen buik.

Tweet