Hoe je je slagaders kunt schoonmaken

Hartziekten zijn een van de belangrijkste doodsoorzaken in de Verenigde Staten. Het is niets nieuws voor mijn familie. Twee van mijn ooms hebben een bypass-operatie ondergaan vanwege verstopte slagaders en opbouw van plaque en op 55-jarige leeftijd kreeg mijn moeder een hartaanval. Nadat ik op een avond lang met mijn oom Ray heb gesproken over het belang van een goede gezondheid, maakte hij van mij een uitdaging die ik heb besloten niet lichtvaardig te nemen. Hij daagde me uit om beter voor mijn hart te zorgen dan voor de zijne. De uitdaging van oom Ray zette me echt aan het denken over het belang van de gezondheid van het hart en mijn denken bracht me ertoe onderzoek te doen.

Toen ik nadacht over het onderwerp hartgezondheid, begon ik ook onderzoek te doen. Ik dook in allerlei medische literatuur en zocht en las alles wat ik kon vinden over de gezondheid van het hart. Mijn eerste onderzoek leidde tot dezelfde oude basisinformatie die vrijwel iedereen weet over het helpen van je hart, zoals: afvallen, goed eten en natuurlijk trainen. Maar terwijl ik me verder in mijn onderzoek verdiepte, vond ik de resultaten van een andere onderzoeker - Dr. Linus Pauling en Dr. Matthias Rath. Wat ik heb geleerd van hun ontdekkingen was verbazingwekkend en eerlijk gezegd - levensreddend!

Gevaarlijke opeenhoping van plaque - wat is de oorzaak

De artsen kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat de opeenhoping van plaque in de aderen te wijten is aan mechanische stress. Ze legden uit dat de slagaders zeer flexibel zijn en extreem hard werken. Slagaders openen en sluiten eigenlijk telkens wanneer het hart klopt. Hoe dichter de slagader bij het hart is, hoe groter de stress kan zijn. In de loop van de tijd kan aanhoudende mechanische spanning kleine scheurtjes of laesies in de slagader veroorzaken. Voor mensen met een gezond lichaam die de juiste voedingsstoffen ontvangen, is dit niet zo'n groot probleem. Het lichaam zal zichzelf genezen. Echter, voor degenen die niet de juiste voedingsstoffen ontvangen, kunnen deze laesies grote problemen veroorzaken. Hoe je je slagaders kunt schoonmaken

Iemand wiens lichaam niet het juiste niveau van voeding krijgt, kan geen stof produceren die collageen wordt genoemd en dat nodig is om de laesies in de slagaderwand te herstellen. Zonder de aanwezigheid van collageen, zal het lichaam doen wat het kan om te voorkomen dat de ader lekt. Dus grijpt het deeltjes die zwevend in de bloedstroom zweven en vormt een make-shift-patch om over de laesie te plaatsen. Na een tijdje worden deze plekken dikker en dikker en produceren we wat we kennen als opbouw van plaque. Een persoon wiens lichaam altijd de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt, kan de opeenhoping van plaquevorming verminderen en soms helemaal elimineren.

Helaas hebben veel mensen die denken dat ze de juiste voedingsstoffen krijgen omdat ze een gezond dieet vol fruit, groenten en volle granen eten, uiteindelijk een hartaandoening. De reden hiervoor is dat de groenten en fruit die je koopt in de supermarkt niet beschikken over de voedingsstoffen die ze ooit hebben gedaan dankzij moderne meststoffen, herbiciden en pesticiden. Naast het vaststellen van de oorzaak van hartaandoeningen, leidde het onderzoek van Dr. Pauling ook tot de experimenten die aantoonden dat hartziekte onder controle kan worden gehouden door de juiste voedingsstoffen toe te dienen met de juiste dosering.

Hoe reinig je je slagader - Probeer Pauling Therapy voor jezelf!

Deze ontdekkingen hebben mij, samen met een team van PhD's in voeding, en Douglas Laboratories doen komen met de Pauling Therapy Essentials Formula - een voedingssupplement dat alle voedingsstoffen bevat die nodig zijn om de slagaders gezond, sterk, flexibel en vrij van plaque opbouw. Dus als u uw kans op hartziekten wilt verminderen, vermindert of elimineert u de opbouw van plaques uit uw bloedvaten en uiteindelijk bespaart u uw hart, Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 1-800-280-5302. We garanderen dat je blij zult zijn dat je dat deed!

Tweet