Populair nieuws van Medical News Today

Welkom bij Medical News Today

Healthline Media, Inc. wil graag persoonlijke gegevens (bijv. Mobiele advertentie-id) en gegevens over uw gebruik van onze site (bijv. Inhoudsbelangen) met onze externe partners (zie huidige lijst) verwerken en delen met behulp van cookies en soortgelijke automatische verzamelingstools om a) inhoud en / of aanbiedingen op onze site of andere sites te personaliseren, b) op verzoek met u te communiceren en / of c) om aanvullende redenen na kennisgeving en, indien van toepassing, met uw toestemming.

Healthline Media, Inc. is gevestigd en exploiteert deze site vanuit de Verenigde Staten. Alle gegevens die u verstrekt, worden voornamelijk opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten, in overeenstemming met de wetten van de Verenigde Staten, die mogelijk minder privacybescherming bieden dan de landen van de Europese Economische Ruimte.

Door hieronder op "Accepteren" te klikken, erkent u en verleent u uw toestemming voor deze activiteiten, tenzij en totdat u uw toestemming intrekt met behulp van ons aanvraagformulier voor rechten. Lees meer in ons privacybeleid.

Populair nieuws van Medical News Today

In het tweede jaar van de Trump-administratie zullen de leiders in de gezondheidszorg hun strategieën aanpassen om zich te concentreren op investeringen, samenwerkingen en efficiëntie die de weerbaarheid van bedrijven vergroten op basis van voortdurende onzekerheid. Spelers in de gezondheidszorg, waaronder het Witte Huis, het Congres, nationale wetgevers, industriegroepen en pleitbezorgers van patiënten, zullen blijven pareren, schijnbewegingen maken en staken, wat waarschijnlijk zal resulteren in aanvullende beleidswijzigingen. Met name zorgaanbieders en verzekeraars moeten anticiperen op de veranderingen die zich voordoen. Naast de hervorming van de gezondheidszorg, komen extra risico's en onzekerheden in het middelpunt van de belangstelling te staan, net als de consument, en wordt de gezondheidsindustrie gedwongen te handelen.

Tweet