Beste Home Workout-programma's - Top Tien-lijst

Het is geen wonder dat zoveel mensen elk jaar besluiten om af te vallen, beter te eten, sterker te worden en hun lichaam beter te behandelen. Wanneer je gezond bent, voel je je beter, zie je er beter uit en bent je overal blijer.

Maar een goede conditie behouden is niet altijd gemakkelijk, vooral als we ouder worden. Er zijn een paar gelukkigen die in staat zijn om fit te blijven door simpelweg hun dagelijks leven te leiden. De rest van ons moet echter een inspanning leveren.

Te vaak is dit iets dat we niet doen voordat er een probleem is. Misschien kijk je in de spiegel en vind je het niet leuk wat je ziet. Misschien doe je mee aan een geliefde activiteit en realiseer je je dat je een stap kwijt bent en niet kunt bijhouden. En misschien is het zover gekomen dat een slecht lichaamsbouw feitelijk uw gezondheid en kwaliteit van leven beïnvloedt.

Ongeacht hun motivatie, komen 1 januari mensen massaal naar hun plaatselijke sportscholen in de hoop dit jaar een betere te maken. Maar deze menigte verdwijnt snel als het jaar vordert en het lijkt niet te zijn omdat mensen hun doelen bereiken en nog lang en gelukkig leven. In plaats daarvan lijkt het erop dat mensen ontmoedigd raken en opgeven. En het zijn niet alleen de mensen in sportscholen die de eerste paar maanden van het jaar doelloos probeerden om de verschillende machines in de sportschool uit te proberen en geen resultaten te zien. Miljoenen meer hebben loopbanden, hometrainers, dumbbells en andere fitnessapparaten voor thuis die met de beste bedoelingen zijn aangeschaft en die vaak tot een dure kleerhanger worden.

Waarom is dit? Waarom falen zoveel mensen bij het bereiken van hun nieuwjaarsresolutie om in vorm te komen?

Deels kan het zijn dat sporten precies dat is, werk - en werk is moeilijk. Maar dat lijkt geen volledige verklaring te zijn. De meeste mensen zullen heel hard werken als ze denken dat het het waard is. En welke beloning is beter dan een trim en sterke lichaamsbouw? In plaats daarvan kan een betere verklaring zijn dat mensen ontmoedigd raken door een gebrek aan resultaten. Toegegeven, het kost tijd om een ​​verschil te maken in je lichaam, maar als je niet weet wat je aan het doen bent wanneer je aan het trainen bent, kunnen de resultaten in een slakkengang komen of helemaal niet.

Om de beste resultaten in de kortst mogelijke tijd te behalen, moet je goed trainen. Voor sommigen betekent dit dat je je aanmeldt voor sessies met een personal trainer, maar voor $ 50 + een uur kan dit onbetaalbaar zijn. Steeds vaker vermijden mensen dat de sportschool helemaal overgaat op thuistrainingsprogramma's.

In tegenstelling tot de aerobicsvideo's uit het verleden, zijn de thuistrainingprogramma's van vandaag completere fitnessoplossingen. Veel functies hebben meerdere routines, dieetplannen, online interactiviteit en meer. Er is geen magisch afslankdrankje en je zult moeten werken, maar weet dat als je een goede trainingsroutine selecteert en de moeite doet, je resultaten zult zien en je zult ze snel zien.

Om u te helpen aan de slag, hier is een lijst van de top home workout-programma's.

1 DDPYoga DDPYogaHet is de missie van DDP YOGA om anderen in staat te stellen verder te denken dan de traditionele grenzen, inspiratie te vinden bij tegenspoed en het meest vertrouwde fitnessbedrijf op deze planeet te worden!

Ik doe al 3 jaar DDPYOGA en ben in de beste vorm van mijn leven. Ik ben 59 jaar jong en hou van het feit dat ik een geweldige workout krijg zonder mijn gewrichten te verslaan. Ik heb 20 jaar geleden 20 jaar geleden gestopt met rug- en enkelproblemen en ben gaan fietsen. Ik merk dat mijn fietsen ook is verbeterd sinds ik DDPYOGA start. Ik ben veel op pad voor werk en ben dol op het feit dat ik geweldig kan trainen in mijn hotel zonder veel fitnessapparatuur mee te nemen. De nieuwe DDPYOGA-app heeft het werken op de weg veel beter gemaakt. Dallas doet geweldig werk door het aanpassen van posities, zodat je als beginner je weg omhoog kunt werken naar betere fitnessniveaus. Ik heb andere programma's met een hogere intensiteit van het lichaamsgewicht geprobeerd, maar de hoge herhalingen waren zwaar voor mijn gewrichten en kunnen je zo pijnlijk achterlaten dat je gefrustreerd raakt en ermee ophoudt.

DDPYoga is de beste thuistraining ter wereld. Ze geven je zoveel tools om je leven te bezitten en het beste uit de rest te halen. Ik heb geen training gezien die is uitgerust met een voedingsrichtlijn, een trainingsplan voor een beginner tot een expert en een groep die elke stap op deze manier helpt. Ik zal nooit meer naar een ander trainingssysteem kijken. Niet alleen zijn de trainingen geweldig en voel je je daarna veel beter, maar er is een groep op de website en op Facebook is dit het beste ondersteuningssysteem dat je ooit kunt vinden. Ik heb zo'n uiteenlopende en verbazingwekkende groep mensen daardoor gevonden. Vrienden en familie voor de rest van mijn leven dat er voor mij zou zijn in de val van een dubbeltje als ik het nodig had. Als je eenmaal begint, kun je niet stoppen en dat is een garantie.

Ik begon DDPYOGA nadat ik een schijf in mijn rug had herniaat en een vreselijke ischias had. Het was al erg genoeg dat ik op mijn 42e niet eens kon bukken om mijn pasgeboren dochter op te halen. Niezen was een lijdensweg en het was een gevecht om in een staande positie uit bed te komen. DDPYOGA werkt met de beperkingen die je hebt om je sterker en beter te maken. Het heeft een hoge cardio / lage impact. Je zweet als een beest zonder je gewrichten pijn te doen, sterker nog, je versterkt de spieren en ligamenten rond je gewrichten waardoor ze sterker worden. Ik heb alles geprobeerd, maar alleen DDPYOGA zorgde ervoor dat ik weer functioneerde. En terwijl ik in kracht en flexibiliteit ben gegroeid, zijn er altijd nieuwe wendingen om de workouts uitdagend te houden. Bovendien is de nieuwe DDPYOGA Now-app met fitness-tracker revolutionair. Het heeft alle trainingen plus regelmatige live workouts, voedings- en kookvideo's en nog veel meer. Ik ben 42 en de sterkste die ik ooit in mijn leven heb gehad. Je moet DDPYOGA proberen!

Ik verlies mijn gewicht ermee - Senperfect

V 938 Opmerkingen Bezoek Website9
2 Krankzinnigheid Krankzinnigheid

Ik ben nu op het moment in mijn tweede week van waanzin en mijn god is het tuff, maar wanneer ik de enorme zweetvlekken op mijn t-shirt zie, is dat wat me in beweging houdt.
Zelfs als er geen wetenschap achter zit (wat er is), is het simpele feit dat je je uitwerkt en dus je resultaten gaat zien.

Wat ik leuk vind aan waanzin is dat er geen apparatuur nodig is in tegenstelling tot P90X en Chalean Extreme. Waanzin is een goede cardiotraining! Het zal die kilo's van je af gooien en natuurlijk met gezond eten. Maar zodra u uw streefgewicht bereikt om gewichten toe te voegen.

Ik hou ervan hoe krankzinnigheid geen apparatuur vereist en het is zo tuff en moeilijk, en het is niet saai. Omdat het zo tufsteen is en je in principe altijd in beweging, zijn moeilijk te onthouden dingen. Ik verloor 10 ponden in 2 maanden, mijn broer verloor 20 ponden in twee maanden! Het is geweldig, raad het helemaal aan

Het is zeker de beste, het is '' waanzin '', we moeten er trots op zijn. - zetturno

V 76 Opmerkingen Bezoek Website9
3 P90X P90X

Ik ben dol op P90X om één reden en slechts één reden. Het is HET meest effectieve programma dat er is. Zijn effectiviteit is eenvoudigweg te danken aan zijn aanpak rondom. Het daagt je uit in alle gebieden van je conditie, of het nu gaat om krachttraining, cardio of gewoon om het grootste obstakel van iedereen te overwinnen, JIJ. Als u een totale levensverandering wilt, is P90X uw hulpmiddel om dit te bereiken.

P90X is een goed programma om te gebruiken, maar het is moeilijk om te doen. Ik gebruik het als ik niet naar de sportschool kan gaan, waar je in de sportschool uren kunt doorbrengen en met dit programma kun je maar een uurtje trainen waarvan ik denk dat het geweldig is. 'Het daagt je uit om te slagen en een maand krijg je een fatsoenlijk nieuw lichaam, meer training, hoe meer je spieren zullen opbouwen' en ik geloof dat het is wat je eet dat na de training nuttig is. Ik weet niet wat genoemd.

P90X was toen en nu succesvol. Natuurlijk kan het uitdagend en ruw zijn, maar het heeft effectieve methoden en routines om gewicht te verliezen zonder enige aarzeling. Er is een man genaamd Jacksfilms op YouTube die een parodie op dit programma maakte, hij probeerde het en hij kreeg een geweldig resultaat na vele dagen work-out, waardoor hij Tony Horton (de 56-jarige maker van P90X) nog meer op prijs stelde. - TheRegular1227

Ab ripper x! Ik haat het, maar ik vind het geweldig!

V 36 Opmerkingen Bezoek Website9
4 FOCUS T25 FOCUS T25

Geweldige workout. Nadat ik Insanity 3 keer had voltooid, had ik nooit gedacht dat een training van 25 minuten me zo hard zou laten werken. Ik ben nu in BETA en het is ongelooflijk moeilijk om zo kort te zijn. Het geld meer dan ook waard.

Wat een geweldige VOLLEDIGE LICHAAMS workout! Ik heb geweldige resultaten geboekt met T25! Bijna klaar met mijn 10-weekse programma en ik ben nu al enthousiast om volgende week rond twee te beginnen! HEEL ECHT OVEREENGEKOMEN en afgezwakt.

Dit programma is voor iedereen toegankelijk. Ja, het is intens. Maar er zijn aanpassingen met een lage impact waardoor het iets is wat mensen op elk fitnessniveau kunnen doen. Topatleten zullen ook worden uitgedaagd door deze training als ze er alles aan doen. Het is perfect voor cardio- en spierspanning en de optionele derde fase Gamma zal meer werken op sterkte, als je het wilt. Kernontwikkeling is ook een groot deel van deze training. Druk op play.

Ik heb dit merk en op dit moment ben ik fit.

V 48 Opmerkingen Bezoek Website9
5 Body Beast Body Beast

Houd van dit programma en de vooruitgang die ik tot nu toe zie! Het vergroot ook mijn zelfvertrouwen!

Body Beast is ook een geweldig programma voor vrouwen! Je zult niet opgroeien zoals mannen, maar je zult zeker sterke, magere spieren en definitie krijgen. Zal deze opnieuw doen!

Het beste voor magere kerels zoals ikzelf! Voor een maximaal resultaat moet je het supplement nemen, maar het programma werkt ook zonder het goed.

Ik was te zwaar en cardio-workouts hebben nooit voor mij gewerkt. Body Beast stelt je in staat spieren op te bouwen tot het punt waarop je de cardiotraining echt goed kunt voltooien. Dankzij dit programma ben ik nu in staat om de juiste cardiotraining te voltooien

V 15 Opmerkingen Bezoek Website9
6 Insanity: The Asylum Insanity: The Asylum

Als je in vorm wilt komen en je leven wilt veranderen, kies dan voor waanzin, het wordt niet veel beter! Het werkt echt, je zult een geweldige trainer hebben en echt gewoon geweldig alles! Sluit je aan bij krankzinnigheid voor de beste keuze van je leven!

Asiel duwt niet alleen mijn lichaam, maar mijn geest. De vereiste behendigheid, snelheid, explosiviteit en focus oogsten ENORME resultaten!

Verbazingwekkende combinatie van weerstand gecombineerd met bewegingen van het cardio-type, ontworpen om je functionele fitheid in je sport naar keuze te vergroten. Uitstekend en uitdagend.

Dankzij dit trainingsprogramma heb ik mijn lichaam gepompt! - VarG-dot-DOT

V 5 Reacties Bezoek Website9
7 P90X2 P90X2

Het maakt je sterker, flexibeler, meer explosief, meer atletisch, duurzamer en minder kwetsbaar voor verwondingen tijdens je dagelijkse routine. Dit alles en tegelijkertijd krijg je absoluut gescheurd.

Dit programma voegt balans en juiste hersteltraining toe aan de mix. De meeste mensen hebben dit nodig om zich beter te voelen tijdens het maken van de reis.

Dezelfde stijl als de P90X, maar met een focus op atletische prestaties en algemene duurzaamheid, maar ook geript! Beste programma voor het geld, zonder twijfel.

Bezoek Website9
8 TurboFire TurboFire

Ik hield van TurboFire ... Het was de leukste training die ik thuis heb gedaan en het heeft me als gevolg daarvan gemotiveerd gehouden om het te blijven doen. Ik verloor 15lbs aan het einde van het programma en zou waarschijnlijk meer hebben verloren als ik een goed voedingsplan had gevolgd. Ik begin andere trainingen te doen maar op de dag dat ik geen zin meer heb om iets te doen, doe ik altijd een turbofire-training omdat ik weet dat ik er van zou genieten! Ik zou deze training ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in een goed thuistrainingsprogramma!

Met deze training wordt de klus geklaard! Ik ben in 8 weken 15 pond en 12 inches van mijn lichaam afgevallen! De trainingen zijn LEUK, afwisselend en zorgen ervoor dat je terug wilt komen voor meer! Een betere training dan een sportschooltraining en minder geld dan een sportschoollidmaatschap! Turbo Fire geeft je het gevoel dat je eigenlijk IN de klas bent met de rest van de mensen. Kan er niet genoeg over zeggen. Cardio, krachttraining en intervaltraining met hoge intensiteit in één! Er zijn ook aanpassingen voor diegenen die dingen minder impact moeten hebben. Denk niet twee keer na over het proberen van deze workout!

Ik heb dit programma drie keer van begin tot eind voltooid en mijn halve marathontraining ermee aangevuld. IK HOU ERVAN. Het is zo leuk. Nauwelijks voelt het alsof je aan het trainen bent ... tot je flat op de grond, buiten adem, zwetend als een gek persoon! Het maakt het echt leuk om je conditie op het goede spoor te krijgen!

Love TurboFire! Beste work-out is er!

V 22 Opmerkingen Bezoek Website9
9 Sixpackshortcuts Sixpackshortcuts

Het is een wetenschappelijk bewezen trainingsysteem dat echt werkt! Je krijgt ongelooflijk snel resultaten.

Deze gozer versloeg het Guinness-wereldrecord voor willekeurige oefeningen. - rugpijn

Mike Chang is geweldig. Zijn spullen werken echt. Ik ben vet kwijtgeraakt met zijn 3-6 minuten durende circuits (die echt werken).

Mijn workout vidio is oefenen en kijken naar blije positieve T.V. zoals MSNBC..T.V ... Het herstelt mijn geloof in mezelf en mensen, het KAN DOEN T.V.!

V 2 Opmerkingen Bezoek Website9
10 Hip Hop Abs Hip Hop Abs

Hip Hop Abs is leuk om te doen, en wat mensen zich niet realiseren is dat het behoorlijk hardcore kan zijn omdat het goede plyometrics bevat, net als P90X en Insanity! Het enige verschil met Hip Hop Abs is dat ik LEUK ben! Je beseft niet hoe hard je aan het trainen bent tot je merkt dat al het zweet van je gezicht druipt en op de vloer spettert! - elteescat

Ik doe nu Hip Hop Abs en ik ben dol op wat Shaun T heeft gedaan om mensen te helpen af ​​te vallen. De bewegingen zijn gemakkelijk te doen en je hebt gewoon plezier terwijl je Hip Hop Abs doet. Goed gedaan Shaun T. Dit is een video die mensen zouden moeten krijgen.

Houd van HHA, voor een ouder die niet meer bereid is om veel op de vloer te doen (voor veel problemen, problemen met de rug en dergelijke). Dit is een geweldige oefening ... Het zou niet zo snel kunnen zijn om je centimeters te verliezen, maar ook niet zo intens als Shaun's T25 Het is beter om te beginnen met een die je gebruikt / eindigt, dan een kopen die je start en één of twee keer gebruikt en nooit afwerkt. Ik ga naar een fitte club waar we de meeste van deze op de lijst doen. Dus ik weet het verschil tussen hen. HHA is een goed startersprogramma. Hoewel je de anderen kunt aanpassen ... zijn ze echter niet zo leuk

Shaun T is geweldig! Ik hou van deze training. Niet te lang, niet te moeilijk en ja het werkt echt.

V 11 Opmerkingen Bezoek Website9

De mededingers

11 Les Mills PUMP

Les Mills Pump is een geweldig programma dat me in vijf maanden tijd 40 pond heeft doen verliezen

Absoluut de beste trainingen die ik in meer dan 30 jaar dagelijks heb gedaan. Het beste!

Ik hou van dit programma. Verloren 36 centimeter en 12 kilo in 3 maanden!

Ik hou van deze training!

V 6 Opmerkingen
12 Les Mills Combat Les Mills Combat

Ik weet niet waarom Les Mill Combat nummer 10 is. Het hoort een van de top 3. Ik zit in mijn tweede ronde van de Ultimate Warrior Hybrid en zie verbazingwekkende resultaten. Ik ging vanaf de eerste dag bijna niet door met het afstemmen van elke beweging. Mijn lichaam is zeker van vorm aan het veranderen en ik hou van de empowerment die het mij geeft! Ik kan dit programma ten zeerste aanbevelen aan vrouwen en aan iedereen die meer van het martial art-type traint.

Ik houd van Les Mills-gevechten. Ik verloor 10 lbs en 10 inches in 30 dagen. De trainers zijn geweldig, ik hou ervan hoe ze langzaam beginnen en dan de bewegingen opvoeren. De muziek is motiverend en vermakelijk om naar te luisteren. Ik raad dit trainingsprogramma aan iedereen aan.

Dit programma ROCKS! Ik doe het voor de 2e keer en ik dacht dat het vanaf het begin te gemakkelijk zou zijn om opnieuw te doen ... Niet dus. Het is nog steeds een uitdaging, maar elk onderdeel is vermakelijk, leuk en boeiend en het klaart de klus. Les Mills Combat komt alleen zo ver op deze lijst omdat niet zo veel mensen ervan weten als de andere programma's. Het moet # 1 zijn.

De trainingen zijn leuk en uitdagend. Het is jammer dat ze stopten met werken met beachbody nadat reebok ze had gekocht.

V 23 Opmerkingen
13 ChaLEAN Extreme

Genoten van dit programma en deed 90 dagen en vervolgens gemengd tussen dvd's zoals 1 week van elke maand. Ze doet geweldig werk door je van tevoren stappen te laten weten en de juiste vorm te geven. Ze is niet vervelend. Veel lunges, maar herhalingen variëren van 8 tot 12, dus niet overdreven en de meeste routines zijn bijna elk 30 minuten.

Dit programma is gemakkelijk te doen en gemakkelijk te volgen. Het maakt niet uit wat je conditie is, je ziet resultaten.

14 ATHLEAN-X

Veel beter gepland programma dat al het bovenstaande en het onderstaande bevat. Waarschijnlijk de enige die wetenschap trouwt met trainen (degenen die dat niet doen moeten worden gedumpt omdat ze gemakkelijk verwondingen kunnen veroorzaken bij mensen die hen volgen - wat bijna alle andere programma's zijn).

Geweldig programma. Veel beter dan de meer op de markt gebrachte die hier worden vermeld, vooral als je atletisch wilt zijn in je bewegingen - of je nu een atleet bent of niet. Jeff kent zijn spullen echt.

Athlean-X is de beste BY FAR. Ik weet niet wie deze lijsten maakt, maar ze doen zeker geen training anders zouden ze weten dat Athlean-X een man is onder jongens in deze categorie.

Van deze Top 20-lijst is dit veruit de beste. Hij heeft ook een geweldig YouTube-kanaal.

V 12 Opmerkingen
15 10 Minute Trainer

Er is echt geen excuus om 10 minuten per dag te vinden. Je zit hier nu aan het lezen, toch? Dit programma heeft me geholpen mijn gezondheid te vinden en mijn toekomstige fitnessdoelen opnieuw te definiëren. Leuk, uitdagend en een geweldige eerste stap van couch potato naar sporter.

Prachtig trainingsprogramma.Als je te weinig tijd hebt, als je op reis bent, als je gewoon de vorm wilt behouden die je hebt, als je een efficiënte workout in korte tijd wilt hebben (in totaal 15 minuten, inclusief opwarmen en afkoelen), als je wilt in vorm blijven of zelfs als je extreme resultaten wilt behalen (door 2 of meer trainingen achter elkaar te doen), dan is de 10 MT een ideaal programma.

Een ander meesterwerk van beachbody en tony Horton. Dit programma bevindt zich op hetzelfde niveau als de P90X- en waanzin-serie. Ik deed dit programma voor 1 jaar rechtstreeks toen ik in het buitenland werkte en 12 uur per dag werkte, 7 dagen per week. Zelfs nu doe ik het soms wanneer ik kort op tijd ben en vooral gedurende een maand elk jaar tijdens Ramadham. Het is misschien maar 10 minuten, maar het is zeker intens, vooral de dvd's voor het hele lichaam.

Waarom is dit programma zo beoordeeld hieronder. Stem alsjeblieft en neem deze programma-beoordeling naar boven.

Dit is mijn favoriet!

16 Tae Bo Classic

Ik hou ook van tae bo! Ik heb de PT 24/7 en heb talloze thuis workouts geprobeerd en dit is de meest motiverende, stimulerende en de enige training die ik heb gedaan waar ik in kon komen en de beste resultaten had van ... Ik ben tot de kleinste afgekomen gewicht in combinatie met gezonder eten en lopen dan ik ooit heb gehad. Ik ben pas net opnieuw begonnen, ik heb 3 workouts gedaan en ik kan ALLEMAAL een verschil vertellen. Ik ben gewoon dol op Billy Blanks.

Ik doe zijn video's al 10 jaar en ik hou van ze! Ik krijg nog steeds pijn en ik ren 4 keer per week en deze video haalt me ​​nog steeds!

Als je eenmaal een sessie van 1 uur hebt afgerond met Billy Blanks, je persoonlijke trainer, word je gevuld met nieuwe energie, ook al is het zo moeilijk als het kan.

Ik hou van je geest!
Elke dag boven de grond is een gezegende dag!

17 Thrive90

Geweldig programma voor koppels om samen te doen. Mijn vrouw en ik hebben het voltooid en niet alleen werden we fit, maar we hadden ook een geweldige connectie. Ik raad het aan aan een paar die samen fit en gezond willen worden.

Geweldig programma voor koppels en drukke ouders! Ik was erg blij met mijn resultaten, vooral omdat de trainingen minder dan 30 minuten in beslag nemen.

Jump begon mijn fitness-zoektocht. Hielp me een full-time werkende ouder van twee jonge kinderen een manier vinden om het werk te maken om in tijd voor mezelf te persen.

Perfect trainingsprogramma voor mijn vrouw en ik. We hielden van de tijd samen tijdens het trainen. Het was ook geweldig om elkaar aan te moedigen en onze lichamen te zien veranderen. Al met al is dit een A + in ons boek.

18 Waarheid over Abs

19 Insanity Max 30

Dit is goed voor mensen met slechte gewrichten, omdat er een modificator op het scherm staat. U hoeft niet te zoeken naar waar de modifier zich tijdens uw training bevindt.

Serieuze training met meer geavanceerde bewegingen dan waanzin. Voelt dezelfde fitnessniveaus in 30 minuten

Als krankzinnigheid als de beste wordt beschouwd, geeft deze je in de helft van de tijd betere resultaten.

Beste training ooit

V 9 Opmerkingen
20 20 minuten training

Tweet