Best vertelt je wat apps moeten eten voor ios (Top 100) - AppCrawlr

 • Geschiktheidsspier

  Gezondheid en fitness

  "Hij vertelt je wat je moet eten"

  Gratis 5 6K
  ratings

 • Super Dieet Genius | Afvallen met Superfoods

  Gezondheid en fitness

  "GIZMODO: Onze app van de dag APPARAAT: biedt u een one-stop-shop voor setti"

  $4.99 7.5 63
  ratings

 • Bang Bang dieet

  Gezondheid en fitness

  "DIEET ZOALS EEN ROBOTBang Bang Dieet is een eenvoudige, effectieve dieetapp voor volgers"

  $1.99 6.9 62
  ratings

 • Een perfect lichaam bouwen vol

  Gezondheid en fitness

  "het vertelt je wat je moet eten en wanneer je het moet eten"

  $2.99 ? 11
  ratings

 • 30 dagen dieetplan met weinig koolhydraten

  Eten drinken

  "het vertelt je wat je moet eten voor ontbijtlunch snacks en diner"

  $0.99 ? 6
  ratings

 • Een perfecte body Lite bouwen

  Gezondheid en fitness

  "het vertelt je wat je moet eten en wanneer je het moet eten"

  Gratis? 0
  ratings

 • Waar Chefs Eat - Een gids voor favoriete restaurants van chefs

  Eten drinken

  "De ultieme restaurantgids gekozen door meer dan 400 van 's werelds beste"

  $14.99 7.4 12
  ratings

 • Feeditch

  Reizen

  "Feeditch spreekt al deze voedseldilemma's aan en creëert een visueel aantrekkelijke appli"

  Gratis? 0
  ratings

 • Schud voedsel

  Lifestyle

  "Je maakt je zorgen om welk eten je moet? De kantine zorgt ervoor dat je geen andere keus hebt dan ha"

  Gratis? 0
  ratings

 • dicr - beslist voor jou

  produktiviteit

  "Heb je moeite om beslissingen te nemen? Dicr neemt dit nu voor je over!"

  $0.99 ? 0
  ratings

 • Best vertelt je wat apps moeten eten voor ios (Top 100) - AppCrawlr

  Als je een paar kilo moet verliezen, is het verstandig om te zien wat je eet.

  Maar het is gemakkelijk om het spoor te verliezen als je het aantal calorieën in je hoofd meetelt en jezelf voor de gek houdt dat een extra koekje niet veel uitmaakt.

  Gelukkig is er geen behoefte aan ingewikkelde boeken over het tellen van calorieën of dure, tijdrovende vergaderingen - je hoeft alleen maar de app te vinden die bij je past. Kies degene die het beste bij je behoeften en doelen past en houd jezelf op het rechte pad. We voelen ons al slanker ...

  1. MyFitnessPal

  Gratis

  MyFitnessPal is veruit onze favoriete dieetapp - we kunnen nauwelijks geloven dat het gratis is. Wanneer u uw persoonlijke statistieken toevoegt (lengte, leeftijd, geslacht, gewicht, streefgewicht, enzovoort), zal de app berekenen hoeveel calorieën u elke dag kunt consumeren om uw doel binnen het door u gespecificeerde tijdsbestek te raken.

  U legt elke dag vast wat u eet en voert uw activiteit in. De app verhoogt vervolgens wat u hebt verbruikt en verbruikt om uw netto calorieën te tellen. Het tekent ook uw gewichtsverlies in een handige grafiek en laat u ook vrienden toevoegen, waardoor het geheel leuker wordt.

  Beste dieet-apps

  MyFitnessPal volgt je oefening en je eten

  2. Superfoods

  Gratis

  "Superfoods" is de afgelopen jaren een echt buzz-woord geworden. We weten dat we ze moeten eten, dat ze naar verluidt metabolisme kunnen versnellen en gewichtsverlies kunnen helpen, maar hoeveel van ons kennen alle variëteiten, wat ze zouden moeten doen, hoeveel te eten en hoe ze in onze voeding kunnen worden opgenomen?

  Deze handige app maakt dingen gemakkelijk met een reeks mini-artikelen, zoals "Baanbrekende superfood-antioxidanten" en "Beste supergroenen", plus een handige gids voor alle individuele superfoods en hun specifieke voordelen.

  Deze app zet de feiten uiteen en laat je voorzien van alle kennis die je nodig hebt om het meeste uit de superfoods-revolutie te halen.

  Beste dieet-apps

  Perplex door granaatappel? Deze app zal helpen

  3. Nutrino

  Gratis

  Deze geweldige app bouwt een persoonlijk menu voor u op, waarbij u er rekening mee houdt hoeveel calorieën u elke dag moet eten om uw doel te bereiken. Nadat je een paar minuten hebt besteed aan het invoeren van je vitale statistieken, laat dit zien hoeveel je idealiter een langetermijndoel voor je moet wegen en uitwerken.

  Je vertelt het dan welk voedsel je graag eet en wanneer en ik zal een menu voor je maken en maakt zelfs een boodschappenlijstje voor jou! Als je zo geneigd bent, kun je zelfs je vooruitgang, maaltijdplan etc. via sociale media rechtstreeks van Nutrino delen.

  Beste dieet-apps

  Kruisbessen voor ontbijt en elevenses, kruisbessenpizza voor diner niet afgebeeld

  4. Mijn dieetcoach

  Gratis

  Deze is gericht op vrouwen en het gaat erom je te motiveren om je te blijven inzetten om af te vallen. Hiermee kunt u gepersonaliseerde herinneringen instellen - bijvoorbeeld 'een gezonde lunch bereiden' of 'water drinken' - en kunt u oefenen met luiheid en verleidelijke voeding met motiverende foto's en slogans.

  Beste dieet-apps

  Als u op zoek bent naar een app die fungeert als een ondersteunende, goedwillende vriend, in plaats van een calorieteller, zult u hiervan houden. Wij houden van de manier waarop u uw eigen streefgewicht voor het afvallen vastlegt en dat het u herinnert aan de reden waarom u afviel.

  5. Gewichtbot

  £ 1,49 (US $ 1,99)

  Soms heb je gewoon je gewicht nodig in zwart en wit, en hier komt Weightbot binnen. Je kunt elke dag je gewicht opnemen (als je wilt) en je voortgang in een glasheldere grafiek plotten, zodat je precies kunt zien hoe je bent aan het doen.

  We vinden het ook heel leuk dat het ook je allerbelangrijkste body mass index voor je berekent - iets wat veel van de anderen niet doen. Als je serieus gewicht wilt verliezen en je voortgang goed in de gaten wilt houden, is dit £ 1,49 waard voor de schitterende probleemloze interface.

  Beste dieet-apps

  6. Vetarme recepten

  Gratis

  Als je inspiratie nodig hebt voor je vetarm dieet, is de Low Fat Recipes-app iets voor jou. Het is als een schitterend gratis kookboek, dat je ook complete voedingsinformatie geeft. Er is een enorm scala aan keuzes met opties voor elke voedingsbehoefte, van glutenvrij en diabetes-vriendelijk tot gourmet en budget.

  We houden er vooral van hoe gemakkelijk het is om te bladeren, afhankelijk van wat je in de keukenkoelkast hebt - zoek naar "kip" en je zult een hele reeks ideeën zien voor de gewrichten die in je koelkast zitten. Stergerechten waarvan je het uiterlijk waardeert, zodat je ze snel kunt vinden. Met deze app heb je misschien geen ander kookboek nodig.

  Beste dieet-apps

  7. WeightWatchers mobiele app

  Gratis

  Het WeightWatcher-plan is een van de meest populaire diëten die er zijn, en het is ook een van de weinige die bewezen hebben op korte en lange termijn. Deze gratis app zal je tijdens het kijken in de gaten houden.

  De uitgebreide bibliotheek met voedingsmiddelen - meer dan 30.000 - bevat maaltijden voor het restaurant en geeft een WeightWatchers-puntwaarde voor elk item, evenals het berekenen van uw dagelijkse toegestane hoeveelheid en hoeveel punten u nog hebt.

  Hoewel deze app echt onmisbaar is als je WeightWatchers volgt, is het niet veel goed anders omdat veel van de functies alleen kunnen worden gebruikt als je een online abonnement hebt waarvoor je betaalt.

  Beste dieet-apps

  Tweet