Hoe lang moet Candida verhongeren? Dit is het ANTWOORD

Omdat Candida een levend organisme is, heeft het voedsel nodig om te groeien. Het lijkt elementair en logisch, dat een van de manieren om Candida-infectie te genezen, is door Candida uit te hongeren. Het favoriete voedsel van Candida is suiker, dus hoe meer suiker of eenvoudige koolhydraten je eet, hoe sneller de Candida zal groeien. Daarom is het eerste dat uit het dieet wordt verwijderd suiker in al zijn vormen. Het Candida-dieet is in feite een vet- en eiwitdieet met zeer lage en alleen complexe koolhydraten. Maar de echte zorg is, hoe lang candida te verhongeren? Omdat de Candida-schimmels meer voedsel vragen, neemt het verlangen naar suiker toe, maar als het je lukt om drie dagen zonder suiker te gaan, is de strijd zo goed als gewonnen.

Over het algemeen worden na ongeveer een maand positieve resultaten waargenomen. Maar een belangrijk punt om in gedachten te houden is dat als de gisten sterven, ze giftige stoffen en eiwitfragmenten vrijgeven die de symptomen verergeren. Maar dit is alleen de reactie van het lichaam op de vreemde substanties. Samen met het verhongeren van de Candida, moet je je gezondheid verbeteren en je immuunsysteem weer op het goede spoor krijgen. De efficiëntie van het immuunsysteem is afhankelijk van de juiste biochemische balans in het lichaam die kan worden verkregen door voldoende toevoer van vitaminen, mineralen, enzymen, intrinsieke factoren, enzovoort. Dus, wat u moet eten is net zo belangrijk als wat u moet vermijden. <? xml: naamruimteprefix = o ns = "Urn: schemas-microsoft-com: office: office" / ??>

De duur van het Candida-dieet hangt af van de geschiedenis en de ernst van de symptomen en de algemene gezondheid en verschilt van persoon tot persoon. Gewoonlijk wordt aanbevolen dat de patiënt een maand aan dit programma blijft, en als er bevredigende vooruitgang is geboekt, kan het dieet op dat moment gemodereerd worden. Levensmiddelen kunnen geleidelijk worden toegevoegd en teruggetrokken als de symptomen verergeren of terugkeren.

Het Candida-dieet is eigenlijk een minimale voedingsnorm voor een gezond lichaam. Gisten gedijen in een omgeving die zuur en slecht geoxygeneerd is. Meer groenten en fruit eten alkaliseert het lichaam, terwijl eiwitten en zetmeelrijke voedingsmiddelen zuur voedsel zijn. Oefening verbetert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat zuurstof alle delen van het lichaam bereikt. Door het opnemen van dieetaanpassingen, sporten, het verminderen van stress, het toevoegen van supplementen en probiotica als levensstijlveranderingen gaan een lange weg in het helen van het lichaam.

Als je eenmaal het probleem hebt overwonnen hoe lang de Candida moet verhongeren, zul je begrijpen dat de Candida-dieetrichtlijnen relatief gemakkelijk te volgen zijn, maar een beetje discipline vereisen. De voordelen van een verhoogde gezondheid en vitaliteit wegen veel zwaarder dan de problemen die ze kunnen veroorzaken. Immers, om een ​​permanente genezing te beïnvloeden, is het uiteindelijke doel niet alleen verlichting van symptomen, maar een totaal gevoel van welzijn, in het lichaam, in de geest en in de geest. De krachtige, volledig natuurlijke, holistische behandeling kan dat

Hoe lang moet Candida verhongeren? Dit is het ANTWOORD

Het Candida-dieet is geen dieet met een vaste duur. Sommige Candida-patiënten leven al jaren, misschien zelfs tientallen jaren met hun conditie, dus een snelle en eenvoudige oplossing verwachten is vaak onrealistisch. Sommige lijners kunnen binnen enkele weken of maanden een permanente verlichting vinden van hun Candida-symptomen.

Anderen kunnen 6 maanden of langer duren en moeten mogelijk zelfs witte koolhydraten, suikerhoudend voedsel en alcohol permanent verwijderen om te voorkomen dat de begroeiing terugkeert.

Het is dus belangrijk om uw Candida-behandelplan te starten met realistische verwachtingen. Als u dit doet, zult u het plan waarschijnlijk tot het einde volgen.

Hieronder staan ​​enkele van de factoren die van invloed kunnen zijn op de lengte van uw algehele behandelingsplan. De reiniging duurt maximaal een week, maar de duur van de latere fasen van het plan is helemaal aan jou. Niemand anders kan u vertellen hoe u zich voelt en u zult altijd de beste beoordelaar zijn als u klaar bent om door te gaan naar de volgende fase. Wees ook niet bang voor een beetje vallen en opstaan. Als u bijvoorbeeld denkt dat u te vroeg met het strikte dieet bent gestopt en enkele van uw symptomen zijn teruggekeerd, gaat u gewoon terug naar het voedsel dat voor u werkte en steekt u het wat langer uit. Geduld is een belangrijke deugd als het gaat om het verslaan van je Candida-begroeiing.

Factor # 1: de ernst van uw Candida-begroeiing

Sommigen van ons hebben een Candida-begroeiing die zijn gevorderde stadia heeft bereikt, terwijl anderen pas net de symptomen beginnen te merken. Het is volkomen logisch dat degenen die het langst geleden onder hun Candida hebben geleden, er ook het langst over doen om te worden genezen.

Hoe langer je een Candida-begroeiing hebt gehad, hoe vaster deze snelgroeiende gist in je buik zit. De cellen van Candida Albicans beginnen zich te hechten aan je darmwanden en penetreren door het membraan in je bloedbaan. Omdat Candida-gifstoffen en voedseldeeltjes in uw bloed ontsnappen, veroorzaken ze een immuunrespons en een ontsteking in uw darmmembraan. Bekend als Leaky Gut Syndrome, dit is een manier waarop Candida uw immuunsysteem verzwakt en allergieën veroorzaakt.

Dus een ernstig, langdurig geval van Candida gaat waarschijnlijk gepaard met allergieën en een verzwakt immuunsysteem. Dit betekent dat je naast het Candida-dieet, antischimmelmiddelen en probiotica ook supplementen zou moeten nemen om je immuunsysteem te stimuleren. Goede voorbeelden zijn vitamine C en echinacea. Om uw Leaky Gut-syndroom te genezen, zijn oplosbare vezels zoals Psyllium of appelpectine vezel zeer nuttig.

Factor # 2: Hoe serieus neem je het dieet

Vasthouden aan het dieet is moeilijk, maar op de lange termijn zijn de resultaten de moeite waard als je je gezondheid en energie terugkrijgt. Lees de te vermijden voedingsmiddelen en voedingsmiddelen om pagina's te eten en probeer ze zo veel mogelijk in uw dieet op te nemen. Vergeet niet dat elke keer dat u een chocoladereep eet of iets gefrituurd eet, u uw behandelingsperiode daadwerkelijk verlengt.

Het verslaan van een Candida-overgroei is niet gemakkelijk, maar je kunt de tijd op het dieet verminderen door je religieus aan het juiste voedsel te houden. Doe ook onderzoek naar probiotica en antischimmelmiddelen en kies degene die je prettig vindt. Elders op deze site hebben we een goede selectie van beide bekeken. Als u de juiste richtlijnen volgt, de juiste producten koopt en consistent bent in uw dieet, kunt u uw Candida-begroeiing in de helft van de tijd ongedaan maken.

Factor # 3: Hoe agressief u probiotica en antischimmelmiddelen gebruikt

Dit brengt ons op probiotica en antischimmelmiddelen, twee cruciale elementen van het behandelplan van Candida. Er zijn twee manieren om deze te gebruiken om uw behandeltijd te verkorten. Zorg er in de eerste plaats voor dat u de juiste te gebruiken supplementen kiest. Je kunt de rest van deze site bekijken voor enkele goede opties. Ten tweede, als je agressief deze supplementen gebruikt, kun je de Candida-gist sneller doden. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een probioticum van 50 miljard count en een sterk antischimmel-achtig caprylzuur.

Natuurlijk is het niet altijd zo gemakkelijk. Als je snel naar hogere doses probiotica en antischimmel gaat, zal dat waarschijnlijk Candida Die-Off veroorzaken. Dit is wanneer de Candida-gistcellen snel worden gedood en grote hoeveelheden gifstoffen in de bloedbaan afgeven. En dit is ook wanneer veel Candida-lijners ervoor kiezen om het dieet op te geven, omdat de symptomen van Die-Off moeilijk te hanteren kunnen zijn. Dus voor de overgrote meerderheid van Candida-patiënten met overgroei zouden we een meer geleidelijke toename van de dosering van probiotica / antischimmelmiddelen aanbevelen. Neem de tijd en vind de dosering die voor uw lichaam werkt. Zoals eerder vermeld, is geduld een belangrijke deugd wanneer je vecht tegen een Candida-begroeiing.

Factor # 4: uw wilskracht

Wilskracht is misschien wel het belangrijkste ingrediënt in uw Candida-behandelplan. Dit is waar als je je aan het strikte dieet houdt, als je jezelf overtuigt om die chocoladereep niet te pakken, als je jezelf eraan herinnert om je dagelijkse probiotica te nemen en wanneer je sterk blijft tijdens Candida Die-Off. Als je mentale kracht wankelt, herinner jezelf eraan dat, hoewel het dieet soms moeilijk kan zijn, het nog steeds beter is dan het alternatief om je Candida-begroeiing te laten afnemen, wordt nog erger.

Vergeet niet om positief te blijven en het dieet stap voor stap te nemen. Houd al je focus op beter worden en het zal gebeuren voordat je het weet! Bekijk voor een gedetailleerd, stapsgewijs behandelplan van Candida mijn Ultimate Candida Diet-programma.

Tweet