Bariatrische chirurgie Arkansas - Hot Springs, Benton & Little Rock

Chirurgische en medische oplossingen voor gewichtsverlies

Welkom en bedankt voor het bezoeken van het Weight Loss Center van Arkansas. Wij zijn een vooraanstaande praktijk voor gewichtsverliesoperaties die zich toelegt op uitzonderlijke resultaten en de hoogste zorg en comfort voor patiënten. Bariatrische chirurgie is momenteel de enige effectieve langetermijnoplossing voor gewichtsverlies voor mensen die lijden aan obesitas en aanverwante ziekten zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterol, slaapapneu en meer. Ons bariatrische programma, geleid door Dr. Russell Gornichec, biedt Gastric Bypass, Gastric sleeve, sleeve gastrectomie, Gastric Banding (Lap-Band), Imbricated band (IBand) en Duodenal switch chirurgie voor mensen die lijden aan obesitas in de Benton, Hot Springs en groter Little Rock, Arkansas gebieden.

Bariatrische chirurgie is niet geschikt voor elke patiënt. Als gevolg hiervan hebben ons kantoor en de FDA richtlijnen opgesteld voor kwalificatie voor bariatrische chirurgie. Gewichtsverlies chirurgie moet inderdaad alleen worden overwogen wanneer meer conservatieve behandelingsopties niet succesvol zijn geweest. Helaas falen zelfregie dieet- en bewegingsprogramma's bij de overgrote meerderheid van de patiënten met het herwinnen van al het gewicht dat ze verloren en soms, meer. Hoewel bariatrische chirurgie een drastische optie lijkt, is het belangrijk om de risico's van een chirurgische ingreep te vergelijken met de risico's om niets te doen aan morbide obesitas.

Voor degenen die niet in aanmerking komen voor bariatrische chirurgie, of die hun gewichtsverlies na de operatie willen versnellen, bieden wij een uitgebreid programma voor medisch gewichtsbeheersing onder arts aan. Met uitgebreid gewichtsverliesonderwijs, dieetaanpassing en ondersteuning ervaren onze patiënten routinematig uitstekende resultaten. Lees meer over ons programma voor medische gewichtsverlies.

De eerste stap in uw reis naar overgewicht en verbeterde gezondheid door middel van bariatrische chirurgie is om u aan te melden voor een gratis seminar dat maandelijks op onze kantoren wordt gehouden. We verheugen ons erop u te verwelkomen in onze familie van patiënten en u te helpen bij het voor altijd veranderen van uw leven en uw gezondheid!

Slechte dagen na bariatrische chirurgie

Geplaatst op 8 februari

We zullen ongetwijfeld slechte dagen hebben na bariatrische chirurgie. Het is hoe we reageren op die slechte dagen, echter, die de meest succesvolle van ons scheidt van degenen die ... LEES MEER

Plastische chirurgie na snel gewichtsverlies

Geplaatst op 28 december

Na de operatie overwegen velen van u een cosmetische procedure, ook bekend als plastische chirurgie. Na extreem gewichtsverlies is er een goede mogelijkheid dat er overtollige huid ontstaat ... LEES MEER

Tweet