Beste dieetpillen voor vrouwen die snel werken in 2018

Als je vaak meerdere keren gescreend bent geweest, heb je meer redenen om de beste dieetpillen voor vrouwen te vinden om te garanderen dat je je gewenste gewicht bereikt en behoudt. Lees verder om erachter te komen hoe u kunt afvallen - en onderhouden - effectief, veilig en betaalbaar.

Dieetsupplementen kunnen nuttig zijn om u te helpen ongewenste ponden sneller te verliezen in een kortere tijdsspanne. Maar dat is alleen als u de beste dieetpil neemt die er is.

Een van de allereerste dingen om te overwegen is om ervoor te zorgen dat de door u gekozen pil voor gewichtsverlies de toevoeging heeft van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA); anders, ongeacht welke "natuurlijke" of "chemicaliënvrije" ingrediënten in de dieetpil zitten, kan het niet als veilig of betrouwbaar worden beschouwd.

Elke afzonderlijke pil wordt op de markt gebracht of geadverteerd als de beste, maar echt, nu, je bent gisteren niet geboren om dat allemaal te geloven. De meeste van deze dieetpillen hebben dezelfde of vrijwel dezelfde ingrediënten, zoals cafeïne en groene thee-extract. De werkzaamheid van een product zal echter uiteindelijk afhangen van de dosering en hoe de ingrediënten zijn geformuleerd. Hier zijn de 3 beste aanbevolen dieetpillen die het meest geschikt zijn voor vrouwen.

Hier is de lijst met de beste dieetpillen voor vrouwen die werken

  • PhenQ
  • Ph.375
  • Raspberry Ketone Plus

Zoals uit verschillende beoordelingen blijkt, zijn de bovengenoemde drie pillen bewezen een veilig afslanksupplement te zijn.

3 Beste dieetpil voor vrouwen Review en vergelijking

Beste dieetpillen voor vrouwen Recensies hieronder

1. PhenQ

Bij het onderzoeken van pillen om af te vallen, is het onvermijdelijk dat je PhenQ tegenkomt, omdat het vandaag een van de bestverkochte dieetpillen is. Er is geen tekort aan pillen die beweren vet te verbranden, maar PhenQ heeft de goedkeuring gekregen van gezondheidsdeskundigen vanwege zijn krachtige ingrediënten.

Waarom is PhenQ een van de beste dieetpillen voor vrouwen?

De belangrijkste sleutel hier is a-Lacys Reset, een gepatenteerde formule die cysteïne en alfa-liponzuur combineert, zodat ze het metabolisme sneller verbranden. Een langzame stofwisseling is een belemmering wanneer u probeert om af te vallen, dus dit is een belangrijk element. Een ander belangrijk element is Capsimax Powder, een combinatie van vitamine B3 en verschillende vetverbranding phenq beoordelingensupplementen die de lichaamswarmte verhogen en vervolgens in een sneller tempo vet verbranden.

Hoe PhenQ-ingrediënten werken

Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en wat ze doen:

• Calciumcarbonaat is een krachtig ingrediënt dat de vetcellen van uw lichaam gebruikt, zodat ze uiteindelijk niet in uw systeem worden opgeslagen.

• Deze pil voor gewichtsverlies wordt ook geleverd met Chromium Picolinate, een natuurlijk ingrediënt dat uw eetlust onderdrukt terwijl het uw lichaam helpt voedingsstoffen beter te absorberen.

• Het bevat cafeïne, maar de hoeveelheid is precies goed, dus je krijgt meer energie en stelt je in staat om een ​​actievere levensstijl te leiden.

Als je het regelmatig gebruikt, verlies je meer gewicht als een sneller tempo dankzij de bovengenoemde ingrediënten en ook vanwege het aminozuurrijke Nopal.

Zijn er mogelijke bijwerkingen?

PhenQ werd grondig getest voordat het werd vrijgegeven voor het publiek, dus het is niet verrassend dat het geen ernstige bijwerkingen veroorzaakt. Tijdens de eerste paar keren dat u de pil inneemt, kunt u wat kriebels en spijsverteringsproblemen ondervinden, maar deze zijn tijdelijk. Deze dieetpil mag niet worden gebruikt door mensen met een hartaandoening, kanker of diabetes.

Meer informatie

PhenQ heeft veel positieve recensies gekregen en de algemene consensus is dat het een effectieve eetlustremmer en vetverbrander is. Afgezien van het terugdringen van uw eetlust verhoogt het ook de calorieën die u verbrandt zonder dat u meer werk hoeft te doen. De pil is ook goed in het blokkeren van vetvorming, zodat je ze later niet meer terug krijgt. Ga voor meer informatie naar de officiële website.

Klik hier om de officiële website van PhenQ Diet Pill te bezoeken

2. Ph375

Ph375, terwijl het relatief een nieuwkomer is in de industrie voor gewichtsverlies, heeft een paar eigenschappen in petto om diegenen die problemen met het afvallen hebben aan te bieden: je hoeft niet te sporten tijdens het gebruik ervan. Vervaardigd door het in de VS gevestigde bedrijf RDK Global, helpt Ph375 uw lichaam om vet te verbranden en uw metabolisme te stimuleren, wat resulteert in een mogelijk gewichtsverlies van tussen de drie en vijf pond per week.

Wat maakt Ph375 een van de veiligste dieetpillen voor vrouwen?

Vervaardigd in een faciliteit geregistreerd bij de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), kan Ph.375 uw eetlust onderdrukken om uw gewenste gewicht te behouden, zelfs nadat u de vorige ongewenste kilo's kwijt bent. Ph375 verhoogt uw energievoorziening om meer calorieën te verbranden zonder u een arm en een been te kosten, omdat een pil minder dan $ 4 per dag kost.

Hoe Ph375's ingrediënten voor u werken

Prime ingrediënten gevonden in Phentermine - een stimulerend middel met eetlustonderdrukkende eigenschappen die gewoonlijk worden gebruikt om obesitas te behandelen - worden gecombineerd met de volgende ingrediënten om de formulering te omvatten:

L-carnitine: vergelijkbaar met de functie van het menselijke hormoon bekend als choriongonadotrofine - geproduceerd door cellen die een zich ontwikkelend menselijk embryo omringen dat uiteindelijk de placenta zal worden - L-carnitine stelt je lichaam in staat sneller vetten in je bloedbaan af te geven, dus je kunt deze zo snel mogelijk verbranden.

Sympathicomimetische amine: bootst de functies na van het sympathische zenuwstelsel dat traditioneel wordt gebruikt om lage bloeddrukniveaus, hartstilstand en uitstel van het optreden van vroegtijdige bevalling te behandelen. In Ph375, een van de sterke dieetpillen voor vrouwen, helpt dit de energieniveaus te verhogen om het metabolisme te verbeteren.

Capsaïcine 1.12: bekend als de werkzame stof in chilipepers die voor culinaire en medicinale doeleinden kunnen worden gebruikt, capsaicin verhoogt de lichaamstemperatuur om dagelijks extra calorieën te helpen verbranden.

Mogelijke bijwerkingen

Er zijn misschien enkele minder belangrijke bijwerkingen die u tijdens het gebruik van de Ph375 kunt ondervinden, zoals maagklachten, duizeligheid, slaapproblemen en een toename van zowel de hartslag als de bloeddruk. Neem contact op met uw arts als u een van deze bijwerkingen ervaart, zodat uw dosering dienovereenkomstig kan worden aangepast.

Zoals alle behandelingen is het misschien niet geschikt voor personen met bepaalde bestaande medische aandoeningen zoals kanker, diabetici, hartaandoeningen en hypertensie. Als u een van deze gezondheidsproblemen heeft, raadpleeg dan uw arts die u kan adviseren om een ​​andere dieetpil te nemen.

Krijg meer informatie

Op basis van getuigenissen zijn gebruikers van Ph375 inderdaad afgevallen met wisselende resultaten. Sommigen, die het namen om kilo's af te vallen van zwangerschapsvet, vielen van 222 naar 154 pond, terwijl anderen meer dan 10 pond verloren binnen twee weken na het nemen van Ph375.

Ph375 is effectief gebleken voor verschillende personen in hun inspanningen om gewicht te verliezen. Het is bewezen dat het in het algemeen veilig is om te gebruiken, maar als je meer feiten nodig hebt, ga dan naar de officiële website van Ph375 voor meer informatie over hoe het kan werken voor je specifieke doelstellingen voor gewichtsverlies.

Klik hier om Ph375 dieetpil officiële website te bezoeken

3. Raspberry keton Plus

In tegenstelling tot de meeste supplementen voor gewichtsverlies, bevat Raspberry Ketone Plus 100% natuurlijke ingrediënten en een 45% concentratie van framboosketonen om uw lichaam te helpen de productie van adiponectine te verhogen, het eiwit dat het overtollige vet dat in uw cellen is opgeslagen verbrandt via een proces genaamd lipolyse, Raspberry Ketone Plus bevat ook anti-oxidanten die fungeren als reinigingsmiddelen om vrije radicalen tegen binnendringen en vervolgens het DNA van je lichaam te vernietigen terwijl het ontgiften van je lichaamssystemen van gifstoffen en verontreinigingen door voedsel- en wateropname, vervuilde lucht, enz.

Wat maakt Raspberry Ketone Plus een van de meest effectieve dieetpil?

Raspberry Ketone Plus werkt het beste wanneer u zich bezighoudt met fysieke activiteiten zoals lichaamsbeweging, omdat het uw lichaam verbrandt framboos keton plusextra opgeslagen vet en stelt u in staat om meer rigoureuze trainingen te doen.

Dit zal op zijn beurt nieuwe spieren ontwikkelen en de bestaande versterken, terwijl je uithoudingsvermogen wordt vergroot. Raspberry Ketone Plus zorgt ervoor dat je brandstof niet opraakt, of je nu aan het trainen bent of niet.

Hoe ingrediënten van Raspberry Ketone Plus voor u werken

Door uw lichaam te helpen de adiponectineproductie te verhogen, geeft Raspberry Ketone Plus ook geleidelijk glucose af, waardoor pieken in uw bloedglucose worden voorkomen. Dit betekent dat uw lichaam minder energie gebruikt voor de omzetting in vet, zodat u geen honger meer krijgt en het risico dat u diabetes type II krijgt verlaagt. Bekijk de rest van wat maakt Raspberry Ketone Plus een van de beste dieetpillen voor vrouwen zonder recept voor lijners:

• Raspberry ketonen.
• Afrikaans mangokextract.
• Extracten van acaibes en groene thee
• Appelazijnpoeder.
• Kelp.
• Cafeïne.
• Grapefruitpectine.
• Resveratrol.

Mogelijke bijwerkingen

Tenzij u allergische reacties op de genoemde ingrediënten, vooral cafeïne, hebt die Raspberry Ketone Plus bevatten, mag u geen bijwerkingen ondervinden omdat het product in feite is gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten.

Krijg meer informatie

Afgezien van gewichtsverliesrapporten van verifieerbare getuigenissen van gebruikers, kunt u meer informatie, klantbeoordelingen, klinische studies, geld-terug-garantiegegevens en andere voedingskundige voordelen van Raspberry Ketone Plus lezen op hun officiële website.

Heb je erover gelezen dat je Raspberry Ketone Plus wilt proberen? Als dit het geval was, zorg er dan voor dat je de echte McCoy koopt. Koop je echte Raspberry Ketone Plus alleen van hun officiële website om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van online oplichters.

Klik hier om Raspberry Ketone Plus Officiële Website te bezoeken

Welke beste dieetpillen voor vrouwen zou je moeten kiezen?

Een verscheidenheid aan keuzes met betrekking tot dieetpillen kan soms overweldigend zijn, vooral als ze allemaal als 'de beste' zijn beschouwd. Hoewel de andere twee het proberen waard zijn, is PhenQ misschien wel de winnende keuze voor u van alle dieetpillen die snel werken voor vrouwen omdat het aantal tevreden gebruikers de andere twee ver vooruit is. Dit betekent dat deze gebruikers de gecombineerde ingrediënten van PhenQ als het meest ideaal vinden voor een weightwatcher of dieter op zoek naar de ultieme gewichtsverliesbehandeling.

Waarom zou u PhenQ de voorkeur geven?

De andere twee beoordeelde gewichtsverlies pillen worden natuurlijk aanbevolen, maar hier is de reden waarom je misschien PhenQ verkiest:

• Het is het supplement met de hoogst gewaardeerde reeks ingrediënten, waardoor het de meest complete formulering is van alle beschikbare gewichtsverliespillen op de markt.

• Het is klinisch bewezen dat alle ingrediënten effectief en veilig zijn voor gewichtsverlies in termen van potentie in onderdrukking van eetlust, verhoogd metabolisme en vetverbranding.

• Personen die veel energie hebben maar allergisch zijn voor cafeïne, zullen PhenQ een betere keuze vinden.

• Degenen die extreem zwaar zijn geworden, genieten van chili pepers en die extra vetverbrandingskracht nodig hebben om meer kwijt te raken dan de standaard overtollige kilo's, kunnen een bonus krijgen van de capsaïcine in PhenQ.

Notitie: Raadpleeg uw arts voordat u met dieetpillen begint en onderzoek de ingrediënten waarvan ze zijn gemaakt. Het helpt ook om uw dieetpillen te kopen bij gerenommeerde bedrijven.Waarom is dit? Een gevestigde fabrikant zal zijn reputatie nooit riskeren door een gezondheidsgerelateerd product te creëren, te distribueren of aan te bieden dat onveilig of ondoeltreffend is; de negatieve feedback zou dat bedrijf het verlies van consumentenloyaliteit veroorzaken en misschien zelfs hun bedrijf laten sluiten.

Beste dieetpillen voor vrouwen die snel werken in 2018

Hoe kies je een dieetpil die werkt en voor een geweldige prijs krijgt

helen murphy senior redacteur migraine review

ConsumerReview beoordeelt niet vaak voedingssupplementen, maar met de media-rage rondom 'vetverbrandende' dieetpillen afgelopen jaar, besloten we dat het tijd was om een ​​niet-geblokkeerde, exclusieve beoordeling te schrijven.

Veel dieetpillen zijn onlangs in de top van TV-gezondheidsshows verschenen, met beroemde tv-artsen die hen aanbeveelden als 'de beste manier om snel pond te laten vallen'. Na elke functie kropen talloze producenten van supplementen uit het houtwerk om hun 'versie' van de onlangs populaire dieetpil te maken, met wilde beweringen over de werkelijke voordelen ervan. Naarmate elk nieuw bedrijf op de markt komt met hun eigen 'eigen formule', wordt het moeilijker om feiten te scheiden van fictie, premiumproducten en waardeloze imitaties.

We besloten dat het tijd was om ze zelf te analyseren om erachter te komen welke producten sub-pari waren, die leken te liegen over wat er in hun pillen zat en die, als ze er al zijn, het proberen waard zijn.

Toen we alle grote merken in de branche bijeentrokken, konden we meteen zien welke bedrijven er waren om snel geld te verdienen. Dit is wat we hebben gevonden:

  • Veel dieetpillen bevatten niet wat er op het etiket staat ... Hun flessen zien er veelbelovend uit, maar in het lab blijken de pillen goedkoop te zijn gemaakt, ongelijk gemeten vervalsingen.
  • De meeste eetlustonderdrukkers werken gewoon niet. In feite heeft een recente studie aangetoond dat 90% van de pillen die op de markt worden gebracht als 'eetlustremmers' u niet eens helpen uw honger te beteugelen.

Het is moeilijk te geloven, maar veel bedrijven slaan gewoon op een label dat 'Dieetsupplement' zegt, vaak zonder zelfs te vermelden wat er in elke pil zit of zonder het bedrag dat ze claimen te includeren. Dit is ontmoedigend en maakt het voor de consument moeilijk om te weten welke fabrikanten liegen en welke betrouwbaar zijn.

Wat hebben we onderzocht?

Met honderden fabrikanten die er zijn, wilden we uitzoeken waar we op moesten letten en hoe we onze bezorgdheid over dieetproducten konden overwinnen. We zijn het proces gestart door een lijst te maken met de belangrijkste zorgen die we hebben voordat we een goed voedingssupplement kopen.

  • Het zal niet effectief zijn. De waarheid is dat er veel producten zijn die helemaal niet werken. Dit komt meestal omdat ze niet de juiste ingrediënten of de juiste verhoudingen bevatten. Veel geïnteresseerde consumenten realiseren zich niet hoe precies een wetenschap die een effectief supplement creëert echt is.
  • Het zal te duur zijn om te betalen. Tijdens ons onderzoek hebben we ontdekt dat veel bedrijven dieetpillen verkopen voor $ 100 of meer! Wie wil dat soort geld riskeren voor wat misschien net verkoop van slangolie zou kunnen zijn?
  • Het bedrijf waar ik van koop, kan misschien wel een andere rage gebruiken. Hoe kun je zien wanneer een fabrikant alleen probeert het laatste dieet te verzilveren? De meeste van die bedrijven zijn allemaal gimmick en geen substantie. Hoe weet u dat het bedrijf dat u kiest om te kopen u de echte deal geeft?

Een voedingssupplement van hoge kwaliteit vinden

Dus, hoe kun je de legitieme producten identificeren door alle rook? Hier zijn een paar belangrijke factoren om op te letten, dat kan alles behalve garanderen dat het product echt is:

1. Testen door derden: testen door derden verifieert de kwaliteit van de producten van elk bedrijf. Testen met derde deel is erg duur voor fabrikanten, omdat het hele verzendingen van pillen kan diskwalificeren. Maar als bedrijven geen onafhankelijke kwaliteitscontrole hebben, is er geen garantie dat hun producten zijn wat ze beweren te zijn.

2. Risicovrije geld-terug-garantie: ga met een bedrijf dat zijn product garandeert en biedt uw geld terug als u niet tevreden bent. Als het bedrijf niet bereid is om hun geld op de juiste plaats te zetten, betekent dit dat ze niet in hun eigen product geloven.

3. Monitoring door derde partijen: niet te verwarren met testen door derden, bewaking door derden is wanneer onafhankelijke monitoringbedrijven de reputatie en klanttevredenheidsniveaus van elk bedrijf volgen. Een van de belangrijkste eigenschappen van een supplementenfabrikant is hun reputatie. Zoek naar een bedrijf met een solide reputatie dat is ondersteund door monitoring van derden.

Diet Pill Brands Research

Uw tijd en geld zijn waardevol en we willen niet dat u er één verspilt. Daarom deden we onderzoek naar de meeste van de beste dieetproducten die er zijn.

We hebben elk product bestudeerd om te bepalen welke consequent niet alleen de juiste ingrediënten had, maar ook de juiste verhoudingen. We diskwalificeerden degenen met onnodige, synthetische vulstoffen en die waarvan de inhoud drastisch verschilde van pil tot pil.

Maar daar hielden we niet mee op. Tenslotte zijn getallen en percentages slechts een deel van het verhaal. We gingen op zoek naar echte klanten die de producten hadden gebruikt die we hebben getest. We hebben hen gevraagd naar testimonials en deze vergeleken met onze notities en deze informatie vervolgens samengesteld om u een lijst met de beste producten op de markt te geven.

Wat ons onderzoek aan het licht bracht

Een goede dieetpil moet zowel onmiddellijke als langdurige gewichtsbeheersing bieden en alleen hoogwaardige, veilige ingrediënten bevatten.

De meeste merken die we hebben getest voldeden niet aan deze basiscriteria en daarom is het geen verrassing dat de meeste dieetpillen gewoon niet werken.

Sommige van de bedrijven die we hebben onderzocht, bevatten inderdaad de juiste ingrediënten, maar ze gebruikten veel minder dan de dosering die in de klinische onderzoeken werd gebruikt en die tot gewichtsverlies hebben geleid. Andere bedrijven vulden hun supplementen met goedkope vulstoffen, bindmiddelen en andere synthetische ingrediënten. Bijna allemaal vermeden ze kwaliteitscontroletesten.

De merken die we hebben gekozen, staan ​​voor ons klaar.We zijn ervan overtuigd dat deze producten u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Onze topkeuze voor het voedingssupplement:

We zijn enthousiast over onze laatste keuze en we denken dat u het hiermee eens bent. Dit bedrijf heeft een solide reputatie, een product van hoge kwaliteit, tests en monitoring door derden. Het heeft ook een solide terugkeerbeleid en staat voor zijn producten.

topchoice

Beoordeling: uitstekend

STER5-big

Ingrediënten van hoge kwaliteit

De juiste verhoudingen

Risicovrije proef

Betaalbare prijs

Krachtige getuigenissen

Gerenommeerde geschiedenis

# 1 Beste keuze

Onderzoek Geverifieerd Garcinia Cambogia

Als je een voedingssupplement wilt proberen, moet je onderzoek naar Garcinia Cambogia de eerste keuze zijn. Dit product stond bovenaan de lijst met dieetpillenvergelijkingen en als een voedingssupplement voor u werkt, is dit het!

Deze dieetpil heeft het garcinia cambogia-extract van de hoogste kwaliteit, in de juiste dosis, geen bindmiddelen of vulstoffen en is 100% veilig in gebruik.

Kwaliteit: dit bedrijf gebruikt de aanbevolen dagelijkse dosering van 1600 mg garcinia cambogia met 95% HCA. Bovendien bevatten hun pillen een kleine hoeveelheid kalium voor maximale absorptie van HCA.

Reputatie: de reputatie van Research Verified is van topklasse. Ze maken gebruik van verschillende externe bewakingsservices, waaronder buySAFE, Norton en Trustee, en hebben een A + -rating van het gerespecteerde kwaliteitsbewakingsbedrijf QualityTrusted.

Garantie: Alle aankopen van Research Verified Garcinia Cambogia worden gedekt door een 365 dagen durende, risicovrije, 100% geld-terug-garantie. Dat is de beste garantie die we van elke fabrikant hebben gezien. Deze garantie van een jaar laat zien hoe zeker dit bedrijf is in zijn producten.

Misschien wel het belangrijkste is dat Research Verified een gevestigd bedrijf is dat uitstekende klantenservice, veilige afhandeling en tijdige levering biedt.

Ze hebben duidelijk ook een commitment aan kwaliteit en garanderen dat hun supplementen worden gemaakt in een FDA-geregistreerd laboratorium dat cGMP-gecertificeerd is.

Dus, als u op zoek bent naar het beste Garcinia Cambogia-product dat verkrijgbaar is bij een gerenommeerd bedrijf met een rotsvaste geld-teruggarantie, zou ik zeggen dat dit het product is om te proberen.

Het enige probleem met Research Verified is dat ze vanwege de vraag vaak uitverkocht zijn. Om te voorkomen dat u op een wachtlijst moet komen, profiteer van de voordelen terwijl ze op voorraad zijn.

Meer informatie >>

Beoordeling: goed

star4-big

# 2 Pick

LifeExtension groen koffie-extract

LifeExtension Green Coffee Extract is onze tweede keuze voor de beste dieetpil in 2016. Groene koffie-extracten bevatten chlorogenic zuur, dat het metabolisme van de lever verhoogt en de afgifte van glucose in het lichaam voorkomt. Deze twee effecten werken samen om bestaand lichaamsvet te verbranden en extra vetopslag te beperken.

Dit product bevat zuiver groene koffieboonextract van hoge kwaliteit, zonder vulstoffen of bindmiddelen die de sterkte van het product kunnen verminderen. Het bevat echter slechts 400 mg per capsule (met een aanbevolen dagelijkse dosis van 1200 mg), wat minder is dan wat werd aanbevolen door de klinische onderzoeken uitgevoerd met Green Coffee Bean Extract (800 mg pillen, met een dagelijkse dosis van 1600 mg).

Dit betekent dat u 3 capsules moet nemen om hun dagelijkse dosis van 1200 mg te bereiken, in plaats van slechts 2 pillen te nemen die de aanbevolen, hogere dosering van 1600 mg per dag bevatten. Maar als u het niet erg vindt om meer pillen te moeten nemen en een iets kleinere dagelijkse dosis te krijgen, kan dit product voor u geschikt zijn.

Normaal gesproken raden we geen producten aan die geen aanbevolen doseringen bevatten, maar omdat dit bedrijf een zeer goed trackrecord heeft en de meeste consumenten met wie we hebben gesproken behoorlijk tevreden waren met CoffeeGenic, beschouwen we dit nog steeds als een solide product.

Neem een ​​kijkje en beslis zelf ...

Beoordeling: OK

star3.5-big

# 3 Pick

GNC Total Lean

Net iets minder dan onze nummer twee selectie is GNC Total Lean. We waren onder de indruk van de ingrediënten die werden gebruikt om een ​​natuurlijk "thermogeen" vetverliessupplement te maken, dat het metabolisme in het lichaam verhoogt. Total Lean bevat ook essentiële B-vitaminen en chroom. Hoewel dit supplement over het algemeen goed getest is, bevat het een aantal onnodige vulstoffen, bindmiddelen en kleurstoffen, die enkele voordelen kunnen verdunnen.

GNC Total Lean ™ Appetrex Control ™ bevat goede ingrediënten voor het verhogen van de stofwisseling, zoals groene koffieboonextract, groene thee en Yerba mate. Individuele studies hebben bemoedigende, positieve resultaten opgeleverd op ingrediënten zoals Green Coffee Bean Extract. Deze ingrediënten kunnen echter effectiever en krachtiger zijn als ze alleen worden gebruikt. De portie is twee capsules één keer per dag, voor de lunch of het diner. Gevoelige consumenten kunnen kleine neveneffecten op dit product ondervinden, zoals duizeligheid, slapeloosheid en kriebels.

Bekijk het eigenlijke product beter ...