15 Shockingly Nasty Celebrity Bikini-lichamen

  • - aan
  • in meest schokkend

Oordelen is een deel van het leven; we zijn er allemaal geweest. Misschien dat sommigen van ons vaker een oordeel vellen dan anderen, en misschien zijn er sommigen van ons die zich schuldig voelen als een veroordelend denken door ons hoofd vliegt, maar zelfs dan beoordelen we allemaal. Alles van iemands uiterlijk, hun talenten, hun houding en ja, zelfs hun bikinilichaam. Helaas is het waar, en het is niet meer duidelijk in de media, waar het beoordelen van beroemdheden een sport is op elke entertainmentwebsite, roddelsvod en 'insider'-blog.

In een wereld van hyper-seksualiteit en het hyper-fetisjisme dat de fascinatie van het publiek voor de beroemdheid belichaamt, komt immense controle die de beweging van elke beroemdheid volgt. Oordeel is onmogelijk te vermijden, en hoewel we de eer geven waar het krediet verschuldigd is en de beroemdheden positief beoordelen, beoordelen we ze vaker dan niet negatief, voor dingen die zo komisch zijn als hun bikinilichamen.

Dat gezegd hebbende, niemand wint een Pulitzer-prijs voor het blootstellen van de ergste bikinilichamen van beroemdheden, maar mensen lezen het wel. Zoals het oude gezegde luidt: "Als je ze niet kunt verslaan, doe mee." Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn 15 van de slechtste bikini's van beroemdheden die het strand raken.

15 Lena Dunham

Via portable.tv

Lena Dunham is de laatste tijd om de meest controversiële figuur in de entertainmentwereld geworden, en terecht. De schrijver en maker van de HBO-show meisjes, waarvoor ze een paar Golden Globes heeft gewonnen, heeft gendernormen en traditionele opvattingen over schoonheid en seks aangenomen en ze op hun kop gezet. Daarvoor moet Dunham worden geprezen, maar laten we eerlijk zijn, Lena Dunham is zeker niet aantrekkelijk voor de meeste mensen, en in een bikini, zoals te zien is in meisjes, ze is op geen enkele manier een modelkandidaat voor wat de meeste waarnemen als woordvoerster van het jaar voor het bikinilichaam. Traditioneel, stereotypisch en populair, hoort Dunham op deze lijst voor haar bikinilichaam.

14 Kelly Ripa

Via usmagazine.com

Ok, volgens de meeste verhalen ziet Kelly Ripa er niet vreselijk uit in een bikini. Veel roddelcolumnisten lijken te denken dat ze er 'prachtig' uitziet met een bikini. Hoewel dat misschien waar is voor sommigen, de hel, misschien zelfs de meesten, is de persoonlijkheid van de televisie en woordvoerder Ripa door de paparazzi geknapt en ziet er ook ongelooflijk mager uit in een bikini. Vaak wordt ze geprezen om er geweldig uit te zien, ze ziet er nog steeds te mager uit, met overal zichtbare botten. Als je hoofd veel te groot lijkt voor je lichaam, werk je misschien iets te ver uit. Van elke erfgenaam zelf, maar als de entertainmentwereld denkt dat Kelly Ripa en anderen op deze lijst er zo klein mogelijk uitzien, wat zeggen we eigenlijk over onze visie op het vrouwelijke lichaam?

13 Patricia Krentcil

Via nydailynews.com

Dit voorbeeld is misschien wel de laagste vorm van beroemdheid, maar Patricia Krentcil, bekend als de "Tanning Mom", kwam voor het eerst de aandacht van het publiek nadat ze werd beschuldigd, en kreeg uiteindelijk een reprimande omdat ze haar vijf jaar oude dochter had laten zonnen. De media-aandacht rondom de zaak en Krentcil's bruiningsverslaving, die ze blijkbaar een tijdje schopte, brachten haar ertoe een D-lijstje te worden, met de media in haar geïnteresseerd genoeg om foto's van haar in een bikini te maken. En het is niet mooi. Met 45 jaar bruinen tot vijf keer per week ziet de "Tanning Mom" ​​er ongeveer zo goed uit als een 100 jaar oud zadel.

12 Coco

Via celebzz.com

Veel mensen vinden rapper en acteur Ice T's vrouw Coco aantrekkelijk, maar in werkelijkheid ziet Coco eruit als een stel ongelijksoortige lichaamsdelen die zijn samengevoegd in een poging om te creëren wat een speelgoedmaker misschien sexy vindt. Borst zwaar en zwaar van de grond, en altijd een bikini-weg te klein voor haar, Coco zou aantrekkelijk zijn, als er iets op afstand van haar over was. Het is duidelijk dat Ice T een gelukkig man is, en als Coco echt blij is met de augmentaties die ze heeft uitgevoerd om haar lichaam 'goed te maken', goed voor haar. Het heeft haar echter niet van veel vergelijkbare lijsten afgehouden.

11 Aubrey O'Day

Via sneakertalk.yuku.com

Voormalig P Diddy protégé Aubrey O'Day is een zanger, modeontwerper en televisiepersoonlijkheid. Ze is ook geen onaantrekkelijke vrouw, maar haar keuze aan bikini's laat veel te wensen over. Ernstig. Een spinnenweb zou meer bedekken dan O'Day doet wanneer ze op het strand komt. En hoewel ze in geen geval een 'plus sized' vrouw is, draagt ​​O'Day altijd minstens drie maten te klein, waardoor er absoluut niets aan de verbeelding over is. Misschien maakt het na het poseren voor Playboy niet uit wat je op het strand draagt, terwijl het toch vrijwel overal online is?

10 Leann Rimes

Via usmagazine.com

Leann Rimes heeft een nieuwe tv-show! Opgewonden? Waarschijnlijk niet. De zangeres, het best bekend van haar eerdere country-muziekcarrière en omdat ze het maanlicht niet kon stoppen, is de laatste tijd vastgebeten in een aantal niet erg vleiende bikini-foto's, waarvan de meeste commentaar geven op haar gewicht, of het ontbreken daarvan. Sommige roddelcollega's gingen zelfs zo ver om te suggereren dat ze een ernstig drugsprobleem had, dus skeletachtig zag ze eruit. Een drinkgame van de kniebotten verbonden met het heupbot, het heupbot verbonden met het ribbot is tegenwoordig een grote hit op schoolfeesten met alle Leann Rimes-bikini's die rondzweven op het web. De game lijkt echter zo gemakkelijk.

9 Ke $ ha

Via goygoycu.com

De meeste foto's met popster Kesha op het strand zijn van haar in een badpak uit één stuk, en die foto's zijn echt ongemakkelijk. Blijkbaar zou Kesha ook geen bikini moeten zijn.Nogmaals, het lichaam van een vrouw is van haarzelf, en meer macht voor hen als ze dragen wat je wilt, maar als een beroemdheid weet je dat je zult worden vergeleken met Kate Upton wanneer je een badpak aan doet. Het is echt geen eerlijke vergelijking, maar het is er één die toch gemaakt is. En vergeleken met Kate Upton negatief in de media moet verpletterend zijn voor vele beroemdheden, vooral jongere. Veel beroemde mensen hebben aangetoond dat ze niet de dikste huid hebben. Misschien kunnen de ongemakkelijke lichaamsfoto's van Kesha worden toegeschreven aan haar vermeende, harde, feestende levensstijl, maar hoe dan ook ...

Uitgelicht vandaag

8 Rachel Zoe

Via justjared.com

De modeontwerper en stylist, het best bekend als Rachel Zoe, lijkt het goed te kunnen doen voor de rijken en beroemdheden, zelfs zo dat ze zelfs haar eigen realityshow heeft geland, maar zoals anderen op deze lijst, nadat je de succesvolle maniermagnaat hebt gezien in een bikini moet je je afvragen hoe het staat met de media om zelfs maar positief te reageren op een vrouw die zo dun en ongezond is. Er zijn zelfs meldingen geweest dat om gewicht te verliezen tijdens de zwangerschap, Zoe het overleefde op 600 calorieën per dag. Afgaand op de foto's van het badpak die rondzweven op internet, kan ze het zich veroorloven nog een nul toe te voegen aan die 600.

7 Lisa Rinna

Via celebitchy.com

Lisa Rinna is een actrice die het best bekend is om haar rol op Melrose Place en de Celebrity Apprentice. Blijkbaar zal ze dit jaar ook op een aantal huisvrouwen showen. Rinna is ook bekend om haar plastische chirurgie en Botox-injecties, met name in haar lippen, die ze een paar jaar geleden corrigeerde nadat ze in een constante pruilmond werd achtergelaten. Niet dat haar lippen kleiner werden, hoor. Hoewel slechts 51, wanneer ze vaak in bikini Rinna sporten, lijkt het alsof ze verkreukeld is als een krant en is teruggevouwen. Andere keren ziet ze er afgezwakt uit en haar huid ziet er strak uit. Photoshop? Verlichting? We weten het niet zeker, maar Rinna haalt deze lijst op basis van de oude foto's.

6 Heidi Montag

Via yeeeah.com

Realiteit 'ster' Heidi Montag is een zelfverklaarde plastische chirurgieverslaafde, op een gegeven moment zijn TEN-procedures in EEN DAG gedaan en dat blijkt. Toen ze voor het eerst debuteerde op MTV's Laguna stranden volgende spin-off De heuvels, Heidi Montag was een schattige jonge blonde, die zich echt niet al te veel zorgen hoefde te maken over haar uiterlijk. Buurmeisje als je wilt. Of het nu in een poging is om haar post te versterkenDe heuvels Carrière in muziek en op reality-televisie, Montag ging onder het mes en transformeerde zichzelf letterlijk in een lopende, pratende Barbie-pop. In haar bikini's en weerzinwekkende videoclip lijkt Montag volkomen belachelijk met haar F-cup-implantaten. Hoewel ze een borstverkleining heeft gehad, als je onherkenbaar kijkt naar je vroegere zelf als gevolg van een operatie, is je bikinilichaam en alle landen waar je op staat, zoals deze.

5 Courtney Stodden

Via calendartracking.com

Courtney Stodden neemt waarschijnlijk het verlangen naar beroemdheid tot het uiterste. Op 20-jarige leeftijd heeft Stodden al geprobeerd om acteren, popmuziek, modelleren en reality-televisie aan te pakken. Oh, en Stodden is een sensatie op tabloid geworden. Het zou een opluchting zijn om te zeggen dat Courtney een echte grabber is vanwege haar Barbie Doll-looks en massieve borstimplantaten die boven haar kleine lichaam zitten, waardoor ze er ongelooflijk onevenredig uitziet in haar bikini, maar nee, Stodden is het meest bekend om haar te trouwen 51 - jarige manager in 2011 toen ze nog maar 16 was. Hoewel sommigen van het lichaam houden, draagt ​​ze een bikini om, het feit dat veel van de foto's die ze van haar maakt, inclusief haar dartelen met haar echtgenoot, sluit hier haar opname.

4 Tara Reid

Via hawtcelebs.com

Arme Tara Reid. Het is gewoon te gemakkelijk. De eens opkomende ster van Amerikaanse taart waarschijnlijk een veelbelovende carrière in Hollywood had kunnen hebben. Ze was knap, een beetje grappig, misschien zelfs vertederend. Daarna hebben feestbeesten en plastische chirurgie dat allemaal verpest en Tara in de kont van de meeste lichaamstranscini's van bikini's veranderd. Van haar beruchte garderingsstoring die een mislukte boobjob toonde, werd het alleen maar erger voor Tara, met foto na foto van haar veel te dunne, leerachtige en slecht versterkte lichaam dat elk strand op het strand raakte. Voor Tara's verdienste, zo erg als ze in een bikini naar de media kijkt, lijkt het haar echt niets uit te maken.

3 Janice Dickinson

Via yeeeah.com

Of Janice Dickinson 's werelds eerste supermodel was of niet, elke ster in elk beroep weet wanneer de zon op hun beste troeven zet, of het nu in sport, muziek of modelleren is. De zon is ondergegaan op Dickinson, en op slechts 59 jaar oud, maken een groot aantal plastische chirurgische ingrepen en een extreem dun figuur haar veel ouder, vooral wanneer ze rondwandelt in haar bikini. Janice lijkt niet te denken aan de negatieve indruk die haar bikinilichaam haar wel geeft; ze is net zo fel en unapologetic als altijd.

2 Courtney Love

Via nydailynews.com

Nog een hete puinhoop, Courtney Love maakte bijna een respectabele naam voor zichzelf in Hollywood, zij het in een film over Larry Flynt, en toen vonden er gevallen van terugval van middelenmisbruik plaats, was er die enge foto buiten een fastfoodkoppeling en veel plastische chirurgie. Nu ziet liefde eruit als een skelet dat over het strand zwiert, bleek en mager en altijd in een kleine bikini die veel te veel huid laat zien voor wie dan ook. Courtney Love is een goede actrice, heeft fatsoenlijke muziek geschreven en is ervan beschuldigd een rol te spelen in het doden van haar man, dus misschien is het nemen van warmte voor haar bikinilichaam slechts een druppel pit voor de controversiële ster.

1 Donatella Versace

Via galleryhip.com

Donatella Versace is slechts 59.Als je niet beter wist, zou je kunnen denken dat de iconische modeontwerper ongeveer 100 was. Wat haar invloed ook is op de mode-industrie, Versace heeft zichzelf net geruïneerd met enorme hoeveelheden misstanden in de plastische chirurgie, onherkenbaar kijkend naar de manier waarop zij eenmaal verschenen. Als ze een bikini aan en op het strand slaat, wordt het alleen maar erger. Wat de reden ook is, Donatella's huid is net zo veel rommel als de rest van haar, ze ziet er leerachtig en veel ouder uit dan die 59; te veel bruinen misschien? Misschien kijkt iemand daadwerkelijk naar Versace in een bikini en is hij eigenlijk dankbaar voor hun gezichtsvermogen, maar niet hier.

Geef TheRichest a Thumbs up!

Op zoek naar een AD GRATIS ERVARING op TheRichest?

Krijg nu gratis toegang!
Tweet