Zestien beste oefeningen voor gewichtsverlies

Negen-Best-oefeningen-for-weight-loss

Het is niet mogelijk om veilig en permanent af te vallen, je moet gezond eten en voldoende beweging krijgen.

Trainen verbrandt calorieën en bouwt spieren op, wat essentieel is voor het verhogen van je metabolisme, zodat je nog meer calorieën kunt verbranden en meer gewicht kunt verliezen.

Dus stof die trainingskleren af ​​en kies een van deze negen beste oefeningen om af te vallen vandaag om op weg te gaan naar een slankere, gezondere jij.

1. Wandelen

Lopen is een ideale oefening om af te vallen: het vereist geen andere apparatuur dan een paar goede wandelschoenen en je hebt geen lidmaatschap van de sportschool nodig om het te doen.

Het is een low-impact oefening, wat betekent dat het niet uit je knieën zal blazen of andere stress-blessures kan veroorzaken die je wekenlang of zelfs maanden aan de zijlijn kunnen laten.

logo
Voor mensen met bepaalde gezondheidskwesties, waaronder obesitas en hartaandoeningen, is wandelen een effectieve, laagintensieve gewichtsverliesactiviteit die kan leiden tot een betere algehele gezondheid, evenals tot een beter mentaal welbevinden.

Afhankelijk van hoeveel je weegt, zal het lopen met een snelheid van vier mijl per uur tussen de 5 en 8 calorieën per minuut verbranden, of tussen 225 en 360 calorieën voor een wandeling van 45 minuten.

In dit tempo, waarbij je de meeste dagen 45 minuten per dag loopt, kun je maximaal een pond per week kwijtraken zonder andere gewoonten te veranderen.

Dus trek je wandelschoenen aan, zet je iPod aan en maak een stevige wandeling door de buurt.

Enorme keuze aan wandelschoenen op Amazon - Klik hier

Als u in de buurt woont van waar u werkt of winkelt, maakt u de meeste dagen uw primaire vervoerswijze en ziet u hoe de kilo's wegsmelten. Als het slecht weer is, ga dan naar de lokale baan of het overdekte winkelcentrum of spring op de loopband.

1 van 18

Zestien beste oefeningen voor gewichtsverlies

Het lijdt geen twijfel dat zwemmen een van de beste oefeningen is die je voor jezelf kunt doen, en je kunt ongeveer 500 calorieën per uur verbranden als je zwemt, maar zwemmen is de beste manier om af te vallen? Zwemmen is een goede trainingskeuze als je je primaire doel is om extra kilo's of lichaamsvet kwijt te raken? Ervaring en onderzoek kan aantonen dat zwemmen niet de beste manier is om af te vallen.

Ik heb een paar ideeën over hoe te zwemmen om af te vallen, maar dat zwemmen onderdeel moet zijn van een algemeen plan. Je moet meer doen dan alleen naar het zwembad gaan en zwemmen. Oefening alleen is niet het beste pad om af te vallen.

U kunt afvallen door zwemmen als onderdeel van de trainingscomponent op te nemen in een plan voor gewichtsverlies, maar volgens onderzoek naar zwemmen en gewichtsverlies gerapporteerd door:

het zal niet gemakkelijk zijn.

Waarom? om verschillende redenen, waaronder

  • Veel mensen voelen zich 'een paard eten' nadat ze een duiksessie hebben beëindigd en kunnen meer calorieën eten dan ze tijdens dat zwemmen hebben gebruikt.
  • Zwemmers kunnen zo moe zijn van de training dat ze slapen, zitten of anders in het algemeen niets doen buiten hun zwemtraining.

In het Merck-handboek wordt uitgelegd dat zwemmen misschien niet de beste manier is om gewicht te verliezen door de verkoelende effecten van het water: terwijl je veel calorieën gebruikt, zwem je weg. Als je eenmaal uit het zwembad bent, stopt veel van dat calorieverbruik . Waarom? Want als je in het zwembad bent, warm je niet zoveel op als op het land, en je lichaam hoeft niet meer te werken om je af te koelen zodra de trainingssessie eindigt.

Zwemmen oefent bijna het hele lichaam uit - hart, longen en spieren - met zeer weinig gewrichtsbelasting. Zwemmen is geweldig voor algemene fitheid en gezondheid, gewoon niet de beste manier om overtollige kilo's te laten vallen. Om lichaamsvet te verliezen, moet u meer calorieën gebruiken dan u eet door een combinatie van het regelen van uw voedselinname en / of het verhogen van uw trainingsroutine - zoals meer zwemmen.

Er komen nieuwe ideeën naar voren over de effecten van het koelen van de kerntemperatuur en het gewichtsverlies van het lichaam. Zwemmen in een koel of koud zwembad, meer of oceaan (volgens de juiste veiligheidsmaatregelen) kan in feite de verbranding van calorieën verhogen, terwijl je lichaam eraan werkt om je kerntemperatuur te herstellen. Zwemmen in het koude water maakt je kouder en je lichaam werkt dan (verbrandt calorieën) om je weer warm te maken. Dat zou kunnen betekenen dat als het zwembad koud genoeg is, je kunt afvallen door te zwemmen (misschien omdat de omgeving koud is, maar het nog steeds zwemt om af te vallen). Als je deze kant op gaat, neem dan voorzorgsmaatregelen tegen onderkoeling.

Wil je zwemmen en proberen om af te vallen? Je moet voldoende zwemmen, op een voldoende inspanningsniveau, dat je de "verbruikte calorieën en het gebruikte caloriegehalte" beïnvloedt, zodat je meer calorieën gebruikt dan je binnenkrijgt. Dat is de sleutel tot elk gewichtsverlies- of gewichtscontroleplan dat betrekking heeft op oefening. Ik denk dat je het misschien wel zou kunnen doen. Ik ken veel zwemmers die dat wel hebben, maar ik weet genoeg dat ook met zwemmen niet is af te vallen. De sleutel tot het verliezen van lichaamsvet, tot het verliezen van ongewenste kilo's, is een algemeen plan van goede, gezonde activiteit in combinatie met gezond eten. Zwemmen kan helpen met de helft daarvan, het is een gezonde activiteit. De andere helft? Dat vereist zelfbeheersing of discipline bij het eten.

Tweet