11 dingen die je moet weten voordat je je eerste draailes krijgt

Je hebt tijdens je hele sessie controle over de weerstand. Sommige mensen komen in de verleiding om het te overdrijven, terwijl anderen meer geneigd zijn om het te doen.

Draaien: een geweldige fietsfitnessboost of indoor vagevuur?

Het gebruik van te veel weerstand zal aanvoelen als het rijden door beton, en het zal niet resulteren in stalen poten. In plaats daarvan zul je zwakkere spieren in je onderrug gaan rocken en recruteren, in tegenstelling tot de bilspieren, quads, hamstrings en core die je zou moeten maximaliseren. Als je het gevoel hebt dat elke pedaalslag een bewuste inspanning is die je enkels en je onderrug bereikt, haal dan de weerstandsknop eraf.

Aan de andere kant van de schaal, als je ronddraaiend supersnel loopt en bijna uit de hand loopt, zul je merken dat je onderrug wiebelt terwijl je pedaalt, en je kont in het zadel verschuift. Dit zal je niet helpen, en kan resulteren in wat mega zadelongemakken, dus bel het voordat je je lady stukjes wat schade aanricht!

Je moet nog steeds ademen

Je fietst zo hard als je kunt, de muziek pompt, de lucht om je heen is heet en bezweet ... maar je moet nog steeds ademen!

Vraag het de expert: Hoe kan ik de perfecte tien mijlentijdritten afleggen?

Spinnen kan een beetje een explosie voor de zintuigen zijn, maar laat je niet zo meeslepen door de ervaring dat je de basis van, weet je, overleving vergeet. Je spieren hebben zuurstof nodig om te werken, dus haal diep adem.

Tweet