Wat is vet breken?

Hier is waarom BellyProof de beste manier is om buikvet te verliezen:

Er zijn veel manieren om vet te verliezen, maar niets zo uitgebreid als BellyProof. In tegenstelling tot andere programma's, adresseert het BellyProof Body Transformation-systeem volledig het volgende.

Het wetenschappelijke verhaal beheersen

Sommige programma's vragen je om kleine, gezonde veranderingen in de levensstijl aan te brengen en hopen dat je lichaam er op een dag beter uit zal zien. Andere programma's negeren gezondheid allemaal samen en vragen je om hard te duwen en pijn te negeren. We denken dat beide benaderingen onjuist zijn. We kunnen snelle verandering snel creëren, binnen 5 weken. Op die manier hoeven we ons niet te verplichten jarenlang ons lichaam te verwarren.

We geven er de voorkeur aan moeilijke vragen te stellen en niet te negeren wanneer 'wetenschap' niet klopt. Meer informatie hierover is ook te vinden in de extra video's.

BellyProof is waarschijnlijk een van de weinige programma's die wordt aangedreven door hardcore, in plaats van grote marketing. En terwijl de wetenschap evolueert, doet ook het programma dat.

Er zijn geen calorieën te tellen, crunches om te doen of zelfs sprintjes om te rennen.

Buikbloedstroming

Je hoeft niet zwaarlijvig te zijn om aan een dikke buik te lijden.

Over het hoofd gezien door de meerderheid van fitnessprogramma's die er zijn. Als je geen goede bloedcirculatie naar de vetcellen in je maag krijgt, kun je niet profiteren van alles wat bloed met zich meebrengt. We hebben het over zuurstof om het pas gebroken vet te oxideren, anders ten onrechte bekend als "verbranding van calorieën". Je vermogen om hormonen af ​​te leveren zoals adrenaline en HGH, die vetweefsel afbreken.

Dit is een van de meest natuurlijke manieren om buikvet te verminderen! Als u dit probleem niet oplost, is het alsof u uw spelplan op tafel legt en in plaats daarvan wishful thinking gebruikt. Wij bieden u een kans om het naar een hoger niveau te tillen.

Vermindering van insuline en vastgemaakte staten voor betere resultaten

In een fitnesswereld draait alles om eiwitten, calorieën en eten als konijnen, het is gemakkelijk om het grote geheel te missen. De waarheid is dat hormonen echt vetverlies veroorzaken, die zelf kan worden aangestuurd door zowel veranderingen in het dieet als lichaamsbeweging.

Het is zo snel dat als je je ooit afgevraagd hebt hoe je in een week buikvet verliest, we kunnen garanderen dat terwijl de totale lichaamstransformatie 5-6 weken duurt, de eerste resultaten inderdaad binnen de eerste week te zien zijn! Dit is natuurlijk veel sneller dan de lichaamstransformatie van 12 weken (3 maanden) of zelfs 6 maanden die we normaal hebben leren accepteren. Het kost nog steeds hard werken, maar wanneer u uw proces optimaliseert, krijgt u snellere resultaten en minder tijdverspilling.

Laag testosteron en gebrek aan spieren

Veel programma's gaan ervan uit dat laag testosteron alleen is gereserveerd voor mensen die niet trainen (aangezien weerstandstraining testosteron verhoogt). Op zichzelf is dit echter niet voldoende.

Hoe kunnen we anders de overweldigende aantallen mensen die nog steeds trainen en nog steeds doorhangende moobs of een lage geslachtsdrift hebben, uitleggen? Meestal als je er dik uitziet, gaat het niet alleen om het totale vetpercentage, maar eerder om een ​​combinatie van een hoog vetpercentage en te weinig spiermassa. Dit betekent niet dat je eruit ziet als een hulk, maar je hebt spieren nodig als je er echt slank wilt uitzien.

Door zorgvuldiger te kijken naar manieren om testosteron te verhogen en oestrogeen te verminderen, vergroten we uw kansen op een beter lichaamsbouw. Maar bovenal willen we ervoor zorgen dat je de voordelen van een betere hormonale balans haalt.

Gebaseerd op de WERKELIJKE metabole sequenties, geen calorieën

We zijn er allemaal geweest: minder eten, hard trainen en je zult afvallen. Dit is misschien waar, maar het is gebaseerd op een beperkt begrip. Niet al het harde werk is gelijk, een deel richt zich bijvoorbeeld op verschillende soorten spiervezels. Op hun beurt geven ze verschillende hormonen af, die anders werken op vetweefsel. Meer is niet altijd beter, moeilijker is niet altijd meer.

Het BellyProof-systeem is er trots op zich te distantiëren van zinloze discussies over calorieën en metabolisme terwijl het wordt ondersteund door een aantal, moeilijk te negeren, wetenschappelijk bewijs. Wij beweren dat de beste manier om vet te verliezen de biologische volgorde is. Dit betekent dat je vet verliest voordat je probeert het te verbranden.

Wanneer u deze metabolische cyclus niet optimaliseert, resulteert dit in verlies van watergewicht. Een van onze kernprincipes is dat we uw lichaam geen andere keus geven dan veel vet van het weefsel in de bloedbaan te breken. Alleen dan gebruiken we je aerobe capaciteit om het vet te verbranden. De resultaten van de lichaamstransformatie spreken voor zich.

Buikvet is gevaarlijker voor je gezondheid dan voor alle obesitas

Dit komt omdat als je vetverdeling zich in het midden concentreert, je een hoger risico hebt op het ontwikkelen van hartziekten, diabetes en andere niet-zo-leuke omstandigheden. Maar waarom is je midden om te beginnen zo koppig?

  • Maagvet heeft 400% meer cortisolreceptoren dan regulier onderhuids vet.
  • Alle koppig vet in het lichaam lijdt aan verhoogde Alpha-2-receptoractiviteit, waardoor het weefsel zeer resistent is tegen lipolyse (vetbreking).
  • Buikweefsel heeft de bloedtoevoer beperkt, waardoor de toevoer van zuurstof en hormonen die deelnemen aan de vetverbrandingssequentie wordt voorkomen.

Als je ooit hebt gehoord dat "je gelijkmatig vet verliest, maar de buik is de laatste die moet gaan", nu begin je te begrijpen waarom. Dit is hoe mensen uiteindelijk mager worden, maar dik in de buik. Welnu, wat als we de weerstand kunnen nemen en u kunnen begeleiden bij een ultrageoptimaliseerde manier om gewicht te verliezen. Zou je overal mager zijn? Het antwoord is één gigantisch JA!

Vertakt vanuit de geavanceerde wereld van bewegingswetenschap

In de wereld van vandaag, trainen de meeste mensen hun lichaam niet voor hoe ze willen dat het werkt, ze trainen het om er goed uit te zien in een foto.In de wereld van vandaag, trainen de meeste mensen hun lichaam niet voor hoe ze willen dat het werkt, ze trainen het om er goed uit te zien in een foto. De BellyProof-workout is ontworpen met beide gedachten. Een magere vettransformatie die resulteert in een volledige verandering in lichaamsvorm, langs zijwaartse mobiliteit gainz.

Met BellyProof ben je niet beperkt tot alleen een sportschool en kun je buikvet snel thuis en met minimale uitrusting verliezen.

De focus verliest nog steeds een belachelijke hoeveelheid gewicht. We beloven ook dat u zich beter zult voelen en uw mobiliteit verbeteren.

Dit is BellyProof en de resultaten spreken voor zich.

Let op: BellyProof is een handelsmerk, alle rechten voorbehouden.

Tweet