Hoe om gewicht te verliezen van uw gezicht

Hoe om gewicht te verliezen van uw gezicht

4 Methoden: Beoordeling van de noodzaak om gezichtsgewicht te verliezen Algemene voeding en dieet Gezichtsoefeningen Make-up gebruiken om grotere gezichtszones te minimaliseren

Als je denkt dat je gezicht meer gewicht draagt ​​dan je zou willen, is het mogelijk om het uiterlijk te veranderen. Verlies gewicht van uw gezicht door een gezond totaal lichaamsgewicht te behouden door middel van een dieet en lichaamsbeweging, en probeer de spieren van uw gezicht te verstevigen met enkele gezichtsoefeningen. Voor een snelle oplossing kun je make-up gebruiken om het uiterlijk van grotere delen van je gezicht te minimaliseren. Je alleen richten op je gezicht is onmogelijk als je volledig verlies van het lichaamsgewicht nodig hebt of als je genetica je gewoon een zwaarder gezicht geeft, maar met geïnformeerde en toegewijde inspanningen, is het nog steeds mogelijk om je gezicht af te slanken.

Stappen

1
Beoordeling van de noodzaak om gezichtsgewicht te verliezen

 1. 1
  Kijk in de spiegel. Als je een lichaam van normale grootte hebt, maar het gevoel hebt dat je gezicht niet slank is, overweeg dan of je een vertekend beeld van je verhoudingen hebt.
  • Kijk naar nauw verwante familieleden. Hebben ze dezelfde gezichtsaandoeningen als jij? Je hebt mogelijk een genetische aanleg voor een bepaalde gewichtsverdeling rond je gezicht. Ook kunnen sommige vormen van gelaatszucht gerelateerd zijn aan uw jeugd en "puppyvet" heeft de neiging ouder te worden.
  • Vraag mensen die je kunt vertrouwen om eerlijk tegen je te zijn. Denken ze dat je gezicht mollig is of denken ze dat het goed geproportioneerd is?
  • Is je gezicht "gezwollen", in tegenstelling tot vet zijn? Wallen kunnen worden veroorzaakt door slechte voeding, zout voedsel, gebrek aan slaap, alcohol- of drugsinname, medische aandoeningen, gebrek aan beweging, enz.
  • Praat met uw arts. Hij of zij zal u kunnen geruststellen over welke gezichtsvetverhoudingen geschikt zijn. Ook kan uw arts mogelijke problemen zoals oedeem (zwelling) weggooien.
 2. 2
  Controleer je houding. Een zinkende houding kan een dikker gezicht veroorzaken door een dubbele kin-look te forceren. Vet dat je hebt, verschuift eenvoudig naar de meest comfortabele plaatsing en als je houding je nek en kin naar beneden duwt, kan dit je gezicht vet maken.
  • Ga rechtop zitten en rechtop zitten, om uw rug goed uit te lijnen. Vraag om hulp van een fysiotherapeut of een arts als u niet zeker weet hoe u moet staan ​​of zitten om een ​​goede houding te verzekeren.
  • Adem diep. Het is moeilijker om in te zakken als je dieper ademt, omdat je je moet rechttrekken om te vullen met lucht.
  • Herinner jezelf eraan je schouders naar achteren te houden, je hoofd te kantelen en meer op te frissen en mensen in de ogen te kijken.
  • Er zijn postuur verbeteringsoefeningen; vraag uw fysiotherapeut voor meer informatie of bekijk online bronnen. Pilates, yoga en soortgelijke oefeningen zullen ook helpen.

2
Algemene voeding en voeding

Goede algehele voeding voor je lichaam heeft ook invloed op je gezicht.

 1. 1
  Eet gezond. Beperk de hoeveelheid calorieën die u verbruikt tot die calorieën die u nodig heeft voor een persoon van uw lengte, geslacht en leeftijd. Calorietabellen zijn verkrijgbaar bij overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor voedingsinformatie in uw land. Of vraag uw arts om advies dat bij u past.
 2. 2
  Afvallen als u te zwaar bent. Wanneer u lichaamsvet verliest, verliest u ook vet rondom uw gezicht. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om een ​​zone van het lichaam te richten op gewichtsverlies - wanneer het gewicht afneemt, zal het hele lichaam, inclusief het gezicht, worden beïnvloed. Door een uitgebalanceerd voedingspatroon te volgen om gewicht te verliezen, samen met regelmatige lichaamsbeweging, zou je moeten zien dat elk ongewenst gezichtsvet ook vermindert.
  • Het is belangrijk om een ​​dieet te bespreken met uw arts, om ervoor te zorgen dat u een goed uitgebalanceerd dieet volgt en vervelende voeding voorkomt die uw lichaam kan schaden.
  • Cardiovasculaire oefeningen en krachttraining zijn het beste voor gewichtsverlies en toning.
  • Eet veel vezels en groene bladgroenten. Vermijd voedingsmiddelen met veel suiker en vet.
  • Probeer alcohol te vermijden of het verbruik drastisch te verminderen. Alcohol bevat niet-voedzame calorieën en zorgt ook voor dehydratatie van je lichaam. Uitdroging kan ervoor zorgen dat je gezicht opgeblazen lijkt.
 3. 3
  Blijf goed gehydrateerd. Als u voldoende water binnenkrijgt, kunt u overtollig natrium wegspoelen dat mogelijk zwelling in uw gezicht veroorzaakt.[1] Adequaat water helpt ook om gifstoffen in het lichaam weg te spoelen die mogelijk bijdragen aan een ongezonde bleekheid.

3
Gezichtsoefeningen

Er zijn meer dan 50 spieren in het gezicht,[1] waarvan sommige experts geloven dat ze allemaal baat kunnen hebben bij gezichtsoefeningen.[2]

 1. 1
  Behandel geen gezichtsoefeningen als een wondermiddel. Het idee van gezichtsuitoefening heeft zijn toegewijden, maar vertrouw nooit alleen op dit als een manier om gezichtsvet te verminderen, omdat het hebben van een slanker uiterlijk er nog steeds op neerkomt om gezond te blijven in het algemeen en het hele lichaam te trainen. Dat gezegd hebbende, gezichtsoefeningen zijn goed om te doen in combinatie met een dieet, omdat ze een hulpmiddel kunnen zijn bij het voorkomen van verzakking en rimpels die optreden na een groot gewichtsverlies.[3]
 2. 2
  Probeer gezichtsyoga. Yoga houdingen die je hoofd naar beneden duwen, worden geacht de gezichtsspieren een goede training te geven, samen met diepe ademhalingsoefeningen. Als een bonus helpt dit om je er jonger uit te laten zien.[2]
 3. 3
  Zeg X en O vaak achter elkaar. Deze twee letters zorgen ervoor dat je mond en wangen samentrekken zodat de spieren veel bewegen. Herhaal zo vaak per dag als je wilt.
 4. 4
  Kauwgom kauwen of kauwgom kauwen. De constante kauwactie zal veel spieren in het gezicht gebruiken en als u kauwgom leuk vindt, zal het niet moeilijk zijn om te doen.
  • Kauw suikervrije kauwgom. Vermijd het toevoegen van meer suiker aan uw dieet dan nodig.
 5. 5
  Open je mond zo wijd en breed als je kunt. Houd het een paar seconden vast. Ontspan dan.
  • Herhaal dit ongeveer 30 keer achter elkaar, drie keer per dag (ochtend, middag en avond).

4
Makeup gebruiken om grotere delen van het gezicht te minimaliseren

Make-up wordt gebruikt om allerlei dingen in het gezicht te verbergen. Het kan ook worden gebruikt om het gevoel van breedte te verminderen.

 1. 1
  Gebruik blozen die donkerder zijn dan de tint van je huid. Trek het van de buitenkant van het gezicht naar het binnenste.Het geeft een indruk van meer gebeeldhouwde wangen en ziet er goed uit.
 2. 2
  Gebruik contouren om het gezicht te verdunnen. Door contouren kan een minder gedefinieerd gezicht dunner lijken, door de jukbeenderen te accentueren en schaduwen te gebruiken om de verschillende delen van het gezicht te verzachten en te benadrukken.
  • Door contouren kunnen al-slanke gezichten hol en moe lijken. Wees voorzichtig met hoeveel contouring wordt gebruikt.
  • Vraag om een ​​contouringles met een plaatselijke visagist. Deze persoon kan je het beste adviseren over wat je moet spelen en wat je kunt verzachten met betrekking tot je eigen gezicht. Het kost tijd om goed te leren contouren, dus blijf oefenen.
 3. 3
  Beweeg je wenkbrauwen. Gebogen wenkbrauwen die een beetje dikte hebben (maar niet te veel) kunnen een gezicht afslanken.[4] Deze kunnen worden gemaakt om op te vallen door een schaduw te gebruiken die iets donkerder is dan je natuurlijke wenkbrauwkleur.
 4. 4
  Gebruik een concealer om kringen onder de ogen te verdoezelen. Deze cirkels kunnen het uiterlijk van het gewicht aan uw gezicht toevoegen.
 5. 5
  Gebruik een lichtere lipkleur. Donkerdere lippenstiftkleuren kunnen een indruk van zwaarte geven. Door lichtere lipsticks te gebruiken, kunt u de lippen slanker laten lijken.

Gemeenschap Q & A

Zoeken
Nieuwe vraag toevoegen
 • Vraag
  Hoe krijg ik een jongen die denkt dat ik aantrekkelijk ben in de junior high?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Blijf jezelf! De natuur zal zijn gang gaan.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 81 Nuttige informatie 93
 • Vraag
  Zal mijn gezicht altijd dik zijn als ik er niets aan doe?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Het hangt ervan af, als je jong bent en nog steeds door de puberteit gaat, kan je gezicht uitdunnen. Anders zal het hoogstwaarschijnlijk hetzelfde blijven.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 9 Nuttige 14
 • Vraag
  Ik heb niet veel vet in mijn gezicht, maar het is gewoon mijn gezichtsvorm waardoor hij er ronder uitziet. Is het mogelijk om mijn gezicht nog steeds lang en dun te maken?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Als je gezicht van nature rond is, heeft oefening hoogstwaarschijnlijk geen effect op hoe 'mager' het eruit ziet. Echter, make-up en juiste contouren kunnen de illusie geven van een slanker gezicht.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 9 Nuttig 12
 • Vraag
  Hoe kan ik mijn dieet controleren als ik mager ben en mijn familie zwaarlijvig is?
  Nazmin
  Gemeenschapsantwoord
  Als je denkt dat je wat kunt opdoen en net als je familie wordt, vraag je moeder hoe ze aankwam toen ze mager was. Zorg ervoor dat je geen intens dieet hebt, want dat kan tot ziektes leiden omdat je al mager bent. Drink veel water.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 2 Nuttige 4
 • Vraag
  Ik ben mager, maar ik heb hele dikke wangen. Kan ik nog steeds gezichtsvet verliezen?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Het kan waterretentie in je gezicht zijn. Probeer koolhydraten te vermijden en eet gezond. Drink veel water om giftige stoffen in je lichaam kwijt te raken. Sommige mensen hebben genetisch mollige wangen, dan is de oplossing plastische chirurgie.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 32 Nuttige 26
 • Vraag
  Hoe verander ik mijn gezichtsvorm?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Plastische chirurgie is de enige manier om je gezichtsvorm daadwerkelijk te veranderen, maar je kunt ook een haarsnit of make-upcontouren gebruiken om het uiterlijk te veranderen.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 9 Nuttige 8
 • Vraag
  Hoe verminder ik roodheid van het gezicht en wat is de oorzaak?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Soms kan het worden veroorzaakt door irritatie van producten die erop worden geplaatst. Probeer je routine aan te passen en nieuwe dingen uit te proberen. Er zijn veel verschillende crèmes die u kunt gebruiken om u te helpen bij roodheid van het gezicht. Ook kan een beetje doorzichtig poeder een lange weg gaan.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 3 Nuttige 4
 • Vraag
  Hoeveel moet ik elke dag trainen om snel af te vallen?
  Nazmin
  Gemeenschapsantwoord
  Er is geen specifiek antwoord. Probeer gewoon je best om zoveel te oefenen als je wilt.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 6 Nuttige 6
 • Vraag
  Hoe kan ik mijn gezicht snel afslanken?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Als u een snelle oplossing wilt, is contouren de juiste keuze. Het is zeker geen permanente oplossing, maar het is een effectieve oplossing en het is niet zo moeilijk om te doen. Bekijk Contour Makeup aanbrengen voor meer tips.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 31 Nuttige 18
 • Vraag
  Waarom werpt mijn lichaam babyvet maar mijn gezicht is dat niet?
  wikiHow Contributor
  Gemeenschapsantwoord
  Het kan jouw genetica zijn. Heeft jouw familie dezelfde gezichtsvorm als jij? Soms kost het ook tijd voor je gezicht om uit te dunnen - misschien net zo laat als je late tienerjaren of begin twintig.
  Bedankt!
  Ja Nee
  Niet nuttig 3 Nuttige 3
Toon meer antwoorden
Een vraag stellen
Nog 200 tekens over
Vermeld uw e-mailadres om een ​​bericht te ontvangen wanneer deze vraag wordt beantwoord.
voorleggen
 • Al beantwoord
 • Geen vraag
 • Slechte vraag
 • anders

  Tips

  • Verhonger jezelf niet om slanker te worden!
  • Uw gezichtshuid in uitstekende conditie houden is essentieel om u beter te voelen over hoe uw gezicht eruitziet. Je gezicht is het venster naar de wereld, dus zorg dat het er zo mooi mogelijk uitziet door een dagelijkse huidverzorgings- en reinigingsroutine te volgen die past bij je huidtype en levensstijl.Het hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn en uw geslacht doet er niet toe - u vindt gewoon een routine voor het reinigen en hydrateren van de huid die voor u werkt en u eraan vasthoudt.
  • Vermijd snoep en verwissel het voor wat wortels met een vetvrije dressing.
  • Gezichten zijn gevoelig voor vetophoping; als zodanig kan het zelfs een nuttige indicator zijn om te overwegen om op dieet te gaan om je hele lichaam te versterken.
  • Je natuurlijke lichaamsvorm zal van invloed zijn op hoe groot, breed of vet je gezicht eruit ziet.
  • Gezichtsculpting crèmes bestaan ​​wel, maar doe je onderzoek voordat je grote hoeveelheden geld uitgeeft.
  • De letters 'M' en 'N' zeggen met maximale beweging van je kaken, is nog een andere manier die je helpt om de taak te volbrengen.
  • Een voller gezicht helpt de meeste mensen er jonger uit te laten zien. Voor veel mensen is het omarmen van het gezichtsvet de manier om er langer jong uit te zien! Na je 40s begin je op natuurlijke wijze gezichtsvet te verliezen en lagere BMI's betekenen dat rimpels meer op het gezicht opvallen.[2]
  • Je hele lichaamsgewicht heeft invloed op het gewicht van je gezicht, dus probeer je lichaamsgewicht te verliezen.
  • Zorg ervoor dat je constant gehydrateerd bent. Uitdroging veroorzaakt een toename van natrium in het bloed, wat kan resulteren in een gezwollen gezicht.
  • Trek de aandacht naar je ogen en weg van je onderoppervlak, die meestal het meeste gewicht vertoont. Om dit te doen, gebruikt u make-up om een ​​dramatische blik in het oog te krijgen of uw ogen groter te laten lijken.
  • Eet gezond en vermijd alles met veel zout, suiker of chemicaliën.
  • Naarmate je ouder wordt, kan je vet verdwijnen.
  • Er zijn bepaalde medische aandoeningen die wallen rond het gezicht kunnen veroorzaken. Hypothyreoïdie is er een van. Anders ook anderen.

  waarschuwingen

  • Kauwen voor een lange tijd kan resulteren in pijnlijke kaken.
  • Er bestaat niet zoiets als gewichtsverlies door "spotreductie"; er is geen enkele manier om een ​​gebied van het lichaam te bereiken en alleen daar af te vallen. U moet voorbereid zijn om in het algemeen gewicht te verliezen om wat gezichtsgewicht te verliezen.
  • Gezichts chirurgie is net zo ernstig als elke andere vorm van chirurgie en moet niet lichtvaardig worden beschouwd. Er zijn veel bloedvaten in je gezicht die een dergelijke operatie lastig kunnen maken. Zelfs als het goed is gedaan, zal gezichtsverzorging littekens achterlaten.
  • Te veel gewicht verliezen van uw gezicht kan ertoe leiden dat u veel ouder lijkt, met ondiepe en ingevallen delen van uw gezicht.[2] Overal tussen de 15 en 25 procent lichaamsvet is essentieel om het gezicht jeugdig te houden.[2]

  Bronnen en citaten

  1. 1.01.1http://www.galloinstitute.org/how-to-lose-weight-in-your-face/
  2. 2.02.12.22.32.4http://www.womenshealthmag.com/life/aging-advice
  3. ↑ http://facialexercisesguide.com/179/the-effects-of-weight-loss-on-your-facial-skin-and-how-facial-exercises-can-help/
  4. ↑ http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/7-makeup-techniques-to-make-you-look-slim.html
  • https://www.wikihow.com/Lose-Weight-from-Your-Cheeks - onderzoeksbron
  • http://wlzine.com/how-to-lose-fat-in-yourface/ - onderzoeksbron
  • http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/7-makeup-techniques-to-make-you-look-slim.html - onderzoeksbron
  Meer weergeven ... (4)

  Onlangs gemaakt
  Meer bekijken (6 totaal)

  2 jaar geleden geüpload Geüpload 3 jaar geleden Geüpload 3 jaar geleden Geüpload 3 jaar geleden Geüpload 3 jaar geleden
  Bezig met laden...
  Voeg een foto toe
  Upload fout
  Geweldige foto! Vertel ons er meer over? Klik hier om uw verhaal te delen.
  Tweet