Top 10 voedingsmiddelen die de bloedcirculatie verhogen

Bloedcirculatie verhogenTrage bloedsomloop wordt veroorzaakt door een verscheidenheid aan dingen, variërend van levensstijl, voeding en zelfs genetica volgens Live Strong.com. http://www.livestrong.com/article/76214-foods-improve-blood-circulation/ Er zijn veel manieren om de bloedsomloop te verbeteren, zoals een stevige wandeling maken, een massage krijgen of anders, maar niets verbetert uw slechte bloedcirculatie beter dan een dieet te hebben dat rijk is aan voedsel dat rijk aan voedingsstoffen is en dat barst van de smaak van het welzijn.

Onderstaande voedingsmiddelen helpen om een ​​superieure gezondheid en een langere levensduur te behouden door essentiële voedingsstoffen te leveren, slechte cholesterol te verlagen en de bloedvaten in goede conditie te houden.

Laten we de 10 beste voedingsmiddelen bekijken die de bloedcirculatie verhogen:

1. Pure chocolade, natuurlijke cacao bevat belangrijke elementen flavonolen die de bloedcirculatie verbeteren en bloedstolsels verhinderen die geassocieerd zijn met een beroerte en een hartaanval. Wees gewaarschuwd om alleen donkere chocolade te consumeren, bij voorkeur biologisch en met een laag suikergehalte om het maximale aantal voordelen te krijgen zonder de bijwerkingen. Als u gevoelig bent voor overgewicht, diabetes hebt of andere chronische gezondheidsproblemen, vermijd chocolade ondanks het feit dat het zich in de voeding bevindt om de bloedcirculatie te verhogen. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2006/08/19/chocolate-improves-baby-boomer-blood-flow.aspx

2. Bosbessen en druiven bevatten hart-gezonde flavonoïden die ons beschermen tegen vrije radicalen die gezonde cellen beschadigen en aanvallen, ze verbeteren ook het metabolisme van het lichaam. Bovendien verlagen andere bessen, waaronder aardbeien en zoete kersen, het slechte cholesterol, waardoor plaque op de bloedvaten wordt bestreden en de bloedstroom in het hele lichaam wordt verbeterd.http: //articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/01/02/ berries ASPX

3. Sinaasappelen hebben een extreem hoog gehalte aan vitamine C met zijn slagaderversterkende eigenschappen en voorkomen ook dat tandplak wordt opgebouwd. Andere citrusvruchten zoals citroenen, limoenen, grapefruit en mandarijnen zijn ook uitstekende bloedverdunners en kunnen uw coronaire gezondheid verbeteren als ze regelmatig worden geconsumeerd.

4. Avocado's zijn rijk aan hart-gezonde vetten en ondersteunen het cardiovasculaire systeem. Ze bevatten ook vezels, B-vitaminen en foliumzuur die bijdragen aan een betere doorbloeding.

5. Zalm en andere olieachtige vissoorten bevatten een zeer hoog gehalte aan omega-3-vetzuren om de bloedsomloop te verhogen. Koop alleen in het wild gevangen en niet-gekweekte variëteiten, omdat deze later sterk vervuild kunnen zijn met kwik. Http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/04/15/wild-alaskan-salmon.aspx

6. Cayennepeper is een geweldige manier om de bloedcirculatie te verbeteren, het metabolisme en het zal ook helpen slagaders en bloedvaten te versterken, slechte circulatie in voeten en teen gevoelloosheid te voorkomen. Cayennepeper is het meest effectief rauw in salades of juiced; pas het warmteniveau aan volgens uw voorkeur.

7. Ginger simuleert de bloedtoevoer naar alle organen; het verhoogt ook het trage immuunsysteem en ruimt congestie op.

8. Knoflook is fantastisch voor het verhogen van de bloedcirculatie in voeten, handen, en zal ook verstopte slagaders opruimen als rauw dagelijks met mate worden gegeten.

9. Gingko Biloba-kruid wordt verondersteld te worden gebruikt om de bloedcirculatie door Chinese artsen te verhogen. Het verbetert de slechte bloedsomloop in handen en voeten, wordt gebruikt om spataderen te behandelen en verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen.

10. Pompoenpitten bevatten hoge niveaus van vitamine E, waarvan is bewezen dat het het bloed vrij laat stromen en bloedstolsels voorkomt.

Bovendien, als u een slechte bloedsomloop in uw voeten ervaart, gevoelloosheid van de voeten een geweldige oplossing kunnen contrastdouches zijn wanneer u de watertemperatuur wijzigt van warm naar koud en omgekeerd. Aan de andere kant kunnen cafeïne, alcohol en roken de bloedtoevoer naar het hart en de organen eigenlijk beperken en moeten worden vermeden als u symptomen van een slechte bloedcirculatie ervaart.

Tweet