Bh's, slipjes, lingerie, herenondergoed, plus maatbh's bij Bare Necessities

Je kunt ook shapewear kiezen voor welke outfit je draagt. Als je op zoek bent naar iets om mee te gaan met een wikkeljurk, probeer dan een shapewear slip. Denk aan shapshorts voor de dagelijkse shapewear. Voor nauwere outfits waar je geen zichtbare sliplijn wilt, kun je kiezen voor een shapewear-string.


Hoog getailleerde controlebroekjes

Alles oud is weer nieuw, en niets zegt tegenwoordig een retro-glamour als een paar hoog getailleerde controle slipjes. De vorm van het ondergoed voor controle van de buik vleit je figuur, en ze zijn ongeveer net zo comfortabel als het wordt. Soms is meer meer.


Dij Slimmers

Zo'n slimme uitvinding: een dijbeender is dij shapewear die korte broeken, broeken, rokken of jurken van nauwsluitend tot slinkend kan maken. Kon alleen alles in het leven zo gemakkelijk worden gladgestreken.


Open Bust Shapewear

Heb je een beetje smoothing nodig, maar wil je toch je gebruikelijke bh dragen? Een open buste body shaper is het antwoord. Je krijgt dezelfde vorm en ondersteuning bovenaan terwijl je je taille, dijen en kont verlaagt, zonder rare afvlakking of squeeze op de verkeerde plaatsen.


Shapewear Leggings

Wist je dat afslankende legging iets is? Ze zijn niet alleen vormvast, comfortabel en stijlvol, maar ook de shapewear-legging zorgt ervoor dat je benen er het beste uitzien. Ze zijn vrijwel de perfecte broek.


Thong Shapewear

Bent u op zoek naar buikcontrole zonder zichtbare sliplijnen? De oplossing is eenvoudig. Een thong body shaper komt naar de redding van je booty. Helpt bij het strakker en strakker maken van de string shapewear, stroomlijnt je silhouet terwijl het lijkt alsof je helemaal niets onder dat lichaamsbewuste jurk hebt.


Vormgeven bodysuit

Het rompertje is het nieuwe hemd. In combinatie met een blazer of de perfecte jeans is de enige manier waarop het nog beter kan, of het ook een body-shaper is. Van racy en kanten tot rechte shapewear, je kunt je laden volladen met de soepelste, nieuwste en beste.


Bedien de bovenste panty

Dit zijn niet de control-toppanty's van je moeder. Zie ze als een high-tech versie die je buik en kont afbakelt en flatteert terwijl je dat mooie airbrush-effect op je benen maakt. Kies een paar in elke kleur zodat je altijd voorbereid bent.


Shaping slipjes

Afslanken en stijlvol, ons shapingslipje is de eenvoudigste vorm van shapewear. Je draagt ​​al ondergoed - je kunt net zo goed het dubbelwerkende afslankeffect krijgen van een paar slipje met controlekop.


Afslankende hemden

Een shapewear hemdje maakt je op alle juiste plekken glad, vier seizoenen per jaar. Draag deze afslankende tanktops alleen of gelaagd onder een jas of een doorzichtig shirt. Je moet je afvragen waarom je ooit een tanktop zou dragen die niet meer multitaskt.


Afslankende broek

Je zoektocht naar het perfecte paar controlebroeken is voorbij. Deze vormgevende versies werken harder dan de typische broek. Deze afslankende broek ziet er stijlvol uit bij het maken van benen en je hebt nooit het gevoel dat je shapewear draagt. Je zult er lang in willen blijven zitten na het klokken.


Shapewear Slips

Wat als de dekking voor een doorzichtige jurk of rok een extra voordeel had? Voer de shapewear-slip in die er net zo flirterig uitziet als het origineel. Het verschil: de body-conforme versie zal je niet halverwege passen, dus je ziet er altijd glanzend en in elkaar.


Taille Cincher

Geen galgenbeenderen hier. Hoewel een middelmatige taille nooit uit de mode is geraakt, zijn de methoden definitief veranderd. Of u nu op zoek bent naar een taille-cincher of een taille-shaper, wij hebben de moderne gordel. Een moment om in en uit te stappen en veel comfortabeler, waardoor het accentueren van je zandloper nog nooit zo eenvoudig was.

Tweet