Lean & Toned krijgen voor vrouwen

Terwijl het woord "toned" een tijdje terug uit de mode viel bij fitnessprofessionals, is de aantrekkingskracht van een slank, slank lichaam er om te blijven. Getuned zijn betekent simpelweg een dunne spierlaag en een nog dunner laagje vet onder je huid hebben. Hoe minder vet je hebt, hoe meer definitie je kunt zien zonder dat je als een professional moet opgroeien. De meest effectieve manier om slank en sterk te krijgen, is door een tweeledige strategie te hanteren voor het opbouwen van spieren terwijl je vet verliest.

Weerstandstraining voor spiermassa

Het opbouwen van spieren kan voor vrouwen een beetje uitdagender zijn dan voor mannen, maar het is zeker goed te doen. De sleutel is om vrij zware gewichten te gebruiken en minder herhalingen te doen. Als je meer dan 12 herhalingen van elke beweging met een handgewicht kunt doen, moet je naar een hoger gewicht gaan. Dit benadrukt je spierweefsel, breekt het af zodat het opnieuw opgebouwd kan worden. Als je niet minstens 10 herhalingen kunt doen, of als je meer dan 30 seconden nodig hebt om te herstellen van een oefening, zou je een lager gewicht moeten pakken. Werk tot drie sets van 12 herhalingen met een rust van 30 seconden tussen de sets. Zodra je dat gemakkelijk kunt doen, kun je teruggaan naar het zwaardere gewicht. De meeste vrouwen beginnen met gewichten van 2,5 kilo, maar proberen een gewicht van 5 kilo. Je zou jezelf kunnen verrassen.

Het werken met al je grote spiergroepen helpt je lichaam in verhouding te houden terwijl je het beeldhouwt. Je kunt drie tot vijf keer per week een all-over workout doen, of afwisselende legdagen met armdagen, waarbij je je core bij elke sessie werkt. Neem elke week ten minste één rustdag zodat uw lichaam de tijd heeft om te herstellen en uw spieren de tijd hebben om opnieuw te bouwen.

Hoe meer spierweefsel je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt, zelfs in rust, wat betekent dat je je niet hoeft te binden aan een ongezond hongerdieet om je doelen te bereiken. Het bouwen van droge spieren maakt het ook gemakkelijker om je dagelijkse taken te voltooien. Dit is een goede zaak, omdat het je kan aanmoedigen om een ​​actievere levensstijl aan te nemen om je nieuwe lichaamsbouw te helpen onderhouden.

Cardio om calorieën te verbranden

Het opbouwen van spieren verbrandt ook calorieën, maar om ervoor te zorgen dat je opgeslagen vet verbrandt, moet je ook aerobics doen. Dit is elke oefening die je in beweging houdt en je hartslag verhoogt. Joggen, hardlopen, zwemmen, dansen, wandelen en fietsen in de buitenlucht, of met behulp van een loopband, trapsteps of een stationaire fiets houden allemaal je hartslag voor langere tijd op peil. Begin met drie keer per week 15 minuten en werk tot minimaal 60 minuten, zes dagen per week.

Intervaltraining met hoge intensiteit of HIIT is een andere manier om cardio te doen. Dit bestaat uit snel bewegen van de ene oefening naar de andere zonder onderbreking langer dan 10 seconden daartussenin. Een progressie kan bijvoorbeeld beginnen met planken gevolgd door push-ups, squat-thrusts, squats, lunges, lunge-walks en step jumps. Het punt is om al je spieren te bewerken zonder te stoppen totdat je de hele rotatie minstens één keer hebt voltooid.

Licht eten om vet te verliezen

Alle oefeningen ter wereld zullen je niet die magere, gesneden blik geven als je extra vet bij je hebt. Verhongeren is nooit een optie en ook geen diëten. De beste manier om snel mager te worden, is door alle bewerkte voedingsmiddelen uit te snijden, vooral die met geraffineerde suiker en verwerkt meel. Houd uw calorie-inname tussen de 1.200 en 1.500 calorieën per dag, en baseer uw dieet op verse groenten, vol fruit, volle granen, bonen, noten, magere eiwitten en gezonde vetten zoals olijfolie en avocado's. Drink minstens 32 tot 64 ounce water per dag en vermijd toegevoegd zout.

Lean & Toned krijgen voor vrouwen

Als je dit leest, wil je waarschijnlijk meer spierspanning.

Misschien wilt u uw benen, of uw maag, of uw armen, of uw borst, of uw rug of uw schouders versterken. Verdorie, misschien wil je je hele lichaam sterker maken.

Wat het ook is, u wilt alles weten over toning. U wilt weten wat de beste spierverstevigende oefeningen zijn, wat de beste body toning-workouts zijn en welke tips, trucs en geheimen er zijn om gestemd te worden.

Klinkt dat goed?

Als dat zo is, dan heb ik een bericht voor je ...

Alles wat je weet over toon is onzin!

Dat klopt, het is waar. Zie je…

 • Niets geeft kracht aan een spier.
 • Niets definieert een spier.
 • Niets maakt een spier geript of gesneden of slank of lean of gebeeldhouwd of andere even hilarische bijvoeglijke naamwoorden die in wezen hetzelfde verdomde ding betekenen.

Om dat allemaal logisch te maken (en om de wortel van de bullshit te achterhalen), moet je eerst een definitie van wat deze woorden zijn werkelijk gemiddelde.

Omdat ze allemaal door elkaar gebruikt worden en eigenlijk precies hetzelfde betekenen, ga ik gewoon "toon" (en "toning") gebruiken om naar deze hele groep woorden te verwijzen. Zo…

Wat is Tone?

Toon: Om wat spieren op uw lichaam te hebben EN dan een laag genoeg lichaamsvetpercentage te hebben zodat deze spier daadwerkelijk kan worden gezien.

Hoe meer spiermassa je hebt en hoe minder vet je hebt, hoe meer "toned" en "defined" en "ripped" en "cut" je lijkt te zijn. Hoe meer vet je spieren bedekt, hoe minder zichtbaar het zal zijn en hoe minder "toned" je zal verschijnen.

Ga dat nog een keer lezen, zodat het echt naar binnen komt.

Wat dit betekent is dat, telkens wanneer iemand zegt dat ze 'beter willen kloppen', ze eigenlijk zeggen dat ze hun spieren beter willen zien dan ze op dit moment doen.

En om dat te bereiken, zal het gebeuren altijd een kwestie zijn van het doen van een van de volgende:

 • Het vet verliezen dat je spieren bedekt.
 • Meer spieren opbouwen.
 • Een combinatie van beide.

Veel vaker wel dan niet, is te veel vet dat je spieren bedekt de # 1 reden waarom een ​​persoon niet zo afgezwakt is als ze zou willen zijn, hoewel alleen het niet voldoende spieren hebben ook nog steeds deel van het probleem zou kunnen uitmaken .

Dus, dat is wat "toon" eigenlijk is, en je bent nu VEEL voorsprong op het spel om het te weten.

De reden dat ik dat zeg is omdat de meeste mensen denken dat Toon dit magische ding is dat op een magische manier gebeurt met alleen magische methoden en technieken.

Maar dat is het helemaal niet.

Om je te laten zien wat ik bedoel, laten we de gewone dwaze dingen bespreken waarvan mensen denken dat ze ze beter laten klinken, maar doe in werkelijkheid niets.

Dingen die zullen NIET Maak je lichaam afgezwakt

 • Hogere herhalingen ZULLEN U NIET afgezwakt maken.
 • Lichter gewicht maakt u niet afgezwakt.
 • Machines ZULLEN U NIET afgezwakt maken.
 • Verondersteld dat "toning-oefeningen" u NIET afgezwakt zullen maken.
 • Magische machines / producten / supplementen die beweren je gestemd te maken (meestal voor "3 eenvoudige betalingen van $ 19,95") ZULLEN ZEKER NIET gezegend zijn.

Waarom? Omdat geen van deze dwaze dingen (mythen) zich rechtstreeks richten op het vet dat de spier bedekt die je traint.

Waarom? Omdat NIETS direct het vet bedient dat de spier bedekt die je traint.

Waarom? Omdat het idee dat je vet kunt verbranden van een bepaald deel van je lichaam door oefeningen te doen die op dat gebied zijn gericht, bekend is spotreductie... en SPOTVERMINDERING IS EEN GROTE STOMME ONMOGELIJKE MYTHE DIE NIET DAADWERKELIJK GEBEURT GEEN GEVAL WAT JE DOET.

Waarom? Omdat het menselijk lichaam alleen in staat is om vet te verliezen van het hele lichaam als geheel. Precies waar je op je lichaam vet verliest van het eerste, tweede, derde, enz. Is vooraf bepaald door je genetica of je het nu leuk vindt of niet.

Geen training of oefening, geen enkele vorm van training of oefening, geen enkele vorm van training of oefening, en geen hoeveelheid herhalingen, sets of iets anders kan dat veranderen en je zelfs in staat stellen om vet te verbranden vanaf de exacte plek waar je het wilt verbranden. .

Het is rot, maar het is waar. Alle details hier: Hoe vet te verliezen van je maag, armen, dijen, rug en nek

Maakt lichte gewichten mij afgezwakt?

Heb je dat allemaal? Goed! Laten we nu de grote vraag beantwoorden die u nu bezig houdt ...

Dus hoe word ik eigenlijk gestemd?

Als je zover bent gekomen, dan vraag je je waarschijnlijk af of een "toon" zelfs mogelijk is. Is spierspanning slechts een mythe? Is er geen manier om je lichaam echt te versterken? Kun je nooit de resultaten krijgen die je wilt?

Relax ... ik heb goed nieuws. Toon is absoluut echt en zeker mogelijk.

En raad eens wat anders? Het enige dat je nodig hebt zijn slechts 2 simpele dingen:

 1. Bouw wat spieren.
 2. Verlies genoeg vet zodat de spier die je hebt (of gaat bouwen) daadwerkelijk kan worden gezien in plaats van bedekt door een laag (of veel lagen) van vet.

Taaadaaa!

Het enige dat u hoeft te doen, is een intelligent ontworpen trainingsprogramma voor gewichttraining gebruiken waarmee u spieren kunt opbouwen (bijvoorbeeld een van de VEEL programma's die deel uitmaken van Superior Muscle Growth).

Dan, met behulp van uw dieetplan, cardio-activiteit, of een combinatie van beide ... verliest wat vet van uw lichaam als geheel (zonder spierverlies ... waarvoor mijn programma voor superieur vetverlies is ontworpen). Het komt uiteindelijk van de exacte plaatsen af ​​waar je het wilt hebben en daarom kun je er op die plekken "afgezwakt" uitzien.

En dat is het.

Het feit is dat als je niet zo "afgezwakt" verschijnt als je wilt verschijnen, je ofwel meer spieren moet opbouwen (een functie van krachttraining), meer vet moet verliezen (een functie van dieet en / of cardio). ), of een combinatie van beide.

Zaak gesloten.

En hier is waarom de meeste mensen nooit getint worden

Het probleem is dat de meeste mensen denken dat de domme mythen al eerder zijn genoemd, en in plaats van te doen wat ze moeten doen (vet verliezen, spieren opbouwen, of beide), verspillen ze de tijd met het doen van een hoop nutteloze onzin die niet echt is ze helpen toned te worden (of echt iets anders te doen).

Niet alleen is het "lichtgewicht voor hoge herhalingen" en andere dergelijke onzin die NIET direct gericht is op het vet dat je spieren bedekken, het biedt ook NIET het soort trainingsstimulus dat nodig is om daadwerkelijk spieren te bouwen in de eerste plaats.

Dus, geen van de dingen die je echt moet doen om de toon te zetten (vet verliezen, spieren opbouwen), gebeurt feitelijk in dit scenario.

En hoewel veel jongens zich in dit scenario bevinden, is de meerderheid van de vrouwen die met gewichten trainen bijna altijd in dit scenario.

Het komt door een combinatie van A) "toning-up", meestal het trainingsdoel van de meeste vrouwen, en B) de angst om te "groot en omvangrijk" te worden als een man (een andere stomme mythe die ik hier vernietig: trainingen voor vrouwen) weg van het doen van de dingen die ze zouden moeten doen.

Dus al deze mensen (mannen en vrouwen) verspillen gewoon tijd en bereiken GEEN van de dingen die moeten worden bereikt om een ​​persoon echt gestemd te maken.

Wees niet een van deze mensen

Dus als je echt gestemd wilt worden, wees dan niet zoals deze mensen. Als je dat al bent, stop dan gewoon en repareer het. Hoe? Alweer…

Spier - vet = toon.

Dat is alles.

Om het "spier" -gedeelte van die vergelijking te leveren, moet u uzelf een goed trainingsprogramma voor gewichten ontwerpen dat een ideale hoeveelheid frequentie, intensiteit en volume, een ideaal trainingsschema en de juiste selectie van oefeningen gebruikt. Richt u vervolgens op het zo vaak mogelijk voorkomen van progressieve overbelasting.

Of, beter nog, gebruik een van mijn al zeer bewezen work-outs die zijn opgenomen in Superior Muscle Growth.

Dan, voor het "minder vet" -gedeelte dat er afgezwakt uitziet ... stel je dieetplan, krachttraining en cardiotraining zo in dat er vetverlies optreedt (zonder verlies van spieren in het proces).

Of, beter nog, gebruik gewoon mijn Superior Fat Loss-programma. Het zet dit alles voor je samen.

En eerlijk gezegd ... dat is echt alles wat er is.

Er bestaat niet zoiets als toning-oefeningen. Er is geen combinatie van sets en herhalingen die toon veroorzaken. Er is geen type training of methode voor gewichtstraining die je in staat stelt om een ​​specifiek deel van je lichaam of je hele lichaam in zijn geheel te versterken.

Toon is gewoon een kwestie van een bepaalde hoeveelheid spieren hebben en dan een laag genoeg lichaamsvetpercentage hebben zodat spieren kunnen worden gezien.

Al het andere is onzin.

Tweet