Low Carb Cornbread | Baby maïs en Cheddar! - KetoConnect

Veel recepten zijn moeilijk te reconstrueren in een keto-versie, maar Low Carb Cornbread is verreweg het moeilijkst! We hebben ontelbare pogingen gedaan voordat we het perfecte recept voor je hadden om dit jaar voor de feestdagen te maken. Maïsbrood is een van onze favoriete gerechten en hoewel ik het op Boston Market het beste vind en hij zegt dat zijn oma dat wel doet, denk ik dat we het er beiden over eens kunnen zijn dat dit de beste koolhydraatvriendelijke maïsbrood is die we hebben gemaakt en geproefd! Probeer het en zie wat uw familie en vrienden dit deze vakantie seizoen.

De moeilijkheden van Keto Cornbread

Ik kan me niet eens meer herinneren hoe vaak we dit maisbroodrecept probeerden. Er zijn zoveel recepten die er zijn, op pinterest en foodblogs, maar eerlijk gezegd, is er geen enkele die echt maïsbrood respecteert. We waren echter vastbesloten om zo dichtbij te komen als menselijk mogelijk was en we denken dat we dat precies hebben gedaan! Het is een schande dat zo veel mensen recepten hebben uitgebracht die beweren een maïskolf met weinig koolhydraten te hebben gemaakt, terwijl ze in feite net een koolhydraatarm, smaakloos brood hebben gemaakt. Matt sloeg een beetje geniaal toen hij babygraan voorstelde en ik gebruikte het om dit ongelooflijk te maken, moet bij Thanksgiving, recept!

Wat zorgt voor het beste Cornbread-recept?

Om de beste maisbrood te maken, moet de consistentie niet alleen duidelijk zijn, maar toevoegingen zijn ook een must. In dit recept hebben we ervoor gezorgd dat het enigszins kruimelig en lichtzoet tevoorschijn kwam, maar we hebben het vol cheddar kaas en brokken babygraan voor een hartige hap geblokkeerd! Een heel blikje babygraan heeft slechts 6 netto koolhydraten, perfect voor dit maïsbroodrecept! De beste maisbrood wordt ook geserveerd naast andere fantastische gerechten, zoals onze low carb zoete aardappelbraadpan en groene bonen braadpan! Maak dit jaar nog specialer en gezonder voor onze familie en vrienden.

Baby Corn en Cheddar Low Carb Cornbread

Als je de maïsbrood klaar hebt om te bakken, kun je hem in elke gewenste grootte zetten, maar als je geïnteresseerd bent in degene die we gebruikten - ik ben er geobsedeerd door - kun je het HIER vinden. Het ziet er erg elegant uit voor serveren en de rode kleur zal in het midden van je eettafel verschijnen. Of je nu wel of niet de feestdagen viert, maïsbrood is een must in al onze diëten. Dus, maak vandaag deze low carb maisbrood en probeer niet het hele ding in één keer te eten!

Recept kan snel worden toegevoegd aan MyFitnessPal - Zoeken "KetoConnect - Cornbread met lage koolhydraten"

Tweet