Weight Watchers Smart Ones Frozen Meal-reviews voor 2017

De 2018 WW Smart Ones-testresultaten zijn binnen!

Hier zijn de top 10 van lekkerste Smart Ones, te beginnen met onze nummer één winnaar.

1. Kip Enchilada SuizaChicken_Enchiladas_Suiza.png

Authentiek, pittig en vullend, wat moet je niet liefhebben? Vooral bij slechts 290 calorieën! De dieetvriendelijke versie van Smart Ones van dit Mexicaanse gerecht heeft tonnen positieve recensies, waarbij velen het 5 van de 5 sterren geven. Mensen hielden van de kleine pittige kick die het had en velen gaven bekend dat ze dit meer dan eens per week aten.

Beoordelaars hadden dit te zeggen over dit fiesty recept:

· "Dit was de perfecte hoeveelheid specerijen en hartig! Het was super smaakvol en voldoende om me te vullen."

· "...een erg leuke afwisseling van sommige (hun) andere maaltijden. Er is een heerlijke smaak ... licht pittig maar niet te sterk ... Ik zou het zeker aanbevelen. "

· "Ik koop 5 of 6 van de enchiladas suzia per keer voor een lunch op de werkplek - ik vind het zo lekker dat ik elke dag dezelfde smaak eet!"

gerelateerd artikel: Hoe om gewicht te verliezen met behulp van diepvriesmaaltijden van uw supermarkt!
Te druk om uw eigen caloriearme maaltijden te bereiden? Dit betaalbare door diëtisten ontworpen programma bespaart u tijd en geld.
Lees verder...

2. Three Cheese Ziti Marinara

slimme drie kaas ziti marinara.jpgDenk je dat dieetpasta niet goed smaakt? Denk nog eens na. Dit Italiaanse gerecht is een van de meest genoten. Recensenten beweren dat het hun honger naar deegwaren bevredigt zonder dat de calorieën van de maag worden afgebroken.

Recensenten hadden best leuke dingen te zeggen:

· "Het heeft kaas, het heeft Marinara saus, het heeft pasta, wat is er niet om van te houden, het vult me ​​op!"

· "Dit was een perfect diner en een slimme manier om te kijken naar wat ik aan het eten was zonder me somber te voelen en te troosten over een andere salade. Noedels en saus zijn geweldig."

· "Het is mijn absolute favoriet, het is licht, maar erg vullend, het is heerlijk en de $ 2 waard."

3. Pasta met Ricotta en Spinazie

Met alle romige goedheid, zult u het vlees in dit vegetarische gerecht niet missen. Het heeft de juiste balans tussen spinazie en saus en ze werken goed samen met de stapel pasta die je krijgt. Beoordelaars noemden nog steeds hoe eenvoudig, maar toch heerlijk het was.

Beoordelaars boden hun twee cent aan:

· "De roomsaus is erg smakelijk en de spinazie maakt het gezond."

· "Ik hou van spinazie, ricotta en pasta, maar het is moeilijk om de juiste balans te vinden om het laag in calorieën te houden, dus dit is een must-have voor mijn vriezer!"

· "Dit is bevredigend ... romig en troostmakend."

gerelateerd artikel: onze beoordelingen van "SmartMade" diepvriesmaaltijden, de premiumlijn van Smart Ones

4. Chicken Ranchero Mini Wraps

Deze kleine jongens zijn niet alleen schattig, maar ze pakken een smaakvolle stoot. Het recept is geweldig als je een hang naar Mexicaans eten zoekt, maar je wilt toch je calorie-inname bekijken. Veel recensenten stelden voor om een ​​salade of een klodder zure room toe te voegen.

Beoordelaars hadden dit te zeggen:

· "Precies de juiste hoeveelheid groenten, kaas, kip en een beetje pittige kick. Ik kan er geen genoeg van krijgen!"

· "Deze lunch is perfect als ik trek krijg in taquito's, ze zijn erg smaakvol en heerlijk."

· "Het smaakte niet als een bevroren maaltijd, je kon de kip, paprika's, kaas en kruiden proeven en alle smaken gingen goed samen."

5. Spicy Chicken Slider

Hier is nog een klein gerecht dat de smaakpapillen van de klant heeft veroverd. Zolang je op zoek bent naar een pittige kick, dan geniet je van deze maaltijd. Nogmaals, vanwege zijn grootte, raden recensenten aan om het te eten met een salade of een paar laag-calorische kruiden toe te voegen.

Beoordelaars hadden enkele suggesties:

· "Deze zijn absoluut heerlijk ... ik heb een beetje mayo op het broodje en de augurken gezet en dit is mijn favoriete lunch ooit !!"

· "Echt heel smakelijk en zo gemakkelijk te pakken voor de lunch. We gebruiken lichte ranch dressing om te dippen en augurken toe te voegen. Het voelt alsof we Chick-Fil A opeten!"

· "Ik hou van deze, het is precies de juiste maat voor mij, en erg lekker en bevredigend. Ik voeg augurken, sla, tomaat en een beetje honing mosterd toe"

6. Mini Rigatoni met wodka roomsaus

Een traditionele pastaschotel is meestal behoorlijk bevredigend, maar deze is in het bijzonder een blijvertje. De noedels hebben een mooie textuur en de saus maakte indruk op veel smaaktesters. Enkele recensenten noemden echter dat een recente receptupdate hen niet al te gelukkig maakte.

De mening van beoordelaars ging ongeveer als volgt:

· "De saus was lekker en de pasta was GEWELDIG - het was pillowy en knoedelachtig.

· "De recente wijziging aan dit product is onaanvaardbaar ..."

· "Ik hou van wodka-saus, en het is goed om te kunnen genieten, ik voeg er groenten aan toe."

7. Chipotle Chicken

We moeten nu wel weten dat Smart Ones het goed doet met Mexico. Het is dan ook geen verrassing dat dit unieke recept veel klanten erg blij maakte. De vele ingrediënten komen op een pittige manier samen en bevatten allemaal minder dan 200 calorieën.

Beoordelaars hadden veel goede dingen te vermelden:

· "De nieuwe Chipotle Lime Chicken is een thuisrun in mijn boek, ik zal het zeker opnieuw kopen."

· "Heeft de perfecte hoeveelheid zoete limoen en specerijen .. En 170 calorieën voor een maaltijd? Dat is ongehoord."

· "Veel eiwitten, lage koolhydraten en weinig calorieën. (Maar) het zout is een beetje hoger dan ik denk dat het moet zijn."

8. Pasta met Zweedse gehaktballen

Ik weet wat je denkt, dit recept is vaak gerepliceerd en is bekend dat het vreselijk is. Het is misschien niet het avondeten dat je moeder kookte, maar Smart Ones slaagde er in mensen te laten genieten van deze maaltijd. Het recept is in de loop van de tijd geëvolueerd, maar de meest recente en positieve reacties ontvangen.

trending: een geregistreerde diëtist vertelt je hoe je af kunt vallen met behulp van Supermarket Frozen Meals.

Beoordelaars hadden veel goede dingen te zeggen:

· "Dit is een van mijn favorieten, erg vullend en heerlijk, de smaak is geweldig en je bijna wilt dat je nog een ander eet."

· "Een van mijn consequente" go to's ". De jus en kruiden lijken altijd precies goed te zijn!"

· "Het lijkt een beetje te zoet, maar het is helemaal niet slecht, ik was een beetje bang om bevroren gehaktballen te proberen, maar ze waren eigenlijk best goed."

9. Teriyaki kip en groenten

Deze maaltijd heeft een recept-update gehad en hoewel sommige klanten nog steeds grote fans zijn, waren anderen niet zo enthousiast. Dit Aziatische gerecht heeft een mooie traditionele smaak en met slechts 250 calorieën was het nog steeds in staat om de honger van veel recensenten te stillen.

De opmerkingen van de recensenten gingen over:

· "Deze maaltijd is nog steeds goed, maar niet hetzelfde als voorheen."

· "Een goede keuze bij het hunkeren naar Hibachi!"

· "Ik kan niet geloven dat het zo gezond is en zoveel smaak heeft!"

10. Crustless Chicken Pot Pie

Dit niet-traditionele recept kan anders zijn, maar het heeft indruk gemaakt op veel van de reviewers, net als de anderen. Terwijl de meesten van de kleine knoedels genoten, is het duidelijk hoe ze gemakkelijk gaar kunnen worden in de magnetron.

Beoordelingen van reviewers waren behoorlijk positief:

· "Dit was heerlijk, goede smaak, dikke saus, zachte stukjes kip (niet droog)."

· "De saus was erg smakelijk en romig.De dumplings waren heel erg dente- behalve één kleinere, wat geweldig was!"

· "De dumplings waren erg gomachtig, ik hou van de smaak, ik wou dat er minder selderij was."

Tweet