Vermindert het afvallen van suiker het gewichtsverlies?

Een veel voorkomende vraag bij velen is dat suiker en op suiker gebaseerde producten gewichtstoename veroorzaken of stoppen met afvallen. Het simpele antwoord op die vraag is JA, suiker verhoogt de gewichtstoename en als men het zoveel mogelijk uit het dieet kan halen, neemt het gewichtsverlies toe. Met deze vraag raken veel mensen in de war met wat ze moeten verwijderen om sneller af te vallen.

Door dit voedsel in het dieet te snijden en goed te eten, bent u op weg naar een beter en productiever gewichtsregime. Onthoud dat het altijd belangrijk is om een ​​goed uitgebalanceerd dieet te eten dat bestaat uit veel groenten en weinig suikervruchten en het uitsnijden van het zware bewerkte voedsel.

Klont suiker

Voedingsmiddelen die eruit gesneden of verkleind worden, die rijk aan suiker zijn?

 • Ruwe of geraffineerde suiker
 • Hoge suikervruchten
 • Laagwaardige vruchtensappen
 • Energy Drinks (Drink in plaats daarvan echt water)
 • Honing (met mate is erg gezond)
 • Melasse
 • Siroop
 • Lollies
 • sucrose
 • Ingeblikt voedsel
 • Verwerkte diepgevroren diners
 • Cake

Al deze dingen die je hierboven ziet zijn zeer zoete producten, terwijl ze in kleine mate goed zijn, wanneer ze proberen om af te vallen, zijn ze een groot nee nee .. In plaats daarvan kun je je focus op het dieetplan met mate houden, zoals hieronder weergegeven.

Voedingsmiddelen om meer van te eten?

 • Verse groenten
 • Vers voedsel
 • Rijst
 • Fresh Low Sugar Fruit
 • Chemisch vrij rundvlees of kip of vis

Kort gezegd, lager de koolhydraatconsumptie die kan veranderen in suikers in het lichaam en het eiwit en de plantaardige en koolhydraatarme stof kan verhogen

veel vruchtensappen bevatten suiker en verhogen de gewichtstoename
Veel bewerkte vruchtensappen bevatten suiker die de gewichtstoename bevordert

inname. Dit zal het lichaam op tijd helpen

in de detox-modus gaan om zo de gewichtstoename te vergroten. Het is verbazingwekkend wat het verminderen van de hoeveelheid suiker kan doen ..

Waarom verhoogt suiker de gewichtstoename?

Suiker verhoogt de gewichtstoename omdat we allemaal energie nodig hebben en suiker helpt, maar met een moderne sedentaire levensstijl van minimale inspanning worden de meeste suikers die worden ingenomen overbelast. Dit komt omdat we niet langer jagen of de hele dag verzamelen, of elke dag een grote afstand afleggen.

In plaats daarvan richten we ons op banen en een meer stressvolle levensstijl waarin suiker ons omgeeft in veel bewerkte voedingsmiddelen. Vanwege extra energie en extra stress gaat het lichaam meer stress aan en moet het ergens naar buiten komen en ergens is er meestal sprake van gewichtstoename.

Dus wat is de oplossing, de belangrijkste oplossing om het probleem van gewichtstoename op te lossen, om te proberen terug te grijpen naar hoe levensstijlen in het verre verleden waren, meer eiwitten te eten, minder suiker en meer aandacht te besteden aan de levensstijl van groenten en weinig suiker.

hamburger bevat nare suikers

Wat te verwachten bij het uitsnijden van suiker?

Bij het inkoken of het verwijderen van suiker kan men verwachten een beetje slanker te worden doordat het lichaam in een snelle detox terechtkomt, dit komt omdat suiker de gevoelens van slechte of slechte levensstijl helpt te verbergen. Wanneer men het probleem onder ogen ziet en beter begint te eten, moeten de lever en de nieren alle onzin wegfilteren die gedurende vele, vele jaren is verbruikt.

Na verloop van tijd zal de gezondheid veranderen om zich beter te voelen en zal het gewicht beginnen af ​​te rollen. Doe dit type dieet gedurende meer dan 6 maanden om verbluffende resultaten te zien.

Vermindert het afvallen van suiker het gewichtsverlies?

Twee van de belangrijkste bronnen van calorieën in het Amerikaanse dieet zijn zetmeel en suiker. Zetmeel in de vorm van brood, pizza en pasta staan ​​op de tweede, vijfde en zevende plaats op de lijst van de top 10 manieren waarop Amerikanen calorieën consumeren, volgens geregistreerde diëtiste Suzanne Boos. Suikers in de vorm van op graan gebaseerde desserts en frisdrank staan ​​op de eerste en vierde plaats. Door suiker en zetmeel twee weken uit te snijden, kun je afvallen, zelfs als je je calorieën niet snijdt.

Video van de dag

Om vet te verliezen, heb je een calorie tekort nodig, waarbij je minder calorieën verbruikt dan je verbrandt. Een calorietekort van 3.500 zal leiden tot 1 pond vetverlies. Daarom is de hoeveelheid vet die je kunt verliezen door suiker en zetmeel weg te snijden, afhankelijk van hoeveel je eet. Als je momenteel 500 calorieën per dag consumeert van zetmeel en suiker, zou het wegsnijden ervan elke week 3500 calorieën minder zijn, wat zou leiden tot 1 pond vetverlies.

Mensen die beginnen aan een koolhydraatbeperkt, of een zetmeel- en suikervrij dieet, ervaren vaak het eerste snelle gewichtsverlies, zelfs zonder teveel calorieën te snijden. De website van Sports Dietitians Australia merkt op dat dit verlies te wijten is aan een uitputting van glycogeen - het opgeslagen koolhydraat in het lichaam - waardoor uw lichaam ook water verliest. Dit kan leiden tot een verlies van 1 tot 3 kilogram, of 2,2 tot 6,6 pond in slechts enkele dagen. Als je eenmaal een suiker- en zetmeelvrij dieet hebt gestopt en meer koolhydraten gaat eten, gaat dit gewicht wel weer door.

Bij het starten van een koolhydraatbeperkt dieet, moet je vaak verschillende voedingsgroepen uitsnijden. Als u momenteel voor een groot deel van uw dagelijkse calorieën afhankelijk bent van voedsel zoals rijst, brood, pasta, fruit en ontbijtgranen, kunt u zich extreem hongerig voelen, waardoor u meer van andere soorten voedsel eet. Als je te veel vet eet op een suiker- en zetmeelvrij dieet, verlies je mogelijk geen gewicht, omdat je gewoon te veel calorieën consumeert, merkt dr. Michael Eades op.

De hoeveelheid gewicht die u kunt verwachten te verliezen bij het uitsnijden van zetmeel en suiker, is afhankelijk van een aantal factoren. Als uw dieet op dit moment sterk gebaseerd is op suikerhoudend en zetmeelrijk voedsel en u overschakelt naar het eten van voornamelijk magere eiwitten en groene groenten, kunt u verwachten te verliezen tot 5 of 6 pond van het watergewicht, plus nog eens 3 tot 4 van vetverlies. Als u al een koolhydraatarm dieet eet, zetmeel en suikers snijdt, maar uw consumptie van vet en eiwit verhoogt, verliest u mogelijk geen gewicht of kunt u zelfs aankomen.

LiveStrong Calorie Tracker

Verlies gewicht. Voel me geweldig! Verander je leven met MyPlate door LIVESTERK.COM

Tweet