Hoe 10 kilo te verliezen in 2 weken natuurlijk - streng dieetplan

Verlies 10 pond in 2 weken!Verlies 10 pond in 2 weken

Heb je je ooit afgevraagd of het mogelijk is om dit te doen? verlies 10 pond in 2 weken? Het verliezen van tien pond in twee weken klinkt als een rationeel doel voor de meeste mensen, maar laten we het opsplitsen en de feiten een beetje dichterbij bekijken. Om 10 pond in 2 weken te verliezen, zou een persoon vijf pond per week moeten verliezen, wat betekent dat ze elke dag bijna een pond lichaamsgewicht zouden moeten verliezen. Ongeveer 1 pond per dag klinkt goed, maar laten we nog wat verder onderzoeken om te zien of het verliezen van tien pond in twee weken redelijk en veilig is.

Op basis van informatie die overal op internet te vinden is, kunnen we het er allemaal over eens zijn dat voor het verbranden van één pond vet je ongeveer 3500 calorieën moet verbranden. Dus om 10 ponden te verliezen in 2 weken zou een persoon in totaal 35.000 calorieën moeten verbranden gedurende de periode van twee weken. Verdeel dat in 14 dagen, en het betekent dat een persoon 2500 calorieën per dag zou moeten verbranden. Het branden van 2500 calorieën per dag lijkt een uitdaging te zijn, hieronder staan ​​enkele cijfers voor het geval je de wiskunde zelf wilt doen.

  • 1 pond = 3.500 calorieën
  • 10 pond = 35.000 calorieën
  • 2 weken = 14 dagen
  • 35.000 calorieën / 14 dagen = 2.500 calorieën per dag

Dagelijkse calorie-inname

Om het lichaam goed te laten functioneren, moeten we de dagelijkse inname berekenen. De dagelijkse calorie-inname varieert op basis van uw activiteit en uw gewicht, maar op basis van ACSM (American College of Sports Medicine1) de gemiddelde dagelijkse inname per dag zou rond de 2000 moeten zijn voor een vrouw en rond de 2500 voor een man. Als een kanttekening, bevelen ze aan dat de calorie-inname per dag nooit lager mag zijn dan 1.200 voor een vrouw en 1.800 calorieën voor een man.

Als je een man bent, heeft je lichaam ongeveer 2500 calorieën per dag nodig, en het laagste wat je moet doen is 1800 calorieën. Dus dat betekent 10 kilo afvallen in 2 weken, je zou natuurlijk je calorie-inname aanzienlijk moeten verminderen en hard naar de sportschool moeten gaan om veel calorieën te verbranden. Dit type dieet is waarschijnlijk niet voor iedereen, vooral als je al bestaande gezondheidsproblemen hebt.

Voor sommigen met overgewicht zal het waarschijnlijk niets zijn om 10 ponden te verliezen in 2 weken. Maar voor degenen die niet zo zwaarlijvig zijn, kan het verstandiger zijn om op veilig te spelen en zich te houden aan een minder veeleisende manier om af te vallen. Ik zou waarschijnlijk na een paar dagen flauwvallen als ik dit dieet zou proberen. Alles wat ik kan zeggen is voorzichtig zijn en zoals altijd contact opnemen met uw arts of arts voordat u een dieet probeert.

Als je 10 ponden in 2 weken natuurlijk verliest, zouden we je verhaal graag horen, dus voel je vrij om een ​​reactie achter te laten of stuur ons een e-mail.

Referentie koppelingen

1.http://www.acsm.org/ Bevordert en integreert wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en praktische toepassingen van sportgeneeskunde en bewegingswetenschap.

Tweet