Indiase recepten voor bachelors Snelle recepten voor het Indiase diner

Indiase recepten voor bachelors, beginnende koks of beginners. Op deze pagina vindt u eenvoudige en eenvoudige Indiase recepten voor Indiaas eten van deze blog. Elk recept wordt uitgelegd met stapsgewijze foto's voor het gemak van leren. Je kunt ook veel tips en suggesties vinden voor een foute Indische keuken. Deze blog deelt veel recepten, maar de receptlinks die hier worden gedeeld, worden door mij gekozen en hier gecompileerd om gemak en comfort te bieden aan mensen die niet veel tijd hebben om naar de gemakkelijke recepten te zoeken.
Indiaas eten recepten voor bachelors
Alle nieuwste berichten die redelijk eenvoudig zijn, worden hier regelmatig bijgewerkt. Je kunt hier ook de complete verzameling van meer dan 1000 Indiase recepten bekijken.

Als u Indiase recepten per regio wilt vinden, kunt u Noord-Indiase recepten en Zuid-Indiase recepten in de menubalk bekijken.

Tips:
1. De meeste recepten die hier worden gedeeld, hebben geen mixer of blender nodig. Sommige recepten vragen om gemberknoflookpasta, als je ze niet kunt verpletteren, kun je ze gebruiken in gehakte, geraspte of gehakte vorm, dit verandert de smaak niet veel.

2. Sommige recepten hebben garam masala nodig, je kunt een gekochte winkel gebruiken.

3. Ik raad u aan om de heerlijke rijstrecepten te controleren omdat de meesten van hen uitgebalanceerde gezonde eenpansgerechten zijn die ook lekker zijn.
 
Sommige van de recepten zijn dieetrecepten (gezond), maar zijn snel en gemakkelijk, dus ik heb ze hier geplaatst.
 
Je kunt ontbijt, rijst, curry, rasam, snoep, niet-vegetarische voorgerechten en niet-vegetarische rijstcategorieën vinden. Surf gerust door elke categorie om meer berichten in die categorie te vinden. Gebruik het zoek-tabblad boven de titel van het bericht om een ​​bepaald recept te vinden.
 

Populaire categorieën - recepten voor Indiaas eten

Collecties van populaire Indiase recepten

Indiaas eten recepten - ontbijt, lunch of diner recepten

Snelle recepten zoals verschillende upma, khichdi, sandwiches, instanttarwe dosa, haver dosa, poha, omelet, pav bhaji, masala chai, haverrecepten en ragi recepten. Je kunt hier ook de complete verzameling ontbijtrecepten bekijken.
 

Indiaas eten recepten - Gemakkelijk gezonde kanten

Je kunt deze link gebruiken voor dalrecepten en deze voor groentecurry's en roerbakrecepten.
Snelle jus of droge curry (sabzi) recepten, inclusief roerbak, raita, dal en paneer. De collectie bevat Zuid-Indiase en Noord-Indiase voedingsmiddelen die gemakkelijk kunnen worden bereid.
 

Deel dit bericht:

Tweet