This Is Us (TV-serie 2016-)

Bewerk

Verhaallijn

Rebecca Pearson had ooit een moeilijke zwangerschap met drielingen. De resulterende geboorten vonden plaats op dezelfde dag als de zesendertigste verjaardag van haar echtgenoot Jack Pearson. De levens van Rebecca, Jack en hun drie nakomelingen - Kevin, Kate en Randall - worden op verschillende tijdstippen gepresenteerd. De verhalen van Rebecca en Jack vinden meestal plaats in de beginfase van hun huwelijk, rond de geboorte van de drie kinderen of in verschillende fasen van de opvoeding van de kinderen, die voor een van de vijf niet altijd soepel verliep. Afzonderlijke verhalen over Kevin, Kate en Randall worden ook gepresenteerd in hun volwassen jaren, elk met zijn of haar eigen bagage als gevolg van die opvoeding: Kevin, die over het algemeen de verwaarloosde was omdat hij geen uiterlijke problemen had; Kate die altijd gewichtsproblemen heeft gehad; en Randall, de begaafde, zijnde de zichtbare buitenstaander en zijnde het "niet-K" kind. Deze verhalen kunnen de emotionele banden aantonen die er niet alleen bestaan ​​door familie te zijn, maar ook ... Geschreven door Huggo

Plot Samenvatting | Synopsis toevoegen

taglines:

Dit is echt. Dit is liefde. Dit is het leven.This Is Us (TV-serie 2016-)

De Tomatometer-classificatie - gebaseerd op de gepubliceerde opinies van honderden critici uit de film en televisie - is een betrouwbare maatstaf voor de film- en tv-programmeerkwaliteit voor miljoenen bioscoopbezoekers. Het geeft het percentage professionele critici weer dat positief is voor een bepaalde film of televisieshow.

Van de critici

Van RT Users Like You!

Vers

De Tomatometer is 60% of hoger.

verrot

De Tomatometer is 59% of lager.

Gecertificeerd Fresh

Films en tv-programma's zijn Certified Fresh met een stabiele Tomatometer van 75% of meer na een reeks beoordelingen (80 voor films met een brede verspreiding, 40 voor films met een beperkte resolutie en 20 voor tv-programma's), waaronder 5 recensies van Top Critics.

Doelgroep score

Percentage gebruikers dat een film of tv-programma positief beoordeelt.

Tweet