Dr Oz: Gastric Band Hypnosis Review & Paul McKenna Ik kan je dun maken

Dr Oz: Maag Hypnose

Heeft u geen idee hoe u uw gewichtsverliesplan kunt overnemen? Dr Oz nodigde hypnotiseur Paul McKenna uit om zijn unieke benadering te geven aan het chronische probleem dat al decennia lang Amerikanen treitert. Hoewel Paul al een tijdje zijn procedure Gastric Hypnotic Band aan het doen is, was dit de eerste keer dat hij ermee instemde het op televisie uit te leggen. Zou het je geheim kunnen maken om je hersens te laten geloven dat je een afslankoperatie hebt gehad?

Paul McKenna: Ik kan je een overzicht laten maken

Krijg Dr Oz's maagband hypnose Review van Chris McKenna's techniek, die hij zegt bootst de effecten zonder operatie.

ADVERTENTIE

Paul McKenna is een bestverkopende zelfhulpauteur in Groot-Brittannië, waar zijn boek, Ik kan je dun maken, heeft miljoenen verkocht. Nu verspreidt hij zijn boodschap over de hele wereld. Mensen wenden zich tot hypnotiseurs zoals Paul voor hulp bij het stoppen met roken of om het zelfvertrouwen te vergroten. Omdat de geest verantwoordelijk is voor zoveel aspecten van het leven, zei Paul dat het een waardevol hulpmiddel kan zijn om af te vallen zonder chirurgie.

Hoewel hij toegeeft dat succes afhangt van het individu, zei hij dat zijn techniek mensen op betrouwbare wijze helpt om 7 tot 10 kilo te verliezen en af ​​te houden. Prestigieuze instellingen zoals Harvard bestuderen al vijftig jaar hypnose en hun studies vinden dat het een veilige en effectieve manier is om gedrag te veranderen.

Dr Oz: Gewichtsverlies Hypnose

Vóór Dr Oz's taping koos Paul willekeurig een paar leden van het publiek en hypnotiseerde ze zonder hun medeweten. Hij wees op de drie vrouwen die hij had uitgekozen en toen hij met zijn vinger brak en zei dat ze moesten gaan slapen, sloten ze hun ogen.

ADVERTENTIE

Hij legde uit dat ze gehypnotiseerd waren en zijn stemcommando's zouden volgen, zoals een hand optillen alsof er een ballon aan vast zit. De drie vrouwen bleven zijn bevelen volgen en voerden basale handbewegingen uit. Uiteindelijk vroeg Paul zijn proefpersonen om wakker te worden, en dat deden ze natuurlijk ook.

Dit is wat ik me altijd al heb afgevraagd over hypnose: als je zogenaamd gehypnotiseerd zou zijn voor een publiek, maar het werkte niet, speel je dan mee voor het schouwspel of beloof je de fraude voor iedereen?

Paul McKenna Hypnoseprocedure

Paul legde uit dat hypnose er ingewikkeld uit kan zien, maar het is heel eenvoudig. Nancy, een van zijn publieksonderwerpen, gaf toe dat ze niet wist dat ze gehypnotiseerd was; ze voelde zich gewoon ontspannen en had geen controle over haar bewegingen. Zei ze terwijl haar ogen gesloten waren, het voelde alsof iets anders haar arm optilde.

Laura zei dat ze wist dat ze gehypnotiseerd was, maar het kon haar niet schelen omdat het ontspannend was. Ze volgde gewoon de instructies van Paulus. Het derde onderwerp zei ook dat ze ontspannen was en niet wist dat zij het middelpunt van de aandacht was.

Dr Oz zei dat hij voor het eerst Hypnose tegenkwam toen hij op de medische school zat, en gelooft sterk in de kracht van suggestie.

Gastric Hypnotic Band Review

Paul's grootste en populairste afslankinnovatie is de maagzuur-hypnotiserende band en hij zei dat het een geweldige optie is voor mensen die moeite hebben om te slagen met hun doelen voor gewichtsverlies. Hoewel het geen maagomleidingschirurgie betreft, is het afhankelijk van enig begrip van het proces en de effecten.

Hij hypnotiseert gewoon mensen en vertelt hen dat ze de procedure hebben gehad. Plots voelen ze zich eerder vol en geloven ze eigenlijk dat ze een operatie hebben ondergaan. Angela, Brigid en Desiree zeiden dat ze van eten houden en moeite hebben om te stoppen totdat ze hun borden hebben schoongemaakt.

Paul sprak telefonisch met de vrouwen en bewerkte zijn magie, suggererend dat ze zich na een paar happen helemaal verzadigd zouden voelen, en dat ze elke beet ongeveer 20 keer zouden kauwen voordat ze zouden slikken.

Dr Oz: Gastric Hypnotic Band resultaten

Na vijf dagen zei Angela dat ze nu elke bijt 20 keer kauwt en op haar handen gaat zitten als ze meer voedsel wil dan ze zou moeten eten. Ze is nog niet klaar met het eten op haar bord en ze gelooft dat het proces goed is verlopen. Angela zei dat ze ook minder dan één frisdrank per dag heeft gebruikt in plaats van vier. (Dat is gemakkelijk om een ​​dag te doen, waarom zijn ze niet binnen een week teruggekomen voor een beter beeld van de resultaten?)

Brigid meldde dat ze met haar man uitging voor een jubileumdiner en halverwege haar maaltijd zelfs niet kon halen. Ze zei dat haar maag zich nu veel eerder strak en vol begint te voelen.

Desiree meldde dat ze zich misselijk voelde na het eten en nu slechts ongeveer 25% van haar porties eet.

Bijwerkingen Gastric Hypnotic Band

Dr Oz vroeg zich af of deze bijwerkingen en symptomen van volheid normaal waren, omdat ze vergelijkbaar zijn met de effecten van de eigenlijke maagbandchirurgie. Hij zei dat de verbeelding zeer krachtig is en dezelfde gevoelens en effecten van de procedure zelf kan reproduceren.

Paul zei dat sommige patiënten opnieuw moeten worden gehypnotiseerd om hun doelen in het proces te versterken, en omdat het proces relatief nieuw is, zijn er geen langetermijnstudies over de effectiviteit ervan.

Alle vrouwen in het experiment van Dr Oz zeiden tevreden te zijn met hun beslissing en resultaten tot nu toe. Wat denk je hiervan? Kan hypnose je echt laten afvallen? En zo ja, wilt u dat?

ADVERTENTIE

Dr Oz: Gastric Band Hypnosis Review & Paul McKenna Ik kan je dun maken

Een maagband is een radicale, chirurgische operatie die de beschikbare ruimte in uw maag vermindert, zodat u simpelweg niet te veel voedsel kunt eten. Een hypnotiserende maagband is een psychologische procedure die uw onderbewustzijn overtuigt dat u een maagband hebt aangebracht, zodat uw lichaam zich precies gedraagt ​​alsof u een maagband heeft.

- Wil je een slanke, gezonde lichaamswens bereiken </ span>

- Wil je een slank, gezond lichaamsgewicht bereiken?
- Ben je afgevallen door in het verleden te diëten en alles weer op te zetten en nog veel meer?
- Vindt u het moeilijk om het moment te herkennen waarop uw lichaam u vertelt dat u genoeg hebt gegeten?

Dan is The Hypnotic Gastric Band iets voor u! </ Span> ...meer

Tweet