Gewichtsverliesplan Ariana Grande - Gezonde Celeb

5 ft 1 in, petite popster, Ariana Grande is een Amerikaanse actrice en zangeres. De zegevierend ster won harten van miljoenen fans over de hele wereld na het geweldige succes van haar debuutalbum, Ondergetekende (2013). Het mooie meisje dat er helemaal uitziet lijkt de laatste tijd enorm veel pond te hebben verloren. De media gonsden over haar omdat ze aan een eetstoornis leed en doken ook op met haar make-over. Ariana gebruikte Tumblr echter als een platform om al die geruchten ongegrond te noemen. Ze gaf toe dat ze zijn toevlucht tot veganistisch dieet had genomen. Ze deed dat echter zelden om kilo's te smelten. Sterker nog, ze was nooit zo bezorgd om haar gewicht, want ze voelde dat het perfect was.

Ariana Grande op de 27e Nickelodeon Kids Choice Awards 2014
Ariana Grande op de 27e Nickelodeon Kids Choice Awards 2014

Ariana Grande Dieetplan

Grande geeft toe dat ze een dramatische verandering zag in haar gezondheidstoestand door het elimineren van rommel, verwerkt en dierlijk voedsel. Voordat ze in augustus 2012 haar eetgewoontes aanpaste, was ze een grote fan van rood vlees en zalm. Ze was zelfs zo geobsedeerd door zalm dat zelfs een enkele dag van haar niet voorbijging. Rood vlees dat rijk is aan transvetten bevordert echter de afgifte van ongezond cholesterol (LDL) in uw lichaam en voedt zo verschillende hartproblemen. Ook junk en verwerkt voedsel delen hetzelfde verhaal. Ze toonde een immense controle over haar verleidingen door afscheid te nemen van haar geliefde voedsel.

Zij deelt; maar weinig mensen weten dat ze haar hele leven het slachtoffer is geweest van hypoglykemie. Vers en biologisch voedsel dat helpt bij het handhaven van het bloedglucosegehalte verbeterde niet alleen haar gezondheid, maar gaf haar ook meer energie. Uiteindelijk trotseerde ze de gezondheidsproblemen die haar al zo lang irriteerden. En Grande is niet minder dan gevleid met het dieetprogramma met voedingsstoffen dat haar leven voor beter heeft veranderd. Ze vertelt dat gewichtsverlies bij haar opkwam, net als een positief neveneffect van gezonde voeding die ze al geruime tijd eet. De kickass schoonheid laat zien dat ze net is overgestapt op gezonde voeding zonder hun portiegrootte te verminderen. Ook consumeert Ariana nog steeds zoveel voedsel als ze altijd deed. Omdat gezond voedsel een spectaculaire impact heeft op uw huid en lichaam, zijn de schijnbare veranderingen in lichaam en huid alleen aan hen te danken.

Ariana Grande Workout Routine

De knaller niet alleen onderworpen aan gezonde eetgewoonten, ze omarmde ook regelmatig trainingsregime. Ze houdt ervan om oefeningen te doen terwijl ze luistert naar Nicki Minaj en Bruno Mars. Trainingen op muziek leiden haar aandacht af van hun vermoeidheid en nemen haar mee naar een andere wereld. Afgezien van gymnastiekoefeningen geeft het jonge meisje de voorkeur aan een actieve dag. Ze gaat vaak uit om mee te lopen met haar puppy. De kleine bom is dol op dansen; ze doet zelfs niet afstand van het dansen met 5 inch hakken. Bij cardio-trainingen vertrouwt ze op fietsen en wandelen. Beide trainingen strippen tal van kilo's uit je lichaam door je hartslag te verhogen. Afgezien van fysieke trainingen kalmeert ze haar geest door tien tot vijftien minuten per dag te mediteren.

Gezonde aanbeveling voor Ariana Grande-fans

De rijzende ster, Ariana Grande, heeft inderdaad tal van fans die ernaar uitkijken om het geheim van haar slanke en gewelfde figuur te weten. Grande gaf er de voorkeur aan veganistisch voedsel te gebruiken om haar lichaam te transformeren. Ook jij kunt veganistisch dieet volgen. Omdat de meeste veganistische voedingsmiddelen echter niet rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen zoals vitamine D, calcium, ijzer, omega-3-vetzuren, moet u uw lichaam voeden met veganistisch voedsel, boordevol met deze voedingsstoffen.

  • Dierlijk voedsel is de meest rijke bron van eiwitten. Als u echter overschakelt van dierlijk voedsel naar veganistisch voedsel, zorg er dan voor dat u eiwitrijke voedingsmiddelen zoals sojaproducten, edamame, tofu, bonen, hummus, erwten, linzen, enz. In uw dieet verwerkt.
  • Omdat vetzuren helpen bij de opname van vitamines, prikkelen noten, avocado's, notenpasta enz. In uw dieet om aan de behoefte van gezond vet te voldoen.
  • IJzer en calcium C zijn beide complementaire voedingsstoffen voor veganistische dieeteters. In vergelijking met dierlijk ijzer is het voor het menselijk lichaam moeilijk ijzer op plantbasis te absorberen. Zorg er dus voor dat je naast het eten van ijzerrijk voedsel zoals zaden, tofu, spinazie, broccoli, vijgen, pruimen, abrikozen enz., Ook voedingsmiddelen eet die rijk zijn aan vitamine C, zoals tomaten, citrusvruchten enz.
  • Vitamine D helpt je lichaam om calcium te absorberen. Je kunt je lichaam voeden met vitamine D door voedsel te consumeren zoals sinaasappelsap, sojamelkproducten enz. Zorg er daarnaast voor dat je voldoende zonblootstelling krijgt gedurende minimaal twintig minuten per dag.
  • Onder koolhydraten, bank op volle granen zoals tortilla's, volkorenbrood, quinoa, bruine rijst enz. Want ze bieden je lichaam complexe koolhydraten.

Gewichtsverliesplan Ariana Grande - Gezonde Celeb

Ariana Grande deelt het geheim met hoe ze zo slank blijft! De zangeres en actrice, die bekend staat om haar petite figuur, laat ons op haar best dieet en fitness tips. Zie hoe ze zo fit blijft, hieronder!

Als het een super slank figuur isAriana GrandeIs dat je wilt, je zult een aantal serieuze bezuinigingen op je dieet moeten maken. Spreken met de MailOnline over haar nieuwe kledingcollectie met het Britse merk, Lipsy, de 22-jarige niet alleen gedeeld haar gedisciplineerde dieting tips, maar ze sprak stijl geheimen ook.

Gevraagd naar hoe ze in zo'n geweldige vorm blijft, onthulde Ariana: "Ik ben de afgelopen jaren veganist geweest en het was een geweldige ervaring voor mij." Exclusief die tijd likte ze een donut, Ariana's dieet betekent dat ze volledig vermijdt alles gemaakt van of met dierlijke producten.

De vlees-, zuivel- en eivrije levensstijl houdt in dat je je richt op een plantaardig dieet dat een beetje maaltijdbereiding en onderzoek kan vergen als het gaat om het vinden van alternatieven voor alledaagse voedingsmiddelen zoals eieren, melk en boter.

Naast haar strenge dieet zei Ariana: "Ik probeer een gezonde levensstijl te leiden; goed eten, sporten en slapen zijn allemaal zo belangrijk. Ik probeer en blijf altijd actief. Ik hou van wandelen wanneer ik kan en op het podium staan ​​is een geweldige workout. "

Toen ze geen dieet- en fitnesstips aanbood, was Ariana aan het kletsen over haar nieuwe 20-delige kledingcollectie met Lipsy. Met eenvoudig te dragen stukken zoals schaatsers met bloemenprint en neutrale crop tops, bevat Ariana's lijn ook de bijpassende sieraden. "Ik zal zo vereerd zijn als ik iemand zie die de collectie draagt, ik kan zelfs niet aan iets anders denken", zei ze over haar opwinding over de nieuwe lijn.


Wat denk je van Ariana's dieet geheim? Ga je haar nieuwe kledingcollectie kopen?