'This Is Us' Actrice Chrissy Metz op Going Junior Agent to TV Star: "Now It's My Turn"

"Ik kwam hier om een ​​actrice te worden, maar ik moest de rekeningen betalen", zegt Metz, die klanten van Buchwald Talent Group en Abrams Artists Agency beklaagde voordat ze een carrière veranderende rol op 'American Horror Story' legde.

NBC verzamelde de beste talent- en creatieve teams achter enkele van de meest bekende herfst tv-shows & mdash The Good Place, This Is Us, Hairspray Live, Superstore en Tijdloos - voor een cocktailparty met Vanity Fair bij Hollywood hotspot NeueHouse op 2 november.

Terwijl de meeste feestgangers hun ogen hadden gekluisterd aan gigantische tv-schermen met Game 7 uit de World Series (uitgezonden op concurrent Fox), Dit zijn wij uitbraakactrice Chrissy Metz richtte de hare op een bekend gezicht.

"Ik vertegenwoordigde de heer die de fotohok bediende", legt ze uit The Hollywood Reporter, herinnerend aan haar dagen als commercieel talentagent in Hollywood. Toen Metz vanuit haar thuisstaat Florida naar Hollywood verhuisde, had haar agent destijds een assistent nodig, dus haar manager stelde voor dat ze lobbyde voor de baan. "Ik kwam hier om een ​​actrice te zijn, maar ik moest de rekeningen betalen en ik wilde niet met het grote publiek werken," lacht ze.

Ze nam de baan aan en al snel was ze vertrokken, "werkend voor pinda's" maar genietend van de mogelijkheden om talent te scouten bij showcases.

"Ik werd heel goed in het vinden van talent", erkent Metz het optreden, dat "ergens na 2000" begon. Ze werkte als junior handelsagent bij gerenommeerde bedrijven als Buchwald Talent Group en Abrams Artists Agency, waardoor ze haar eigen dromen op een laag pitje zette, zei ze.

"Ik ging twee keer per jaar audities doen tijdens mijn lunchpauze," zei ze. En het was niet gemakkelijk. "Uiteindelijk ben ik achter een bureau gaan zitten en depressief geweest." Iedereen stuurt je Sprinkles-cupcakes, wat heerlijk is, maar niet als je depressief bent en actrice wilt worden. Maar ik dacht dat als ik het niet kon doen Ikzelf kan in mijn tijd andere acteurs helpen om hun dromen te verwezenlijken. "

Ze is dankbaar voor de reis, waarin ze hoorde over nederigheid en hard werken, om nog maar te zwijgen van het lezen van de contracten van een acteur. Maar omdat ze 'zo'n braaf meisje' is, heeft ze zich nooit onderworpen aan onderdelen waarvan ze dacht dat ze er misschien beter voor waren dan haar eigen klanten. Uiteindelijk kwam er een voor haar en speelde Ima 'Barbara' Wiggles aan Amerikaans horror verhaalen ze boekte de baan. De rest, zoals ze zeggen, is de geschiedenis van Hollywood.

"Ik heb mijn vrienden en mensen kunnen helpen die ik geloof in het betalen van hun rekeningen en het blijven drijven in L.A. terwijl ze hun dromen volgen", lacht Metz, die nu door Nick Roses wordt beproefd bij Pantheon Talent. (Zelfs als een voormalige agent benadrukt Metz dat ze geen ongeduldige of veeleisende klant is. "Ik ken Nick heel goed en ik weet dat hij mijn beste belangen in mijn hart heeft. Ik wil het schip nooit leiden. Ik weet dat het een groepsinspanning is. ")

"Ik ben van het denken dat alles gebeurt zoals het zou moeten en wanneer het zou moeten. Nu is het mijn beurt." Wat betreft die heer die het fotohokje bedient. Metz lacht dat hij haar in het begin niet herkende, nu ze de ster is van een nieuwe show, een die toevallig de grootste hit van het herfstseizoen is. 'Hij zegt zoiets als:' O mijn god, jij bent het. ' "

Een versie van dit verhaal verscheen voor het eerst in het 2 december nummer van The Hollywood Reporter magazine. Om het magazine te ontvangen, klik hier om je te abonneren.

Dit zijn wij
Tweet