Low to No Calorie Dieet Iced Tea

Een laag tot caloriearm recept voor een volle gallon voorgeurste, robuuste ijsthee, met suikervervanger.

Low to No Calorie Dieet Iced Tea (Milo's Copycat)

Vroeger bestelde je thee overal in het Zuiden, en zoete zoete thee was wat je zowel verwachtte als kreeg, zonder dat je het hoefde te zeggen.

Het lijdt geen twijfel dat we nog steeds erg geliefd zijn bij onze zoete thee in The South, maar tegenwoordig moet je specificeren - zoet, unsweet, half en half zoet en unsweet, half en half, thee en limonade, of, heet! Ik heb geen enorme zoetekauw en vind de meeste zoete thee van iedereen te zoet voor mij, dus als Cajun en ik ergens uit eten, bestel ik altijd de halve zoete en halfzoete smaak en dat bevalt me ​​prima .

Nu... {Southern Style Hissy Fit Soapbox Warning} voordat iemand met me begint te tobben ... ik do beseffen dat veel zuiderlingen al een eigen manier hebben om thee te zetten, en ik weet zeker dat ik van hen zal horen.

Het lijkt erop dat sommige mensen werden geboren met een natuurlijk kookboek in hun hoofd en precies wisten hoe ze alles moesten maken zonder iemand als ik, of iemand anders, om iets te leren of te vertellen. Welnu, de Goede Heer vergat die ingebouwde interne kennis voor mij te installeren.

Zoals velen van jullie, moest ik leren - van mijn Oma Mac, van mijn Mama, van vrienden, kookboeken en eenvoudige vallen en opstaan. Omdat er veel mensen zijn die hier landen op zoek naar een goed theerecept en nog veel meer, die me vertellen dat ze geen kruik met thee kunnen maken om hun leven te redden, zelfs als ze de aanbevelingen op de dozen volgen ... nou , Ik weet dat ik niet alleen ben. Dus dit is voor de rest van ons. Jullie theetexperts kunnen gewoon doorgaan met je dag zonder ons te laten weten hoe dom je denkt dat we zijn, zegen je hart.

Gebruik je magnetron om het water te koken met een 8-kops Pyrex-maat.

Oh, en terwijl ik toch aan het fuss ben ..., terwijl mijn voorkeur uitgaat naar een suiker / Stevia-mengsel voor zoetstoffen, is het een duur product, dus vooral in de hitte van de zomer, wanneer ik liters van deze dieetthee maak, gebruik heel vaak een merk Sucralose. Als het gebruik van een van die dingen je vaak overstuur maakt of als je probeert om God en iedereen uit te spreken over wat ze zou moeten doen, je adem bewaren. Ik ben een bijna 60 jaar oude intelligente en ontwikkelde vrouw en heel goed in staat om voor mezelf te onderscheiden wat ik met mijn leven moet doen, inclusief wat ik consumeer, zegen je hart. Ga gewoon verder, niets om te zien of te doen hier.{soapbox out}

Zoals zoveel thee als we consumeren in deze vochtige kustomgeving waarin ik leef, is zoete thee tegenwoordig bijna niet meer dan een traktatie in ons huishouden. Zoals velen van jullie kijken we ook naar onze suikerinname tegenwoordig, dus terwijl we een keer genieten van een glas zoete thee, maken we al jaren werpers ongezoete thee en voegen we een suikervervanging per glas toe.

Geen tijd om thee te zetten? Hier zijn enkele van mijn favorieten uit de winkel!

Ooit zo druk geweest dat je niet eens tijd had om een ​​kruik thee te zetten? Tijdens onze recente verhuizing had ik amper tijd om me om te draaien, veel minder recepten te schrijven, te koken of zelfs thee te zetten, en het was heet, vies werk, dus we baanden ons een weg door meerdere liters voorgemaakte ijsthee.

Er zijn tegenwoordig verschillende merken beschikbaar, maar ik vind Milo echt de beste, die volgens mij net zo goed is als zelfgemaakte, want ... het is zelfgemaakt, hoewel ik af en toe andere merken koop, zoals Red Diamond, hoewel het moeilijker is om de suikervrije versie hier te vinden.
Er zijn nu veel veel exclusievere merken van ijstheeën, maar ik vind deze twee het leukst. Ik hoor dat Uncle Si van Duck Dynasty zelfs zijn eigen merk heeft. Nou, The Cajun is absoluut een zoete thee en cola-verslaafde, maar tijdens deze beweging kon ik hem overtuigen om de No Calorie, Splenda gezoete versie van Milo's te proberen.

En toen kwamen we eindelijk op een punt waar het bewegen niet zo hectisch was. En we hadden geen kruiken thee meer. En ik had een openbaring.

Ik maakte een copycat en de Cajun merkte het niet!

Zo vaak als ik een kruik met ongezoete thee heb gemaakt, zou The Cajun, die een zoete theeliefhebber is, het bijna nooit aanraken. Maar hij was het drinken van de Splenda gezoete Milo's. Dus nam ik de lege kruiken, mengde een zelfgemaakte partij zonder caloriethee met Splenda erin, stak de kruik in de koelkast en zei niets. Laten we zeggen dat de Cajun rijkelijk werd geconsumeerd mijn bedrieg thee met enthousiasme. Is dat iets slechts? Niet als ik hem even weg kan krijgen van het drinken van volle suiker, zoete thee en koude dranken, ik denk het echt niet.

Nu, eerlijk gezegd, heb ik de kosten niet berekend, hoewel ik ervan uitga dat het maken van je eigen no-to-low caloriethee zeker een beetje minder duur is, je betaalt immers voor het gemak van een voorgefabriceerd product , maar ik geef toe, ik geniet nog steeds van het gemak elke keer in de zoveel tijd.

Jullie kennen mijn favoriete theezakjes al voor ijsthee, maar ik dacht dat ik maar een paar stapjes bij beetje zou doen, zodat je zult zien dat ik de kan echt heb bijgevuld. Ik maak dit als een concentraat, vergelijkbaar met mijn zoete thee. Omdat zovelen van jullie houden van het gebruik van de familiegrootte tassen, zo heb ik het geschreven en aangezien we niet kunnen rondhangen met een enkele bril en 2-kwart pitchers in de hitte van een Deep South zomer, schreef ik het voor de volle gallon.

Wauw, dat is een heleboel yakkin 'over thee! Laten we er sowieso wat van maken. Hier is hoe.

Breng 8 kopjes water aan de kook. Ik gebruik gefilterd Kentwood-water alleen maar omdat we de smaak ervan beter proeven met de kraan en ik kook mijn water in een grote 8-cup Pyrex-maatbeker, in de magnetron.Als je dat stuk Pyrex niet in je verzameling hebt, zou je het moeten krijgen! Voeg vier gezinszakjes Luzianne toe en laat ze 6 minuten steil worden. Een conversie naar individuele theezakjes moet ongeveer 3 per gezinstas zijn. Begin daar en pas uw volgende persoonlijke voorkeur aan bij de volgende batch. Omdat cafeïne nu neigt tot verstoring in mijn slaap (vergrijst niet alleen grand?), Doe ik soms een halve en een halve thee van regulier en cafeïnevrij, en ik wissel soms ook een deel van de reguliere thee uit voor groene thee. Luzianne heeft al deze theeën - overigens ook in zakjes voor het hele gezin!


Af en toe gooi ik graag een zak of twee kruidenthee in. Ik ben dol op het merk Traditional Medicinals. Ze hebben allerlei soorten, maar dit zijn twee van mijn favorieten om aan mijn gewone thee toe te voegen: Ginger Aid, goed voor de spijsvertering en groene thee citroengras. De geroosterde wortel van de paardebloem is een andere favoriet die ik gebruik.

Knijp de theezakjes lichtjes in, verwijder en composteer of gooi weg. Klop de zoetstof in tot deze volledig is opgelost. Nu een opmerking ... Ik heb gemerkt dat dezelfde meting tussen verschillende generieke merken en soorten zoetstoffen per zoetheid zal variëren. Nogmaals, begin met deze meting bij uw eerste batch en pas de volgende aan naar smaak.

Vul een een gallon werper met 8 kopjes koud water. Voeg het theeconcentraat voorzichtig toe aan het koude water, roer en zet opzij om af te koelen tot kamertemperatuur. Ik weet het, ik heb mijn regel over plastic verbroken, maar, zo snel als we door deze thee vliegen, ik denk dat ik mezelf zal vergeven, Mama's theewaterkruik reserveer voor gezelschap en me er niet een beetje slecht over voel.

Koel tot de thee volledig is gekoeld en de smaak zich ontwikkelt vóór het opdienen. Houd alle resten gekoeld ook.

Voor meer van mijn favoriete ijsthee-recepten, bekijk mijn verzameling op Pinterest!

Als u dit of een van mijn recepten maakt, zou ik graag uw resultaten zien! Gewoon een foto maken en hashtag #DeepSouthDish op social media of tag me @deepsouthdish op Instagram!


Yum

Recept: Low to No Calorie Dieet Iced Tea

© Vanuit de keuken van Deep South Dish
Voorbereidingstijd: 15 minuten |Kooktijd: 6 min| Opbrengst: 1 gallon

ingrediënten
  • 8 kopjes van ijskoud water
  • 8 kopjes van kokend water
  • 4 theezakjes in gezinsformaat, Luzianne had de voorkeur
  • 1-1 / 2 kopjes van geen caloriezoete zoetstof (zoals Splenda), of proeven
Instructions

Vul een een gallon werper met 8 kopjes koud water; assistentie instellen. Kook de resterende 8 kopjes water, voeg theezakjes toe en laat 6 minuten trekken. Knijp de theezakjes lichtjes in, verwijder en composteer of gooi weg. Klop de zoetstof in tot deze volledig is opgelost. Voeg het theeconcentraat voorzichtig toe aan het koude water, roer en zet opzij om af te koelen tot kamertemperatuur. Koel tot de thee volledig is gekoeld en de smaak zich ontwikkelt, voor het serveren.

Zoete thee: Vervang kristalsuiker voor de suikervervanger.

Cook's Notes: Een conversie naar individuele theezakjes moet ongeveer 3 per gezinstas zijn. Begin daar en pas de volgende batch aan. Ik doe soms een halve en een halve thee van regulier en cafeïnevrij, en ik wissel soms ook een deel van de gewone thee uit voor groene thee. Luzianne heeft al deze theeën!

Vervang je eigen favoriete suikervervanger, maar je zult aanpassingen moeten maken om die te proeven, want ze zijn niet altijd beker voor bekervervangers voor kristalsuiker. Ik heb een gevarieerd niveau van zoetheid opgemerkt, vooral bij generieke merken van Sucralose. Nogmaals, begin met deze meting bij uw eerste batch en pas de volgende aan naar smaak. Ik gebruik vaak Truvia of Domino Light, een kristalsuiker en een Stevia-blend, of gebruik agave of wat je favoriete suikervervanger ook is, en breng zo nodig aanpassingen aan.

Bron: http://deepsouthdish.com

PRINT DEZE
Vereist Adobe Reader - download het gratis!

© Deep South Dish

Zit je op Facebook? Als je dat nog niet hebt gedaan, kom dan naar het feest! We hebben veel plezier en er is altijd ruimte voor nog een aan tafel.


Check deze zoete thee recepten uit te Y'all!

Watermeloen Zoete ijsthee
Southern Fruit Iced Tea
Verse perzik zoete ijsthee

Geplaatst door Mary op 9 mei 2014
Afbeeldingen en volledige inhoud inclusief recept © Deep South Dish. Recepten worden alleen voor persoonlijk gebruik aangeboden en terwijl het vastzetten en delen van links wordt verwelkomd en aangemoedigd, mag u deze niet kopiëren en plakken om ze elders te plaatsen of opnieuw te publiceren, zoals andere Facebook-pagina's, blogs, websites of forums zonder expliciete voorafgaande toestemming. Alle rechten voorbehouden.
Materiaal Openbaarmaking: Tenzij anders vermeld, moet u ervan uitgaan dat er links zijn naar de vermelde aanbieders van goederen en diensten, een gelieerde relatie en / of andere materiële connectie tot stand brengen en dat ik kan worden vergoed als u bij een aanbieder koopt. U bent nooit verplicht om iets te kopen bij het gebruik van mijn recepten en u moet altijd de nodige zorgvuldigheid betrachten voordat u goederen of diensten van iemand koopt via internet of offline.
140623/140502/140504
.