Testimonials - Hypno-Band Gewichtsverlies Systeem - Maag Hypnotherapie

"Ik heb elk dieet geprobeerd dat de mensheid kent, van Weight-watchers tot het kooldieet, en ja, ik zou afvallen, maar dan zou ik het weer aan en dan weer wat zetten. Na veel voor onderzoek over de maagbandoperatie, kon ik het me niet veroorloven, duizenden ponden voor deze operatie. Ik nam contact op met Malcolm en na een lang gesprek aan de telefoon over het Hypno-Band gewichtsverliessysteem, heb ik een afspraak met hem gemaakt. Ik had een 25 jaar durende verdrietskwestie die hij zo vriendelijk behandelde. Na die sessie voelde ik me op de top van de wereld en dat deed me geloven dat de Hypno-Band voor mij zou werken. Ik had de Hypno-Band gemonteerd op 16 juni 2010. Mijn gewicht was 21st 7lbs of 138.3kgs en mijn bloeddruk was door het dak op 210/190 en een BMI van 43.

Na 7 maanden en tot op heden ben ik 7st 8lbs of 50kgs kwijt, ik heb alleen 2st 7lbs of 18kg te verliezen om het gewicht te bereiken dat ik wil zijn.

"Het is nu 12 maanden geleden dat ik de hypno-band had gemonteerd, en ik ben nu op mijn ideale gewicht van 11e 3Ibs of 66.67Kg

Ik ben zo blij en al mijn vrienden en familie vinden het ongelooflijk.

Sue's Hypno-Band beoefenaar is Malcolm Dobson van Tenerife Hypnotherapy.

hypno-band getuigenissen - vervolg wild

Getuigenissen - Emma Eveleigh-Anderton

hypno-band getuigenissen - Emma Eveleigh-Anderton

Je kunt dit volledige verhaal lezen in de 'Mail online'.

Controleer uw BMI

Uw BMI geeft een indicatie van uw gezondheidsrisico's. Een BMI tussen 18 en 25 wordt beschouwd als "Normaal", tussen 25 en 30 wordt geclassificeerd als "Overgewicht" en een BMI tussen 30 en 40 is in het bereik "Obese". Als u een BMI van meer dan 40 heeft, wordt u geclassificeerd als "Morbide Obesitas". Obesitas kan niet alleen de levensverwachting beïnvloeden, maar kan ook verantwoordelijk zijn voor aandoeningen zoals: hart- en vaatziekten, diabetes Type II, beroerte, kanker, gewrichtsproblemen zoals artrose en hoge bloeddruk. bloeddruk.

Geleverd door BMI Calculator UK

Alle rechten voorbehouden. Het Hypno-Band gewichtsverliessysteem is een geregistreerd handelsmerk no.2544272 Hypno-Band ™ en Hypnoband ™

Tweet