10 Beste Calorie Teller Horloges


10 Beste Calorie Teller HorlogesCalorie-counter horloges verkopen als warme broodjes in de groeiende markt voor draagbare technologie. Opwindende technologische vooruitgang heeft het vermogen van atleten en weekend krijgers om hun werkelijke activiteitenniveau te leren, gemotiveerd en daardoor meer vooruitgang te boeken op belangrijke fitness- of gewichtsverliesdoelen mogelijk gemaakt.

Voor 2015 zijn hier enkele van de beste calorieëntellers die beschikbaar zijn voor consumenten met een actieve levensstijl:

1. FitBit Flex

De Fitbit Flex is het best verkopende calorietellerkijkwatch op Amazon. Het is een klassieke calorieteller die populair is bij gebruikers die op een meer systematische manier proberen af ​​te vallen. Bovenop uw livegegevens geeft het een aangepaste schatting van verbrande calorieën op basis van persoonlijke eigenschappen zoals geslacht en gewicht.

De Fitbit Flex heeft aantrekkelijke functies, zoals slaapbewaking en doelbeoordeling, maar niets bijzonders. Naast het maken van een geweldig calorietellerwerk, heeft Fitbit de reputatie om achter hun product te staan. Wij denken dat het Flex-horloge een ideale keuze is voor mensen die nieuw zijn in de wereld van wearable fitness-tracking.

>> Klik hier om de Fitbit Flex te koop te krijgen <<

2. Polar RS300X lopende hartslagmeter en computer

Als u op zoek bent naar een horloge met calorieverbranding met alle functies voor kernfrequentie en tijdmeting, zult u waarschijnlijk een Polar-ticker zoals de RS300X op prijs stellen. Weinig andere apparaten bieden een nettere combinatie van functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De Polar RS300X bewaakt de hartslag, snelheid en afstand met olympische precisie. Je laatste 16 oefensessies zijn op te slaan voor eenvoudige voortgangsregistratie. En u kunt 'persoonlijke sportzones' aanwijzen om u te begeleiden naar een stabiele training met de perfecte intensiteit. Niet te duur of te goedkoop, de RS300X is voor veel hardlopers een bevredigende selectie in het middensegment.

>> Klik hier om de Polar RS300X lopende hartslagmeter te koop << te krijgen

3. Garmin vívofit 2

De vívofit 2 is gemaakt door de bekende maker van GPS-producten, Garmin. Zoals het hoort, put de vívofit uit de kracht van GPS. De technologie maakt het volgen van afstand, calorieën of tijd, uw keuze mogelijk. Persoonlijke doelen worden in de loop van de tijd groter om je uitgedaagd te houden.

Voor motivatie biedt de vívofit een hoorbare waarschuwing die je eraan herinnert om van je achterste te stappen en te bewegen, indien nodig. Deze functie is handig voor mensen met bureautaken die een subtiele herinnering nodig hebben om af en toe te stoppen en uit te rekken of rond te lopen. Het vívofit-horloge voor het verbranden van calorieën heeft een indrukwekkend volledig batterijlevensduur van het hele jaar, beter dan bijna elk ander horloge met calorieverbranding. Het is een stap boven tuin-variëteit calorieverbrandershorloge modellen, die een rijke functieset bieden voor het geld.

>> Klik hier om de Garmin vívofit 2 te koop te krijgen <<

4. Nike + FuelBand SE

Zoals Nike? De FuelBand SE van het merk zal niet teleurstellen, met klassiek Nike-styling en een wenselijk niveau van functionaliteit voor een fatsoenlijke prijs. De Fuelband gebruikt tempo, afstand en ronden om je calorieverbruik te berekenen. De gegevens die door het apparaat worden geproduceerd, worden deels gemeten in 'NikeFuel', een trackingeenheid die volgens de makers 'een universele manier is om beweging te meten voor allerlei soorten activiteiten'.

Dit is waar we Nike moeten vertrouwen op de nauwkeurigheid van de geproduceerde gegevens, omdat niemand weet wat een NikeFuel-berekening vereist. Over het algemeen lijken kopers tevreden. De gebruiksvriendelijke Nike + FuelBand is een goede gok voor actieve mensen die iets leuks willen, maar niet te leuk.

>> Klik hier om de Nike + FuelBand SE te koop te krijgen <<

5. Misfit Glans

Gemaakt voor de up-markt, is de minimalistische Misfit Shine lang niet zo afwijkend als de naam doet vermoeden. Gemaakt van vliegtuig-grade aluminium, heeft de Shine meerdere tracking-functies die samen een vollediger beeld van uw gezondheid bieden, inclusief een uniek "dagelijks foto-etensdagboek" dat uw dieet en trainingsdoelen met elkaar verbindt.

Misfit houdt doelevaluatie eenvoudig, met een elegante halo van LED-pinnen rond de wijzerplaat die zozeer zijn verlicht dat je elke dag je activiteitsdoel hebt bereikt: "motivatie in één oogopslag".

De Shine biedt vele prachtige kleurenkeuzes, zoals de weelderige "wijn" en de diepblauwe "storm". Het gebruikt een batterij die minstens zes maanden meegaat, langer dan de meeste. Het is een premium keuze voor diegenen die een goed uitgebalanceerd horloge willen dat alle juiste dingen doet en goed doet.

>> Klik hier om de Misfit Shine te koop te krijgen <<

6. Timex Ironman Road Trainer voor heren

De Timex Ironman Road Trainer kan u daarbij helpen perfect niveau van calorieverbruik. Met de Ironman kunt u uw herstel en piekhartslag meten, en natuurlijk de calorieën die tijdens uw training worden verbrand. Ook aan boord is een afteltimer en niet één, maar twee dagelijkse alarmen met automatische back-up. Oh, en het vertelt ook de tijd.

Veel calorietellers hebben last van onnauwkeurigheden, maar deze niet. In een poging om de nauwkeurigheid te verbeteren, is het horloge ontworpen om "overspraak" en andere potentiële omgevingsbronnen van elektronische interferentie te elimineren. De Ironman is als het Zwitsers zakmes van fitness-trackers.

>> Klik hier om de Timex Ironman Road Trainer voor heren te koop te krijgen <<

7. Jawbone UP24

Het in San Francisco gevestigde Jawbone is een leider in draagbare fitness-widgets. De geheime saus is de gepatenteerde "UP" -technologie, gebaseerd op een verzameling complexe sensoren die gegevens over uw dagelijkse activiteiten vastleggen en deze gebruiken om vooruitgang in de echte wereld te stimuleren, zoals te zien is in het slanke UP24 horloge.

Uw UP24-apparaat bevat een "Smart Coach", waarvan het hoofddoel is u te motiveren om ten minste één gezonde keuze per dag te maken.Qua ontwerp is de Jawbone-tracker slank en onopvallend. Met real-time gegevenssynchronisatie, diepe en lichte slaapstatistieken, inactieve meldingen en compatibiliteit met tal van apps van derden, is Jawbone een extreem goede prijs-kwaliteitverhouding.

>> Klik hier om de Jawbone UP24 te koop te krijgen <<

8. Basispiek

Dit is een van de duurste trackers op onze lijst, maar het kan ook de beste calorieteller van allemaal zijn. De Basis Peak gezondheidsdetector is een hypermodern polshorloge dat, zoals u zich misschien kunt voorstellen, veel meer is dan alleen maar calorieën tellen.

De Basis heeft een geavanceerde hartslagmeter die geen borstriem nodig heeft voor gebruik. Het detecteert automatisch verschillende activiteiten zoals lopen, hardlopen en fietsen. Er zijn ook aangepaste, Äúhabit- en evaluaties en automatische scores voor slaapkwaliteit. De sterk geautomatiseerde Basis kan u de diepgaande analyse geven die u nodig hebt om uw activiteitenniveaus volledig te kwantificeren en te optimaliseren. De prijs is de moeite waard voor de meest serieuze fitness-geeks.

>> Klik hier om de Basispiek te koop te krijgen <<

9. X-Doria KidFit

Deze is voor de kinderen. Jongeren die al vroeg gezonde gewoonten opbouwen, zijn meer geneigd om gezonder te zijn in hun leven. De X-Doria KidFit kan helpen. Een calorieëntellend horloge gemaakt voor tykes van 5 tot 13 jaar, deze slap-on, draadloze activiteit en slaaptracker laten jonge gebruikers hun eigen doelen stellen en hebben plezier in het proberen om ze te bereiken. Geschikt voor USB en smartphones, X-Doria biedt ouders en kinderen een service door deze betaalbare calorieteller op de markt te brengen.

>> Klik hier om de X-Doria KidFit te koop te krijgen <<

10. Polar FT4 hartslagmeter

De Polar FT4 hartslagmeter is veel meer dan alleen een hartslagmeter! Het is ook een calorieteller en je kunt het zelfs aansluiten op compatibele fitnessapparatuur met behulp van GymLink-technologie. Extra functies zijn onder andere een hartslagborstband gemaakt van zachte, comfortabele stof die overeenkomt met de vorm van uw lichaam. De monitor is waterbestendig en bevat een vervangbare batterij.

Dit is een van de meest populaire calorietellers die je gaat vinden, met meer dan 5.000 reviews op Amazon.com vanaf het moment van deze post! Het is redelijk geprijsd, het doorstaat de tand des tijds en biedt ongelooflijke waarde.

>> Klik hier om de Polar FT4 hartslagmeter te koop << te krijgen

Tweet