'This Is Us' onthult Jack's lot en het is absoluut hartverscheurend


Waarschuwing: stop! Als je de aflevering van dinsdag niet hebt bekeken Dit zijn wij, weg van de computer. Als je dat hebt gedaan, kun je nu doorgaan. (Lees voor Milo Ventimiglia's gedachten over de grote onthulling het exclusieve interview van ET.)

Dit zijn wijeindelijk een van de grootste mysteries van de serie aangepakt, en de onthulling was absoluut verwoestend.

Aan het einde van de aflevering van dinsdag kregen we eindelijk het antwoord op deze dreigende vraag: wat is er met Jack (Milo Ventimiglia) gebeurd?

hij is dood.

EXCLUSIEF: 'This Is Us' Star Milo Ventimiglia op de Big Jack Reveal

De openbaring van Jack's dood komt op een onverwachte manier tot stand: via een gesprek dat Kate (Chrissy Metz) met Toby (Chris Sullivan) heeft, nadat hij onbewust haar heilige zondagritueel heeft verstoord door voetbal alleen in haar huis te kijken.

Wanneer Toby toegeeft dat hij haar tijdens het voetbalseizoen nooit op de hielen zal storten, begint Kate zich open te stellen waarom zij de wekelijkse traditie waardeert. Als kind lieten zij en haar vader, Jack, samen de Pittsburgh Steelers kijken - een ritueel waar ze mee doorging totdat ze als volwassene naar Los Angeles verhuisde.

Volgens Kate is het vader-dochterduo herenigd om naar de Steelers '2006 Super Bowl-overwinning te kijken, maar het is onduidelijk of Jack al dood was of dat hij nog leefde voor dat speciale moment. (De Steelers wonnen ook de Super Bowl in 2009, dus stierf Jack in die drie jaar?) "Het is precies wat ik nu doe - ik kijk naar de Steelers en ik kijk met mijn vader naar hen," zegt Kate, merkbaar downcast als ze herinnert zich goede herinneringen aan het verleden.

Toby, zich helemaal niet bewust van het lot van Jack, vertelt Kate, onschuldig: "Hij klinkt als een coole kerel. Ik zou hem graag eens willen ontmoeten. '' Oké, 'zegt Kate voordat ze de urn met de as van haar vader uit de mantel haalt en Toby aan Jack voorstelt. 'Ik weet dat het een beetje eng is, maar eh ... Jack.'

GERELATEERD: Wat is er met Jack gebeurd? De 3 meest populaire 'This Is Us'-theorieën

NBC

Op een ander moment, in het buitengebied in New York, heeft Kevin (Justin Hartley) een openbarend moment met zijn nichtjes, de jonge dochters van Randall, wanneer hij een kleurrijk schilderij deelt dat hij heeft gemaakt als een visuele weergave van wat hij gelooft in het toneelstuk hij is in de hoofdrol om over te zijn: leven en dood.

"Mijn vader, hij is niet meer bij ons. Hij leeft niet, maar hij is bij ons, bij mij, elke dag, "herinnert Kevin zich, verwijzend naar zijn vader voor de eerste keer in de huidige tijd. "Het past allemaal op de een of andere manier, zelfs als je nog niet begrijpt hoe. Mensen zullen sterven in ons leven, mensen waar we van houden - in de toekomst, misschien morgen, misschien over een aantal jaren. "

"Het is een beetje mooi als je erover nadenkt, het feit dat alleen omdat iemand sterft, alleen omdat je ze niet meer kunt zien of met ze kunt praten, dat wil niet zeggen dat ze niet nog steeds op het schilderij staan. Ik denk dat dat misschien het punt van het hele ding is. Er gaat geen dood. Er is geen jij, of ik, of zij, het zijn alleen wij, "vervolgt hij. "En dit slordige, wilde kleurrijke, magische ding dat geen begin heeft, het heeft geen einde, het is precies hier. Ik denk dat wij het zijn. '

EXCLUSIEF: 'This Is Us' Boss Dishes Big, Bold 'Surprises' Still to Come

Hoewel het overlijden van Jack één grote vraag beantwoordt, roept het nog veel meer op: wanneer en hoe stierf hij? Had Jack en Rebecca al gespleten toen hij stierf?

Het mysterie van Jack's verblijfplaats werd een dreigende vraag voor NBC's break-out eerstejaarsdrama toen het steeds duidelijker werd dat het personage in actie ontbrak in de scènes van vandaag, fans ertoe aanzette om te fungeren als amateur speurneuzen, porie over elk minuut detail, moment en lijn die kunnen als sprekende aanwijzingen hebben gediend.

De theorieën waren zeer uiteenlopend, van sommige fans die op de juiste manier beweerden dat Jack niet langer op deze aarde was om anderen een ingewikkelder werkelijkheid te laten geloven, dat hij de ziekte van Alzheimer had en daarom een ​​huls was van zichzelf. Echt waar, hoewel de hints recht onder onze neus lagen, helemaal terug naar de eerste aflevering, toen Kate vertellend tegen Kevin zei: "Weet je nog wat pap altijd zei?"

GERELATEERD: Hoe deze 3 'This Is Us' Revelations ieders levens veranderde

Ventimiglia sprong aan de telefoon met ET om te praten over de hartverscheurende episode van dinsdag, toegevend dat hij "drie keer" riep terwijl hij ernaar keek en dit te zeggen had voor fans die misschien niet gelukkig zijn met Jack's ondergang. 'Blijf er maar bij, want Jack is niet weg,' zei hij. "Hij is slechts een herinnering."

Voor meer informatie over wat Ventimiglia te zeggen had over de grote bom van Jack en wat dat betekent voor de serie, lees hier het exclusieve interview van ET.


Wat zijn jouw gedachten over het uiteindelijke lot van Jack? Wat zijn je theorieën over wanneer en hoe hij stierf? Deel je theorieën in de comments hieronder en op Twitter door @etnow te taggen!


Dit zijn wij
uitgezonden dinsdagen om 9 pm ET / PT op NBC.

Voor meer informatie over waarom This Is Us star Chrissy Metz is een van de breakout-tv-sterren van ET, bekijk de onderstaande video.

Gerelateerde galerij

Tweet