Beyonce Knowles dieet - haar 20 pond in 14 dagen gewichtsverlies geheim


Beyonce Knowles dieet en gewichtsverlies geheim is eindelijk uit.

Beyonce heeft de hele wereld op de hoogte gebracht van het supereenvoudige dieet waardoor ze in slechts 14 dagen 20 pond verloor toen ze op de Oprah Winfrey-show verscheen.

Beyoncé onthulde naast mede-castleden dat ze het Master Cleanse dieet ook wel bekend als delimonade reinigingsdieet om snel 20 pond te verliezen om zich voor te bereiden op haar acteurs als Deena Jones in de hitfilm Dreamgirl.

Tijdens het spelen van de rol van Deena, werd Beyonce gevraagd om Deena af te schilderen op de leeftijd van 16 en 36.

De normale Hollywood-manier om deze verandering in leeftijd en uiterlijk te simuleren, is door make-up en garderobe tweaks.

Beyonce had echter nog iets anders in gedachten en besloot om een ​​extra stap te zetten voor haar bendebreker in Dreamgirls.

Met kleine aanpassingen gebruikte Beyonce het populaire vloeibare dieet, het Master Cleanse-dieet oftewel het 'Lemonade-dieet', om 20 kilo af te vallen om te komen tot wat ze beschouwt als een aanvaardbaar gewicht voor Deena op 16-jarige leeftijd.

Geen camera-trucs of gimmicks voor Beyonce.

"Hoe Beyonce 20 ponden verloor in 14 dagen
Met behulp van een zeer eenvoudige en effectieve voeding

Beyonce volgde een supereenvoudige dieetformule die bestond uit het eten van groenten en het drinken van zelfgemaakte limonade.

Klik hier om ======> Krijg de exacte details over Beyonce Knowles Dieet.

Wanneer je klikt om de exacte details van het dieet te krijgen, dat zal je wel zijnverrast dat Beyonce niet de enige Hollywood-beroemdheid is die dat wel heeft gedaanhet dieet voltooid. Ik zal de verrassing niet bederven, je zult moeten klikkenover en zie voor jezelf.

Als je serieus bent over het afwerpen van die extra kilo's zoals de beroemdheden doen, moet je dit dieetplan serieus overwegen. Als het voor hen werkt, zal het misschien ook voor u werken. De tijd zal het leren.

Voordat je weggaat, moet ik het doenbieden om dit advies en woord van waarschuwing. Diëten kunnen schadelijk voor je zijngezondheid dus wees voorzichtig en zoek medisch advies voordat u met een dieet begint.

Keer terug van Beyonce Knowle Diet naar de startpagina van Soul Food Recipes


Beyonce Knowles dieet - haar 20 pond in 14 dagen gewichtsverlies geheim

Beyonce gebruikte een zeer ongebruikelijk dieet, het Master Cleanse dieet (ook wel ahornstroop of citroensap-dieet genoemd) 20 werpen pond snel.

Beyonce moest in 2 weken 20 ponden verliezen, zodat ze op haar zestiende meer op de slankere Deena Jones kon lijken (Deena Jones is een personage dat Beyonce in de dreamgirls-film speelt)

"Normaal gesproken zouden ze je make-up of je kleding veranderen, maar ik wilde een extra stap nemen", zegt Beyonce tegen China Daily. "In de jaren zestig waren modellen zoals Twiggy populair en ik wist dat Deena toen dun zou zijn geweest, dus hoewel ik echt van eten hou, was het nodig om heel snel gewicht te verliezen omdat we Deena op 16 en Deena op 36 weken na elkaar opnamen ."

Het Master Cleanse dieet is eigenlijk een vastend dieet waarbij je geen vast voedsel eet en je 6 tot 12 glazen water moet drinken gemengd met citroensap, ahornsiroop en cayennepeper gedurende 10 tot 40 dagen en ...

Dat heeft Beyonce op het masterreinigingsdieet 20 kilo afvallen in 14 dagen en volgens sommige rapporten ... Beyonce bedroog het dieet door vis, groenten en eiwitdranken te eten ... "Ik moest het snel verliezen, dus ik vastte en dronk alleen vloeistoffen en [had] vis en eiwitshakes en groenten "maar ...

Beyonce won snel al het gewicht terug dat ze verloor op het Master Cleanse-dieet

Beyonce gaf toe dat ze heel chagrijnig was tijdens het dieet ...

"Zodra het voorbij was, kreeg ik het gewicht terug - ik at alles toen het voorbij was ... de tweede ik keek naar een donut, het kwam terug! Ik kreeg al het gewicht terug, zelfs het gewicht dat ik niet wilde terugkomen!"

Meer tips

Tweet