Restaurants en eetgelegenheden in Bangkok - waar en wat te eten in Bangkok

Bangkok restaurants komen tegemoet aan alle prijsklassen en zijn de hele dag open, wat bewijst dat deze stad zeker een paradijs is voor liefhebbers van eten; een sensationele culinaire reis- en smaakervaring wacht in Bangkok, die uw smaakpapillen zal bekoren. Afgezien van de beroemde Thaise keuken met zijn mix van pittig, zuur, zoet en zout, omvat het scala aan opties elk ander beroemd type keuken dat in de wereld wordt gevonden. Eetopties zijn onbeperkt, dag of nacht. Goede eetgelegenheden, eetgelegenheden langs de rivier, Thaise restaurants in antieke teakhouten huizen, dinercruises, trendy restaurants en voedselmarkten zijn slechts enkele van de beschikbare opties.

Restaurants in Bangkok zijn razendsnel open, dus zelfs de vetrans van de eetcultuur in de Thaise hoofdstad hebben altijd een nieuwe plek om uit te checken, en er zijn natuurlijk kleine familiebedrijven waar je naar toe kunt struinen en weggeblazen kunt worden door de kwaliteitsniveau in zo'n ogenschijnlijk eenvoudig voedsel. Het is zeker een van de hoogtepunten van een reis naar Bangkok.

Lees verder

Restaurants en eetgelegenheden in Bangkok - waar en wat te eten in Bangkok

Als u van eten houdt, zult u Phuket geweldig vinden. Er zijn restaurants voor elke smaak, met een enorme selectie westerse en Aziatische gerechten. De verscheidenheid aan gerechten en eetgelegenheden is een van de belangrijkste attracties van het eiland. U kunt ontbijten in uw hotel, lunchen in een lokale noodle-kraam en dineren met heerlijke wijnen in een verfijnd restaurant met airconditioning.

Hoewel Thais eten wereldberoemd is om zijn heerlijke smaken en verse ingrediënten, is Phuket vooral beroemd om zijn zeevruchten en hoef je je bankrekening niet leeg te maken om te genieten van de meest uitgebreide gerechten. Blader door onze locatie en voedselgidsen, of ga direct naar onze handige restaurantgids met contactgegevens en recensies van restaurants over het hele eiland.

Lees verder