De "Overnight Colon Cleanse"

Overeten is iets waar velen van ons zich op een of ander moment schuldig aan maken. Stel je voor dat je een dinerbijeenkomst had en een zwaar rood vlees diner consumeerde met een gebakken aardappel, brood, dessert en wijn. Je betaalt op een paar manieren. Een gevaar is dat deze combinatie van eten laat in de avond overwerkt uw dikke darm. Het kan ervoor zorgen dat je de dag erna opgeblazen, moe en verstopt aanvoelt.

Soms zit het eten dagenlang in je darmkanaal, niet goed verteerbaar, gedeeltelijk als gevolg van het verkeerd mengen van voedselgroepen. Deze overbelasting put de enzymen uit die nodig zijn om het voedsel goed af te breken. Wanneer voedsel te lang in je darmkanaal zit, zal de biefstuk stijf worden, het brood, aardappelen en wijn (koolhydraten) vergisten en de vetten worden ranzig voordat je lichaam ze kan elimineren. Dit veroorzaakt de productie van schadelijke gifstoffen die in uw lichaam kunnen worden opgenomen.

Ook hebben mensen in dit soort onthaasting of binging de neiging om hun voedsel niet voldoende te kauwen en hun maag-darmkanaal te spannen. Het wordt niet aanbevolen dat iemand zo eet, zeker niet op een regelmatige basis. Als je merkt dat je je op deze manier hebt verwond, is het een goed idee om dit giftige materiaal zo snel mogelijk te verwijderen. De "Overnight Colon Cleanse" is de snelste en gemakkelijkste manier om dit te bereiken.

De "Overnight Colon Cleanse" -instructies

Pers het sap van ½ citroen (bij voorkeur biologisch) en voeg 1 theelepel Bragg-appelciderazijn toe aan 16 gram gezuiverd of gedestilleerd water. Neem voor het slapen gaan 8 capsules Oxy-Powder® in en drink de bovenstaande drankmix op. De volgende dag moet alles veilig en effectief worden geëlimineerd.

NOTITIE: Als u de volgende dag meer dan 5 ontlastingsbewegingen ervaart, verlaag dan de dosering met 2 capsules elke keer dat u deze reinigt, tot de volgende dag minimaal 3 en maximaal 5 ontlastingsbewegingen hebben.

Als je geen citroenen en appelciderazijn hebt om je drankje te mengen en de nachtelijke colonreiniging moet uitvoeren, neem dan 10 capsules Oxy-Powder met 8 gram gezuiverd water voor het slapengaan.

Tijdelijke kramp kan optreden nadat u de drankmix en capsules hebt ingenomen. Dit is een mogelijkheid omdat je maag vol is. Krampen is een teken dat uw spijsverteringskanaal niet op het optimale niveau functioneert en u moet een 6-dagen of 7 dagen durende colonreinigingsprogramma uitvoeren. Om tijdelijke krampen te verlichten, raad ik aan om ongeveer 15 minuten lang op te staan ​​en rond te lopen om de bloedstroom te vergroten en de zwaartekracht te helpen het voedsel door het darmkanaal naar beneden te brengen.

Tip: Het is gemeld door alcoholdrinkers dat de overnachtende "Overnight Colon Cleanse" een bijkomend voordeel heeft van het verminderen van de symptomen van de kater en hen meer energie te laten voelen.

Tweet