Verlies 10 pond in een week: 7 dagen dieetplan

Deskundig advies voor gewichtsverlies

Ik ontdekte dit dieetplan toen ik snel gewicht moest verliezen. Ik had een fitnessexamen en moest vijf pond afvallen, maar ik wilde een gezond plan voor gewichtsverlies, niet een die me zou vertellen mezelf uit te hongeren. Dit plan werkte voor mij, en als je in een week tien pond wilt verliezen, ben je hier aan het juiste adres.

Ik ben een geregistreerde diëtist en voedingsdeskundige. Mijn focus is het bevorderen van volledige voedselvoeding, dus je zult geen gewichtsverlies medicijnen of supplementen vinden in dit dieetplan. De enige dingen die je nodig hebt om af te vallen, zijn gezonde, verse voedingsmiddelen van je lokale markt. Ik bezit een voedingskliniek waar ik gezinnen van gezonde voeding en lichaamsbeweging voorziet om jonge kinderen te helpen hun groei- en gezondheidspotentieel te maximaliseren. Ik weet alles over de afslankpillen op de markt. De meesten van hen zijn ongezond en veroorzaken misselijkheid, diarree en andere ernstige symptomen.

Volg dit plan zorgvuldig en u zult waarschijnlijk 10-15 pond verliezen. Dit dieet is gezond. Het gaat allemaal om het verliezen van gewicht door het beheersen van uw voedselinname. Je zult afvallen en merkt ook een aantal positieve effecten op je huid en spijsvertering.

Weeg jezelf nu, wacht dan een week

Een zeer belangrijke regel: zet je weegschaal voor de week weg. Dat is juist. Ik wil niet dat je jezelf de hele zeven dagen van het dieet weegt. De reden hiervoor is om je te concentreren op hoe veel beter je je voelt dan op het aantal kilo's dat je verliest. Op dag zeven kun je je weegschaal uittrekken en aan boord stappen om te zien hoeveel kilo's er zijn afgevallen.

Op de tweede dag van het dieet eet je elk soort groente die je wilt, zoveel als je wilt. Je kunt ze rauw eten, in een salade of koken met zout en peper.

Seven Day Diet: Frequently Asked Questions

Veel lezers hebben van dit dieet geprofiteerd. Lees het gedeelte Reacties hieronder om succesverhalen en vragen te lezen die anderen hebben geplaatst. Omdat velen dit dieet eerder hebben geprobeerd, heb ik je vraag mogelijk al beantwoord.

Met dat in het achterhoofd heb ik een aantal van de meest gestelde vragen en mijn antwoorden samengesteld om u te helpen slagen met uw doel. U vindt meer frequent gestelde vragen en antwoorden op de pagina voor Day One.

 • Waarom krijgen mensen verschillende resultaten met dit dieetplan? Medische aandoeningen kunnen een grote rol spelen bij gewichtstoename of -verlies. Het is belangrijk om eventuele medische aandoeningen te begrijpen voordat u op dieet gaat. Veel verschillende problemen kunnen leiden tot abnormale gewichtstoename, waaronder problemen met de schildklier. Als dit iets voor u is, lees dan dit artikel over hypothyreoïdie en het effect ervan op het gewicht. Geestelijke gezondheidsproblemen kunnen ook leiden tot gewichtstoename of verlies. Als u met angst worstelt, kunt u abnormale gewichtstoename ervaren. Zorg ervoor dat u uw arts om advies vraagt ​​over hoe u de angst kunt beheersen zonder te veel te eten.
 • Ik heb honger en ben licht in het hoofd voordat ik naar bed ga. Wat moet ik doen? Eet wat fruit voor het slapengaan, maak een wandeling van vijf minuten, ga ongeveer tien minuten zitten en ga dan naar bed.
 • Is alcohol toegestaan ​​op dit dieet? Nee.
 • Kan ik doorgaan met het dieet nadat de eerste week voorbij is? Ja, je kunt twee weken doorgaan. Neem dan een pauze voor een paar dagen en ga nog twee weken door als je wilt.
 • Is kauwgom toegestaan? Ja, suikervrije kauwgum is toegestaan.
 • Ik ben op dag vier en ben erg ontmoedigd. Ik heb niet het gevoel dat ik helemaal geen gewicht verlies. Ik moedig je aan om de zeven dagen af ​​te maken. Wees niet te teleurgesteld als je niet alle tien pond verliest. Iedereen en metabolisme is anders. Wees echter voorzichtig, om het dieet precies te volgen. Eet niet minder voedsel dan wordt aanbevolen in uw poging om gewicht te verliezen, omdat dat de chemie van het dieet zal afwerpen.
 • Kan ik iets vervangen voor rijst? Ja, je kunt een aardappel, quinoa of gierst hebben in plaats van rijst.
 • Ik heb het op dag twee verprutst. Moet ik teruggaan naar de dag een menu of kan ik gewoon weer dag twee herhalen? Als je een beetje verknoeit of vals speelt, herhaal je gewoon de dag en ga je verder vanaf daar.
 • Ik ben aan het vasten voor Ramadan. Kan ik dit dieet doen? Ja, maar je moet je maaltijden spreiden. Drink koud water om 4.00 uur. Wacht 15 tot 20 minuten en eet een grote maaltijd met het voedsel op het menu van die dag. Vervolgens om 19.00 uur als je je vasten kunt verbreken, drink je nog een glas koud water en wacht je 15 tot 20 minuten. Eet nog een maaltijd. Herhaal door de avond, eet kleine maaltijden tot het naar bed gaan.
 • Kan ik in de winkel gekochte caloriearme soep vervangen door de zelfgemaakte soep? Nee, het is het beste als je het zelf vers maakt voor de dag dat je het opeet.
 • Kan ik minder eten dan de aanbevolen hoeveelheid? Ja, alleen als u tevreden bent met minder voedsel. Verhonger jezelf niet. Het zal een ongewenste stress aan je hoofd toevoegen en wanneer mensen gestrest raken, nemen ze slechte eetgewoonten aan, zoals vaker maaltijden en grote portiegroottes (1).
 • Waar is het soeprecept? Ja, het soeprecept staat op dag vier, maar je kunt altijd je eigen gezonde ingrediënten toevoegen om het smakelijker te maken. Blijf gewoon weg van zware motregen en voorgemengde winkelformules. Bot bouillon kan ook aan deze soep toegevoegd worden, op voorwaarde dat het zelfgemaakt is.
 • Dus hoe werkt het dieet? Vetrijke diëten veroorzaken obesitas en andere gezondheidsproblemen (2). Vetophopingen onder je huid doen je groeien in grootte en gewicht. Om af te vallen, moet je bezuinigen op vet, calorierijk voedsel. Sommige zogenaamde gezondheidsexperts bevelen aan om alle soorten koolhydraten te kappen, wat volgens mij de grote fout is. Niet alle koolhydraten zijn slecht en dit dieet heeft veel koolhydraten. Wanneer je vetten met koolhydraten snijdt, beperk je jezelf van bijna alle bevredigende voedingsmiddelen, wat leidt tot uithongeren, je de hele tijd gestresst voelen en niet in staat zijn om dagelijkse activiteiten uit te voeren.Dus om gewicht te verliezen, hoeft u alleen maar uw calorie-inname te beperken of een calorie-tekort dieet aan te nemen.
 • Hoe houd ik af? Verhoog fruit en groenten in uw dieet. Je zult uiteindelijk minder calorieën eten, wat een belangrijke strategie is voor gewichtsverlies en onderhoud.
 • Waarom kom ik aan? Er zijn weinig factoren die gewichtstoename veroorzaken, maar de top twee op mijn lijst zijn slechte voedselkeuzes en zeer beperkte fysieke activiteit. Eet gezond, uitgebalanceerd voedsel en blijf actief. Neem een ​​lichte trainingsroutine op om je gewicht onder controle te houden.

Toegestane dranken

Naast water mag je ook drinken:

 • Groene thee: bevat polyfenolen, krachtige antioxidanten (5,6)
 • Koffie met of zonder melk
 • Limonade (recept op de speciale pagina voor dag drie van dit dieet)

Deze vraag is een persoonlijke vraag en uiteindelijk hangt het antwoord af van je gezondheid en hoe je je voelt. Sommige dingen om te overwegen zijn:

 • Heeft uw arts u aanbevolen enkele kilo's te verliezen voor de cardiovasculaire gezondheid?
 • Heeft u een hoge bloeddruk?
 • Ervaar je pijn in de gewrichten als gevolg van het dragen van overgewicht?
 • Ben je licht ingelijst of zwaar ingelijst en wat is je lengte?
 • Wat is je body-mass index (BMI)?

Berekenen van uw Body Mass Index (BMI)

Uw BMI is een waarde die is afgeleid van uw lichaamsgewicht en lengte. Het is een manier om de hoeveelheid weefselmassa (spier, vet en botten) in uw lichaam te kwantificeren.

 • Om uw BMI te berekenen, moet u uw lengte (in meters of inches) en uw gewicht (in kilogram of pond) weten. Je deelt je gewicht door je lengte.
 • Metrisch: BMI = Gewicht (Kg) / Hoogte (m)2
 • Amerikaans: BMI = Gewicht (lb) / Hoogte (inches)2 x 703

resultaten:

 • 18.5 of minder: ondergewicht
 • 18.5-24.9: Normaal
 • 25-29.9: Overgewicht
 • 30 of hoger: Zwaarlijvig
Tweet