Dash Diet Soup - DASH Dieetcollectie

Hier zijn enkele Dash Diet Soup recepten die specifiek zijn voor degenen onder u die uw natriuminname verminderen, een van de beste manieren om dit te doen is om het zout te vervangen door kruiden.

Dash Dieet Soepen

Slow Roasted Tomato Soup heeft een krachtige smaak, deze soep is geweldig, zowel warm als koud, bekijk de rijke rode tomatensoep, het is beter dan de gekochte winkel en het is arm aan natrium.

Dash Diet Pumpkin Soup - hier is een basis Dash Diet Pumpkin Recept en ik heb je een paar suggesties gegeven voor wat extra kruiden zoals knoflook of gember die je aan deze basissoep kunt toevoegen om het op te fleuren,

Chicken Soup - Hier is een stevige kippensoep. Dit is een heerlijke soep gemaakt in een slowcooker en thuiskomen in een warme en geruststellende kom van magere eiwitten, voedzame groenten en smaakvolle kruiden.

Lentil Soep zit boordevol vitamines en mineralen en veel vezels en is een geweldig recept, terwijl je op Fase een van het dieet van de Dash.

Low Natrium Groentesoep is een van de meest populaire soepen, hier is een recept dat is gemaakt in je slowcooker.

Een Spicy Black Bean Soup is een eiwitrijke maaltijd en laat je volledig en tevreden achter. Van de heerlijke smaak van de gedroogde oregano, tot de hitte die door de komijn wordt geboden, het is ook overvloedig van smaak.

Bekijk dit Dash Dieet groene detox soep met extra gezonde add-ons zoals plantaardige eiwitten, gezonde vetten en antioxidanten voor een soep waar je meerdere keren per dag van kunt genieten zonder je zorgen te maken over je taille.

Minestrone is een dikke, stevige soep met veel gezondheidsvoordelen. De meeste Minestrone Soepen bevatten groenten, pasta en erwten of bonen. Deze versie gebruikt ongezouten kippenbouillon en verse tomaten in plaats van ingeblikte tomaten om het natriumgehalte te beperken.

Een negatief caloriesoeprecept is tot de rand gevuld met voedsel met negatief calorisch effect. Niet alleen zijn de ingrediënten laag in calorieën, maar ze helpen ook lichaamsvet te verbranden. Probeer deze geruststellende groentesoep om je metabolisme in gang te zetten.

Ribollita Soepheeft het allemaal bonen, groen, volle granen, en het zit vol met wortelen, uien, knoflook en tomaten. Geen ingrediënt dat geen voedingskracht geeft. En de textuur is goddelijk romig, rijk, maag-en-soul-bevredigend.

Chicken and Wild Rice Soup kan ook worden gemaakt met je overgebleven kalkoen is vol met smaakvolle groenten, kip en de perfecte wilde rijstmelange dit klassieke soeprecept is geweldig voor de lunch en stevig genoeg voor een familiediner.

Probeer deze Berry Oatmeal Soup voor je ochtendopname, je kunt het warm of koud krijgen.