Amazon.com: Fitbit Charge 2 hartslag + fitnessarmband, speciale editie, lavendelroze goud, klein (Amerikaanse versie): gezondheid en persoonlijke verzorging

Routebeschrijving
Houd het schoon: Reinig regelmatig je band en pols, vooral na het sporten of zweten. Spoel de band af met water of veeg het af met een kleine hoeveelheid alcohol. Gebruik GEEN handzeep, lichaamszeep, afwasmiddel, handontsmettende middelen, reinigingsdoekjes of huishoudelijke schoonmaakmiddelen die onder de band klem kunnen komen te zitten en de huid kunnen irriteren. Droog de band altijd goed voordat u hem weer aanbrengt. Houd het droog: terwijl Fitbit-apparaten waterbestendig zijn *, is het niet goed voor uw huid om gedurende lange tijd een natte band te dragen. Als uw elastomeerband nat wordt na het zweten of douchen, spoelt u hem af en droogt hem grondig af voordat u hem weer om uw pols legt. Zorg dat je huid droog is voordat je je band weer opstelt. Draag het niet te strak: zorg ervoor dat je band niet te strak zit. Draag de band losjes genoeg om heen en weer te bewegen om je pols. Als u Fitbit-producten gebruikt met purepulse hartslag-tracking, voor een betere hartslagmeting tijdens het trainen, raden we aan de band te dragen zodat deze veilig is, maar niet te strak, en de band hoger om uw pols draagt ​​(ongeveer 2-3 vingerbreedten boven uw pols bot). Laat de band om uw pols zakken en maak hem los na het sporten. Geef uw pols een rustpauze: Langdurig wrijven en druk kan de huid irriteren, dus geef uw pols een pauze door de band na langdurig gebruik een uur te verwijderen.
Juridische disclaimer
Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet geëvalueerd door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.
Tweet