Hoe lang duurt het om 20 pond te verliezen?

Als het gaat om gewichtsverlies, zijn er veel factoren die van invloed zijn op hoe snel of langzaam iemand gewicht verliest. Iedereen is anders, en dat is een reden waarom mensen meer willen weten hoe lang gewichtsverlies duurt.

Helaas is er geen magische garantie hoe snel gewichtsverlies kan optreden. Er zijn schattingen die we hebben opgesteld om te raden hoe lang het kan duren om 20 pond te verliezen, maar het kan sneller of korter zijn dan we verwachten.

Hier zijn enkele algemene richtlijnen en schattingen voor hoe lang het kan duren om 20 kilo te verliezen. Houd er echter rekening mee dat dit slechts schattingen zijn en dat er een grote individuele afwijking is.

Begin hier

De meeste websites voor gewichtsverlies vertellen je dat je, om een ​​pond vet kwijt te raken, een calorie-tekort van 3.500 calorieën moet hebben. Dit is een schatting van het aantal calorieën in een pond vet, en dit aantal wordt al vele jaren gebruikt.

Onlangs vroegen sommige gezondheidswerkers zich af hoe nauwkeurig de schatting van 3500 calorieën per pond is, maar toch kan het een goed startpunt zijn om uw gewichtsverlies in kaart te brengen. Algemeen advies is om ongeveer 500 calorieën per dag te verwijderen door een combinatie van voeding en lichaamsbeweging.

U kunt uw basisbehoeften aan calorieën bepalen op basis van veel fitness-apps en / of websites (of gebruik onze BMI-calculator) die allemaal een gemeenschappelijke vergelijking gebruiken om de caloriebehoefte van iemand te bepalen.

Van dat aantal kun je ongeveer 500 calorieën per dag aftrekken om een ​​calorie-doel te bepalen tijdens gewichtsverlies, ervan uitgaande dat het niet onder de 1.200 - 1.000 calorieën per dag komt.

Kwaliteit en kwantiteit

Andere begintips zijn focussen op calorische kwaliteit, niet alleen op de hoeveelheid calorieën. Als uw calorie-inname van het doelgewichtsverlies 1.200 calorieën is, moet u er nog steeds voor zorgen dat die calorieën uw lichaam van voedingsstoffen voorzien en niet alleen suiker of conserveermiddel gevuld voedsel.

Focus op het verkrijgen van een grote hoeveelheid fruit en groenten om gewicht te verliezen; dit zal je ook helpen om het juiste type voedsel op te vullen.

Sommige mensen concentreren zich graag op de calorieën, en sommige mensen doen dat niet. Voor die mensen die niet op de aantallen willen concentreren, concentreer in plaats daarvan op kwaliteit van uw calorieën. Hoe kun je je dieet veranderen, zodat je voedsel eet in de meest natuurlijke vorm?

1-2 pond per week

Wat is een kort antwoord voor hoe lang het duurt om 20 pond te verliezen? Over het algemeen zou een snelle schatting 10-20 weken zijn. Dit is gebaseerd op de aanname dat iemand 1-2 pond per week verliest, zoals aanbevolen door het Center for Disease Control and Prevention (CDC).

Het verliezen van 1-2 pond per week is een redelijke suggestie voor gewichtsverlies en kan op lange termijn worden gehandhaafd. Het wordt ook algemeen erkend als een veilige benadering van gewichtsverlies. Met het bovenstaande voorbeeld kan het verliezen van een pond per week een calorietekort zijn over een week van 3.500 calorieën (500 per dag). Daarom zou een gewichtsverlies van 2 pond per week meer zijn als 1000 calorieën per dag.

Sneller dan 10 weken?

Kun je 20 pond sneller verliezen dan de CDC-richtlijn van 1-2 pond per week? Het kan mogelijk zijn. Hoe meer gewicht je moet verliezen, hoe gemakkelijker het is om meer dan 1 tot 2 kilo per week te verliezen. Echter, meestal omdat gewichtsverlies op langere termijn doorgaat, kan gewichtsverlies moeilijker worden. Onthoud dat iedereen anders is en dat sommige mensen op een natuurlijke manier extra gewicht kunnen afstaan ​​met een aantal aanpassingen van de levensstijl.

Factoren die gewichtsverlies kunnen versnellen of vertragen

Genetica kan een rol spelen bij gewichtsregulering die moeilijk te beïnvloeden is. De gewichtsverliesvergelijking van 500 calorieën per dag houdt hier geen rekening mee. Hormoonspiegels, leeftijd, spiermassa, slaap, stressniveau en geslacht beïnvloeden ook de regulering van het lichaamsgewicht buiten het dieet en lichaamsbeweging.

Een andere factor met afvallen is consistentie. Het is een uitdaging om 1-2 kilo per week meer dan 10-20 weken te verliezen, maar hoe meer je je levensstijl verandert, hoe meer je waarschijnlijk succesvol zult zijn. Als u afhaakt van een gezonde voedselinname en voldoende beweging, kan het verliezen van 20 kilo langer duren dan 10-20 weken.

Conclusie

Gewichtsverlies heeft veel variabelen en elk menselijk lichaam heeft verschillen hoe het de regulering van het lichaamsgewicht regelt. Een algemene richtlijn voor gewichtsverlies is een pond met vet associëren met 3.500 calorieën. Daarom zou een gewichtsverlies van een pond per week een calorietekort van 500 calorieën per dag vergen.

Een algemene richtlijn voor het verliezen van 20 pond op basis van gewichtsverlies van 1-2 pond per week zou 10-20 weken zijn. Veel factoren kunnen deze tijdsduur echter vergroten of verkleinen. Enkele andere factoren naast calorie-inname en lichaamsbeweging die de gewichtsbalans beïnvloeden, zijn onder meer hormoonspiegels, leeftijd, vetvrije massa, geslacht, stressniveaus en slaappatroon.

Verwijzingen gebruikt in dit artikel

Tweet