QUIZ: Welk dieetplan is het beste voor u?

Afvallen

QUIZ: Welk dieetplan is het beste voor u?

Weet niet hoe om te beginnen met afvallen of welke van plan om te proberen? Doe deze quiz!

Door Daniel McCarter en Stephen Perrine 6 februari 2016

Onderzoek naar dieetplannen lijkt veel op surfen op Netflix: je wordt gebombardeerd met duizenden en duizenden keuzes, waarvan geen enkele lijkt te zijn wat je wilt. Dus je besteedt veel te veel tijd aan het doorzoeken van de opties totdat je iets kiest dat oke lijkt - totdat je je verveelt en halverwege de keuken binnenstapt voor een snack.

Er zijn veel redenen waarom dieetplannen mislukken, maar de nummer één reden waarom je niet bij je plan kunt blijven - of je plan werkt niet - is dat het simpelweg niet het juiste plan voor je is. Je zou tenslotte niet verwachten dat de Olsen-tweeling en de Williams-zusters hetzelfde maaltijdplan zouden eten; waarom zou je proberen een programma in te persen omdat het werkte voor iemand wiens leven compleet anders is dan het jouwe? (Als je het leuk vindt om een ​​keu van de Hollywood-menigte te nemen, kijk dan eens naar deze 60-seconden Weight Loss Tips Celebs Swear By!)

Je kunt natuurlijk altijd iemand inhuren om een ​​voedingsplan voor je op maat te maken, maar dat kost veel geld. We hebben een betere oplossing: we hebben een aantal van onze favoriete dieetplannen gekozen, getest en bewezen door honderden mensen op onze testpanels. Maar in plaats van te dicteren welk plan u moet nastreven, hebben we een leuke kleine interactieve quiz ontwikkeld die u helpt te beslissen. Heb je een zoetekauw? Daar hebben we een plan voor. Te druk voor het ontbijt in de ochtend? We hebben je gedekt. Steek simpelweg uw antwoorden in onze mini-decoder en laat het gewichtsverlies beginnen!

Geen Dieet Gewichtsverlies gegarandeerd!

Kijk, voel en leef geweldig terwijl je op weg gaat naar een betere gezondheid met de nieuwe Eat This, Not That! Tijdschrift

Tweet