Hoe 5 kg te verliezen in 15 dagen

Gewichtsverlies en Fitness
Gewichtsverliestechnieken
Lichaamsgewicht
Gewichtsverlies
geschiktheid

Hoe kan ik 5 kg in 15 dagen verliezen?

Satya Madhu Varshini, studeerde aan het Koneru Lakshmiah College of Engineering

Oh dat kan zeker, want ik ben zelf 11 kilo afgevallen in een maand !! Ja, en ik ben niet aan het bluffen. Maar het vergt pure volheid van vastberadenheid, het overwinnen van vermoeidheid, slapeloze nachten, huilen van jezelf om te slapen, niets eten dan eieren en sneetjes brood, komkommer, wortel. Maar ik deed dit onder deskundige supervisie en zou stoppen als ik er een soort van voelde fatigue.My trainer was altijd bij me tijdens mijn training en zou speciaal een voedingsschema ontwerpen.

Onthoud ook al werk je je a ** uit en volg het dieet tot op het bot, op sommige dagen verlies je misschien niet, maar win je het in feite terug. Ik ben in 35 dagen 13 kg kwijtgeraakt en voel me geweldig, maar het is waar is niet de moeite waard. Ga langzaam, kan 1-1,5 kg per week zijn. Mensen verliezen snel gewicht maar krijgen het ook supersnel en om dat niet te laten gebeuren, zijn er veel voorzorgsmaatregelen die moeten worden gevolgd. Niet alleen het verkrijgen van gewicht, maar het uitzetten is ook erg important.So, mijn oprechte advies is:

1. Ga er niet voor, totdat het uiterst belangrijk is
2. Doe altijd zulke gekke dingen alleen onder deskundige supervisie.
3. Als je hebt besloten om ervoor te gaan, verlies dan niet je hart als je op sommige dagen niet verliest, niet alle lichaamstypes hetzelfde zijn, geef het wat tijd en alles komt rond.
4. Bereid jezelf voor op ernstige stemmingswisselingen en extreme bui (omdat dit extreme dieet ons humeurig maakt).
5.Nadat je bent afgevallen, ga dan altijd langzaam terug naar normaal voedsel of anders krijg je uiteindelijk diarree of erger zelfs, niet in staat om het voedsel laag te houden en dus de deskundige supervisie.
Het allerbeste en gezond blijven.

Edit: Okk guys omdat je vroeg, ik neem een ​​risico, maar ga alsjeblieft niet door gedurende meer dan 45-60 dagen. Alsjeblieft

Vroeg in de ochtend: 1 glas citroenwater en 1 eetlepel honing

Ochtend: 1-2 sneetjes bruin brood, 3 eiwitten (in het geval van vegetariërs 30 g paneer / tofu). Je kunt een wortel, kheera, tomatensalade hebben in onbeperkte hoeveelheden.

Lunch: 1-2 sneetjes bruin brood, 3 eiwitten (in het geval van vegetariërs 30 g paneer / tofu). Je kunt een wortel, kheera, tomatensalade hebben in onbeperkte hoeveelheden.

Avondsnack: 1-2 sneetjes bruin brood, 3 eiwitten (heb 50 g salade met spruiten). Je kunt een wortel, kheera, tomatensalade hebben in onbeperkte hoeveelheden.

Diner: 1-2 sneetjes bruin brood, 3 eiwitten (voor vegetariërs, 40 g paneer / tofu). Je kunt een wortel, kheera, tomatensalade hebben in onbeperkte hoeveelheden.

Je kunt onbeperkte hoeveelheden water bevatten (watermeloen, meloen, sinaasappels, guave, grapefruit: vermijd appel, granaatappel, banaan) en in groenten kun je kheera, wortel, tomaat, capsicum, alleen deze gebruiken voor betere resultaten. Je kunt zoveel eten als je wilt.

Geef de voorkeur aan fruit en groenten als je honger hebt en je lichaam nooit moe wordt, eet elke 1 uur iets (2 stukken guave, 1 wortel of zoiets). Je kunt Marie-koekjes, dat INR 10 wala-koekjespakket, ja jij kan één per dag hebben, dat wil zeggen ongeveer 18 koekjes, meestal proberen te vermijden maar als je honger hebt, kun je deze hebben.

P.S: Houd je in het begin in ieder geval aan de hoeveelheden, elke wijziging levert mogelijk niet het gewenste resultaat op. Langzaam als je 8 kilo verliest, kun je jezelf een beetje verslappen, ontspan je een beetje. Ik verloor 11 kg omdat ik aan de zwaardere kant zat, als je 70 kg bent, nee, je kunt niet 11 kg per maand verliezen.

Als je twijfels hebt, voel je me vrij. Maar alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft in geval van duizeligheid of vermoeidheid, overbelast je lichaam niet, want dit kan tot ernstige gevolgen leiden. In geval van vragen, kom dan terug naar de reacties :)

Jaotung Thamniem, voormalig Mechanical Engineer (1998-2008)

Hoe afvallen Snel 5 kg[1]

Obesitas is tegenwoordig een groot gezondheidsprobleem. Heerlijke restaurants en al de keuze van al dat uitdagende eten in onze drukke supermarkten, hebben ervoor gezorgd dat dit probleem bij veel volwassenen en kinderen persistenter wordt. Daardoor is het verminderen van gewicht een noodzakelijke en uitdagende factor. Overgewicht je moet inderdaad omgaan met gezondheidsproblemen - zoals diabetes of hypertensie. Daarom noodzakelijk om fit worden en snel afvallen.

Maar voor mensen met minder sterk overgewicht is het misschien ook tijd om af te vallen, al was het niet alleen een mooi figuur. Misschien wilt u ook snel 5 kg gewicht verliezen. Hieronder staan ​​enkele stappen die u kunnen helpen afvallen snel 5 kg[2]. Voor meer advies, ons artikel 10 Snelle tips voor afslanken.

Als u snel 5 kg gewicht wilt verliezen, moet u er rekening mee houden dat dit tot drie weken kan duren. Hoe drastisch je wilt op je gewicht, hoe moeilijker het is om vol te houden en hoe sneller je rugvet is. Belangrijk voor gewichtsverlies is dat u uw manier van leven zult veranderen. Hiertoe staan ​​hieronder enkele suggesties om u te helpen bij het verliezen van 5 kg gewicht op een gezonde, verantwoorde manier.

"Het wordt aanbevolen dat u naar nuttige informatie voor u kijkt. Klik hier alsjeblieft[3]

voetnoten

[1] Hoe afvallen snel 5kg

[2] Hoe afvallen snel 5kg

[3] Hoe afvallen snel 5kg

Amogh R, Fat to Fit Magician, 42+ verloren in 4 maanden (2018-heden)

Het is afhankelijk van de persoon, omdat het vetpercentage en overgewicht van persoon tot persoon verschillen. Als je al ergens in de buurt van je ideale lichaamsgewicht weegt, is 5 kg in 15 dagen een beetje moeilijk.

Laat me je in elk geval één ding zeggen om te begrijpen hoe iemand binnen de kortste keren drastisch af kan vallen ",

Heb een week een hoog eiwitgehalte (niet meer dan dat het niet wordt gesuggereerd) en vermijd koolhydraten, suiker en vetten, dan verlies je gemakkelijk.

Het dieet dat ik volgde om 5 kg in een week te verliezen, is lager,

1.Een heel grote kom met groene groenten en salades

2.10egg blanken / maaltijd (3 maaltijden per dag)

3.Gevolgd door citrusvruchten zoals guave of sinaasappel of mosambi of 3 tot 5 plakjes ananas

4. citrusvruchten na 2 uur

5.Drink veel water

OPMERKING: Ik was 115 en heb er een aantal neergelegd van ongeveer 40 kilo en nu ben ik 75 en dit heb ik binnen 3 maanden en 20 dagen bereikt (geloof het of niet dat het volledig is, ik heb het gedaan) door overmatige fysieke activiteiten te doen en door een goede voeding, maar ik heb dit eiwitrijke dieet eindelijk gedaan, zoals van 80 tot 75 en niet daarvoor en ook dat voor een week.

Stel me gerust vragen over gewichtsverlies en fitness, ik help u graag verder

Usha Rani, Fitness fanatiekeling

Waarom wil je zo snel zoveel verliezen? Heb je niet gehoord dat langzaam en gestaag de race wint?

Oké, dus kom op je vraag terug, zoals iedereen al zei, het is onmogelijk om 5 kg gewicht te verliezen in 15 dagen. Als je echt wilt afvallen, stel dan een realistisch doel in en werk er hard voor.

Ik begon mijn fitnessreis 4 maanden geleden en ik was zo lui om vroeg in de ochtend te beginnen met sporten. Ik had altijd excuses om niet te sporten tot ik op een dag mezelf pushte en begon te trainen. Vertrouw me, beweging is een verslaving, zij het een goede. Als je wilt afvallen en permanent wilt stoppen, begin dan met het uitwerken van Cardio- en HIIT-oefeningen. HIIT helpt extra calorieën te verbranden, zelfs na de training. Maar onthoud oefening is slechts 20% werk gedaan. Dieet is het belangrijkste. Blijf weg van bewerkte voedingsmiddelen en eet meer eiwitten en vezelig voedsel.

Mensen volgen ook ketogeen dieet dat koolhydraten beperkt van het dieet tot het absolute minimum. Het helpt wel bij gewichtsvermindering, maar om zo'n dieet te behouden is moeilijk en niet gezond. Je kunt 1 kg per week maximaal verminderen (ik ben hier liberaal). Stop met het hebben van onrealistische doelen en ga trainen om FIT te blijven.

Veel succes!

Sindhu Satish

Ik denk dat het verliezen van 5 kg over een periode van 15 dagen ongezond is. Naar mijn mening is het maximale gewicht dat je moet zien te verliezen in 15 dagen slechts 2 kg en kun je 15gs op een gezonde manier verliezen gedurende een periode van 4 maanden of zo met het juiste dieet en lichaamsbeweging.

Ik verloor ook 15 kg, maar over een periode van 2-3 jaar. Ik deed het in een langzaam en gestaag tempo en het heeft heel goed gewerkt in termen van fitness en gezondheid voor mij, dus ik zou adviseren om het in uw eigen tempo te doen, afhankelijk van uw schema / fitnessdoelen / dieet.

Succes :)

Tushar Mehrotra, Fitness fanatiekeling! Geleerd over fitness door persoonlijke ervaring

Nou, het antwoord is er. Maximum is 1 kg per week. Geef je over aan een vroege ochtend pushup sessie (200) gevolgd door vasten HIIT cardio (sprint-intervallen). Dit moet worden aangevuld met een dieet met weinig koolhydratenarm en hoog eiwit. Verwijder suiker en bewerkte voedingsmiddelen (witte voedingsmiddelen) en je krijgt wat je wilt.

Cheers and Best of Luck.

Tweet