Hoe kom je aan Knobby Knieën?

De route van plastische chirurgie omvat vaak liposuctie om overtollig vet rond de knieën weg te ruimen, merkt Dr. Griffith op. Hoewel deze procedure het uiterlijk van de knieën verbetert, wordt de spier niet sterker. Een zekere hoeveelheid beweging is nog steeds nodig om spieren op te bouwen en om het uiterlijk van de knieën te verbeteren.

Jogging, springoefeningen en traplopen vormen een paar van de oefeningen die spieren in de knieën kunnen ondersteunen en versterken, zoals Dr. Griffith adviseert. Lunges en squats bieden extra hulp bij het versterken van de knieën en zijn gemakkelijk uit te voeren op bijna elke locatie. Outdoor-activiteiten, zoals skiën, schaatsen en waterskiën, kunnen allemaal leiden tot onmiddellijke groei van de spieren van de knieën en tegelijkertijd vetverbranding in andere delen van het lichaam. Niet alleen oefenen oefening en activiteit de knieën, maar ze verlagen ook hun vetgehalte.

Cosmetica bieden een tijdelijke remedie om het uiterlijk van de knieën te veranderen, merkt Dr. Griffith op. Bepaalde producten creëren een slank en / of gebruind uiterlijk. Lange rokken verbergen knielende knieën.

Meer informatie over Fitness & Oefening
Tweet