Foto's van Jonah Hill-gewichtsverlies: voor en na


Acteur Jonah Hill ziet er erg slank uit in een smoking terwijl hij Chateau Marmont verlaat in West Hollywood. De acteur "Cyrus" speelt de hoofdrol in een nieuwe film met Mark Wahlberg genaamd "Good Time Gang". (Pacific Coast News) meer foto's »Jonah Hill in maart 2011 (Pacific Coast News) In slechts enkele maanden tijd heeft Jonah Hill zijn lichaam volledig getransformeerd. In maart 2011 was hij aan de ronde kant, en gisteravond ging hij uit in een smoking en blies iedereen weg met zijn drastische gewichtsverlies!

Blijkbaar werd hij geïnspireerd om het gewicht te verliezen voor zijn rol als undercoveragent 21 Jump Streeten hij ziet er geweldig uit. Geen exact woord over hoeveel gewicht hij kwijt is, maar blijkbaar heeft hij al zijn doel bereikt om 30 pond af te vallen.

De acteur ziet er geweldig uit en hopelijk voelt hij zich ook goed! Bekijk enkele foto's van zijn voor en na kijk hieronder om de drastische verandering te zien:

Maart 2011:

Acteur Jonah Hill arriveert op de 19e jaarlijkse "A Night at Sardi's" ten voordele van de Alzheimer's Association op 16 maart 2011 in Beverly Hills, Californië. (Getty Images) meer foto's »Juli 2011:

Acteur Jonah Hill ziet er erg slank uit in een smoking terwijl hij Chateau Marmont verlaat in West Hollywood. De acteur "Cyrus" speelt de hoofdrol in een nieuwe film met Mark Wahlberg genaamd "Good Time Gang". (Pacific Coast News) meer foto's »Before:

Acteur Jonah Hill woont het Venice Family Clinic Silver Circle 2011 Gala bij in Beverly Wilshire op 28 februari 2011 in Beverly Hills, Californië. (Getty Images) meer foto's »
Het is een Superbad-filmavond! Acteurs Michael Cera en Jonah Hill worden gezien terwijl ze een bioscoop in Hollywood verlaten. (FlynetPictures.com) meer foto's »
Acteur Jonah Hill arriveert op de 16e jaarlijkse Critics 'Choice Movie Awards in het Hollywood Palladium op 14 januari 2011 in Los Angeles, Californië. (Getty Images) meer foto's »

Meer over Zimbio:

Beroemde Yo-Yo Dieters
Het gewicht van Oprah is zo vaak zo drastisch veranderd dat we het zelfs niet meer bij kunnen houden. Het enige voordeel van haar ... meer »

Gerelateerde artikelen:

Foto's van Jonah Hill-gewichtsverlies: voor en na

Jonah Hill is geen onbekende in gewichtsschommelingen en het lijkt erop dat hij misschien nog een keer worstelt. Maar is zijn gewichtstoename voor een rol?

Jonah Hill was op 29 april te zien in Burbank, Californië, waar hij zijn nieuwe film filmde Wapens en de knullen, en de grappige man zag er merkbaar molliger uit. De acteur Wolf van Wall Street, 31, is in het openbaar door gewichtsschommelingen gegaan en het lijkt erop dat zijn strijd voortgaat. Maar zou zijn meest recente gewichtstoename voor een nieuwe rol kunnen zijn?

Jonah Hill Weight Gain

Jonah Hill is hard aan het werk.

De drukke acteur, die naar roem opgroeide na zijn breakout-rol in Super slecht, is momenteel een nieuwe film aan het filmen, Arms and the Dudes, wat in 2016 het gevolg is. Jonah werd onlangs betrapt op de set en droeg een paar verschillende outfits, die beide een overduidelijke gewichtstoename onthulden. De on-set foto's laten fans zich afvragen of Jonah zijn fysieke uiterlijk aanpast voor de rol.

Een bron onthuld aan HollywoodLife.com EXCLUSIEF dat de "gewichtstoename van Jonah is voor het personage dat hij nu speelt ... Hij draagt ​​een pak."

De film, die nog geen specifieke releasedatum heeft, zal Guy Lawson's beruchtheid tot leven brengen Rollende steen artikel over het verhaal van twee stoners die onwaarschijnlijk wapenhandelaren worden. Samen met Jonah speelt de film Star Teller en wordt geregisseerd door Todd Philips.

Jonah Hill's gewichtsverliesgeheimen

In de foto's, Jonah's eerste outfit bestaat uit een poederblauw, linnen knop naar beneden, in combinatie met beige linnen broek en loafers. De tweede outfit was eveneens basic, bestaande uit een zwarte button-down en witte shorts. Interessant is dat in een van de outfits Jona wordt gezien met een keppeltje, dat waarschijnlijk ook deel uitmaakt van zijn kostuum.

In 2011, tijdens de hoofdrol in de Brad Pitt-film, Moneyball, Jonah verloor een drastische 40 pond. Hij vertelde ABC News, "het was vooral dieet. Ik wou dat er iets gek was dat ik deed, zoals een pil of een geest of zoiets. '

Denk je dat Jonah's gewichtstoename voor een rol is?

-Susan Johnson

Tweet