Top 1.663 beoordelingen en klachten over Weight Watchers

Ik ben lid geworden in mei 2018 en ben tot nu toe slechts 11 pond kwijtgeraakt. Ik kwam 20 jaar geleden bij de WW en kon op een redelijke manier 40 lbs verliezen. Maar in de tussentijd heb ik problemen met de schildklier ontwikkeld en door de menopauze heengegaan en dat alles met zich meebrengt. Ik deed mee als laatste redmiddel omdat mijn A1c op was en mijn arts me medicatie gaf. Na 2 maanden was mijn A1c nog hoger! Dus nu zijn de vruchten van tafel. Ik heb ook diverticulosis waarvoor veel vezels nodig zijn om mijn dikke darm gezond te houden. Dat duwt de punten van de hitlijsten, dus ik knip ze virtueel eruit. Ik voel me verschrikkelijk! Ik verveel me met het eten en eet elke dag hetzelfde. Ik gebruik de punten zelden, omdat niets me smakelijk lijkt.

Ik babbelde met de hulp na 2 dagen proberen via mijn computer te verbinden om het gesprek op mijn telefoon af te sluiten. Ik was 30 minuten. Ik probeerde opnieuw verbinding te maken maar kreeg iemand nieuw en ze begon me te vertellen hoe ik mijn computer kon resetten, stopte ik. Een ding dat me opviel was de vertegenwoordiger, Mary, vertelde me dat mensen zich vaak niet goed voelen op het programma !!! Ik was geschokt dat ze dat zei. Ik vertelde haar dat verliezen op slechts 11 lbs in 3 maanden niet erg goed is als ik verwachtte om minstens 5-7 lbs per maand te verliezen. Ik denk niet dat dit plan goed is voor mensen met ernstige gezondheidsproblemen. Diabetes in het bijzonder.

Ik denk dat dit meer is afgestemd op een Atkins-type dieet. Ik kan niet zien dat oude granen, noten, zaden, hele en lange graankorrels enz. Zo'n hoge waarde moeten krijgen als suiker natuurlijk is of niet, is een echt probleem. Ik zal mijn abonnementen ruim voor mijn 6 maanden opzeggen om zeker te zijn dat ze het goed doen. Ik ben erg teleurgesteld dat WW zo is gegaan. Ik denk dat het erom gaat relevant te zijn in de huidige markt en ik denk dat de verandering kwam toen de buy-out gebeurde. Beroemdheden zijn niet altijd de beste eigenaars.